Preco je dolezite to, kde pracujete

Príspevok v téme: Preco je dolezite to, kde pracujete
Elemys

Preco je pre inych ludi dolezite, to kde pracujete? Co na taketo otazky odpovedat, ked sa nechcem rozpravat o tom, ze som nezamestnana? O praci som nechcela hovorit ani predtym, no nikdy som nevymyslela nic, co by ma tychto otazok zbavilo. Napriklad prihlasite sa na jazykovy kurz a hned potrebuju ucastnici vediet, kde pracujete. Nechcem o tom rozpravat

Branislaw

Medea7, napísal som to v komentári nižšie:

Podľa mňa ženy nejdú prioritne po peniazoch ale priťahuje ich chlap čo tie peniaze vie zarobiť lebo to je dôkaz toho že je šikovný a vedia si s ním predstaviť budúcnosť. Peniaze sú v podstate len vedľajší produkt.

Čiže keď bude so mnou nejaká preto lebo som šikovný a žijeme si dobre, tak to beriem.

Ak to bude fakt len nejaká sliepka čo bude ťahať odo mňa stovky tak takú nechcem.

Pauluska, tvoje otázky sú nepodstatné.

Medea7

Marta však to ja problém pohybovať sa medz ľuďmi, stotisíc veci a názorov sa mi tlačilo do hlavy, samé múdrosti a ja nemám mozog jak počítač na všetko adekvátne reagovať. Je to ťažké s ľuďmi proste ta zaskočila a si v pecku dovi, dopo. A potom to premýšľanie takto som mala reagovať, toto povedať toto nie. Ale fakt sú ľudia a vedia komunikovať a jednať s ľuďmi. Proste vedia toto sa opýtam, toto nie alebo zistia že tu už som prekročil hranice.

Medea7

Branislav ja mužom rozumiem je to pýcha mat krásnu, atraktívnu ženu, veľké plus keď je inteligentná, lebo jasne kamaráti Ti závidia je to suprovita vec. Ale ten pocit je so mnou preto ze ma ozaj chce alebo moje peniaze sú pre ňu atraktívnejšie? Asi kebyže som muž s veľa peniazmi nemám vzťah ale si len užívam. Ale mne konkrétne ako žene by to vadilo cicat muža. Kukala by som na seba ci som taka neschopná sama niečo dokázať. Nemám na to vlohy proste.

Pauluska

Branislaw:
Tak prečo si do takých vzťahov vôbec vstupoval, však to si musel hneď vedieť, že sa ti nepáčia a že takáto vec sa nezmení ani časom.

Marta123

Tiez nemam rada tieto otazky. Najhorsie to bolo v case, ked som pracovala ako ucitelka. Kazdy sa k tomu potreboval vyjadrit. Asi kedze kazdy chodil do skoly, tak mal pocit, ze rozumie pedagogike. Pritom ja som si od prace chcela oddychnut a nie pocuvat ich mudrosti. Ked som zacala pracovat v korporate, zlepsilo sa to. Poviem nazov pozicie a kedze to väcsina ludi nepozna, zostanu aspon ticho. Ale lepsie by bolo, ak by sa kazdy staral o svoju pracu.

Branislaw

Pauluska, vadili mi v tom že ma fyzicky nepriťahovali. Myslím že som to napísal jasne. Fyzická príťažlivosť nesmie vo vzťahu chýbať.

Branislaw

Chlapi, vy to všetci beriete tak že ženy idú po peniazoch a milujú len tie peniaze a nie vás.
Ale to je podľa mňa zlý pohľad.
Podľa mňa je to tak že oni milujú práve toho chlapa čo tie peniaze vie zarobiť lebo to je dôkaz toho že je šikovný a vedia si s ním predstaviť budúcnosť. Peniaze sú v podstate len vedľajší produkt.