Prečo je niekomu dopriata obojstranna láska a inému nie?Prečo? Prečo? Mám 20 rokov a nikdy som nezažila opätovanu lásku a určite ani nezažijem.Preco je osud taká svina?Niekomu dopraje a niekomu nikdy ani na chvíľu?Som priemerna žena ako hociktorá iná.Ziadna nadvaha ani nič.Tak prečo ini striedajú partnerov a ja budem do konca života bez lásky?Je natom niekto tak isto zo žien?
Osud a láska
alonelone, a aký je Tvoj názor na volanie a ozvenu?
To som len inak nazvala to vyžarovanie negativizmu, ktoré z Teba ide. Pri takom sa človek bojí. Lebo kebyže si aj nájdeš vzťah, tak sa hneď upneš a budeš si myslieť, že keď tento nie, tak nikto iný, veď iný o mňa ani nezakopol. A toto si nemôže hovoriť ani žena v strednom veku, ktorá je rozvedená, alebo kvôli čomukoľvek bez partnera. Muži majú radi sebavedomé (ale milé a nie namyslené) ženy. To sebavedomie vyžaruje z pohľadu, držania tela, obliekania.
Ahoj, ja mam s tymto tiez dost problem a castokrat som sa nadtym zamyslal. Velmi dobre poznam ako to cloveka moze stvat. Hlavne to ako je niekomu dopriane uz trebars v 18ke a niekomu nie ani trebars v 27micke. Ak chces mozme o tom pokecat. Budem rad ak sa mi ozves na mail 19seals94@gmail.com
Fluidum23-dakujem za tip,lenže ja už som tych motivacnych knih prečítala dosť a ani jedna mi nepomohla.Nieje to o knihach.A tomu vyzrarovaniu neviem či sa dá natrénovať
Tak ja som do 20tky vztah mala a nie kratky,preto viem zivo posudit ako sa sam clovek meni.Ved teraz kludne mozes postupne niekoho hladat.Len vravim,ze nemas za cim plakat.Teraz ti to zacina.Nic si nezmeskala.
Citaj knizky, muzi budu bez teba zit v stasti :-)
Fluidum 32 ty mozes tak chvalit akurat svoj ovisnuty kkt
Tak do takej drzej, namyslenej opice sa asi tazko niekto zamiluje. Aj ta 100 kilova je lepsia nez ty. Dobre si vybral chlapec, chvalim.
Pocuj, musis mat to fluidium, co vyzarujes, za kt.sa otoci kazdy chlap nejaky druh pozitivnej energie, kt.nuti druhych sa za tebou otocit.Mam pre teba knihu Natasa Tanska - vyznate sa v tlacenici? Ja led som videla, ze raz jeden chalan kt.sa mi pacil a vyzeral jak sebavedomy frajer sa zamiloval do tlstej 100kg baby s ovisnutymi prsiami fuzami, nenamalovana, kadernika nevidela oblecenie 0 bodov, ze by sa mi pri nej ani nepostavil, keby sa vyzliekla keby som bola chlap, som stratila uplne iluzie o tom, co muzi chcu.Ked som videla ten jeho vyber uplne ma presla laska k nemu Osud ti robi naschvaly Je take prislovie- ze chudobnemu aj z hrnca vykypi
OpatovanaLaska- si trochu vedľa..Veď kedy ak nie v mladosti sa ma človek učiť vzťahom?Sú komplikovane a zas nebudú všetci začínať so vzťahom po 30tke ako Ty. A čo ak má zajtra prejde auto a žiadneho vzťahu sa nedočkám?Ha??Vy ľudia vidíte len jednu stranu mince!!
Do 20tky si viac menej este dieta a este budes zopar rokov dozrievat.O nic si neprisla.