Preco je dolezite to, kde pracujete

Príspevok v téme: Preco je dolezite to, kde pracujete
Elemys

Preco je pre inych ludi dolezite, to kde pracujete? Co na taketo otazky odpovedat, ked sa nechcem rozpravat o tom, ze som nezamestnana? O praci som nechcela hovorit ani predtym, no nikdy som nevymyslela nic, co by ma tychto otazok zbavilo. Napriklad prihlasite sa na jazykovy kurz a hned potrebuju ucastnici vediet, kde pracujete. Nechcem o tom rozpravat

Medea7

BJ2 to máš pravdu otrok akože nie si, ale telo má potreby strechu nad hlavou, potraviny, jedlo, oblečenie, hygienu a lieky. Napríklad.

BJ 2

dnesni ludia su otroci. nemaju ziaden zivot, lebo su zotroceni, preto sa ako prvu vec pytaju na pracu. Lebo nic ine v zivote nemaju, iba dru ako fretky, a zvysok casu z toho oddychuju. Ked ty si nezamestnana, tak samozrejme, citia v sebe hnev, ze ty otrok niesi.

Medea7

A prečo máme spĺňať niekoho predstavy? Však v prvom rade treba pozerať na to co tebe robí dobre, myslím co sa týka práce a tej svokry.

Broskynka

Dolezite, kde pracujete je este pre starych komunistov, alebo ich deti, lebo si vas potrebuju zatriedit podla prace, co z vas mozu mat, aky osoh, pripadne, co si k vam mozu dovolit. Dnes je ina doba, nikomu sa nechce cvakat, makat od-do. Kariera sa robit neda, zodierat niekde za par supov, aby sa na vas odbavovali, tiez nie je sen kazdeho. To, ze nikde nepracujes, neznamena, ze nezarabas. Dokonca je to dolezite este aj pre niektore svokry a nie si hodna vstupit do rodiny, pokial nemas pracu, aku si ona predstavuje, pripadne by si ju musela zmenit podla toho, aku si ona vyberie.

Medea7

Ja by som brala hocikjaku, ale nevládzem, toľko problémov že to človeka strhne do inej reality. Každý chce mať peknú prácu a takú ktorá ho náplňuje. A potom mu nevadia ani otázky na pracu. Asi tak to je.

jax

Praca je zakladna konverzacna tema o ktorej sa mozu bavit aj cudzi ludia a ktora vela o cloveku napovie.
Problem nie je v tej otazke ale v tom, ze ziadnu pracu nemas a hanbis sa za to a nechces, aby ti ti okolie svojimi otazkami pripominalo.
Ano, mozes ich klamat, ale problem to nevyriesi.
Takze: preco nemas robotu?

Medea7

A presne ja keď vycítim že človek je dobrý ja si ho vážim. Ale čo mám robiť keď niekto mi začne múdrovat?

vcielkaMajka

Žiaľ, dnes je veľmi veľa ľudí povrchných, sebeckých a materialistických. Mne je celkom jedno kde kto pracuje, vážim si všetkých rovnako, pre mňa je dôležité aký človek je, či je dobrý, či sa naňho môžem spoľahnúť, či mu môžem veriť, či ma podrží alebo keď príde búrka, tak sa na mňa vykašle. Pre mňa je toto dôležitejšie ako vzdelanie, práca alebo peniaze. Ja pracujem v obchode, som predavačka. Nikdy vo svojom živote som sa necítila menejcenná, samozrejme ľudia mi to vždy dali radi pocítiť, že som nula. Dôležité je to akú máš o sebe mienku Ty, nie Tvoje okolie. Nezaujímaj sa o reči druhých a budeš šťatnejšia a spokojnejšia, ver mi.

Medea7

Hovorí sa ze s jedlom rastie chuť. Čiže podľa mňa ak má žena jednu peknú vec ma túžbu po ďalšej asi a to je možno taky kolotoč. Neviem každá sme iná takže u každej záleží na niečom inom. Mate to ťažké muži.