Preco je pre inych ludi dolezite, to kde pracujete? Co na taketo otazky odpovedat, ked sa nechcem rozpravat o tom, ze som nezamestnana? O praci som nechcela hovorit ani predtym, no nikdy som nevymyslela nic, co by ma tychto otazok zbavilo. Napriklad prihlasite sa na jazykovy kurz a hned potrebuju ucastnici vediet, kde pracujete. Nechcem o tom rozpravat
Preco je dolezite to, kde pracujete
Dakujem krasne za vase prispevky. Sebavedomie a to, ze som na volnej nohe asi vyskusam.
Nerozumiem vsak, preco tu pisete vysku vasich zarobkov a ze zenam to nestaci.
2 litre - pre dnešnú ženu ničím nezaujímavý, priemerný zárobok.
Takže sa nemáš čím chváliť...
najvacsia sranda je to,ked sa ma zena opyta kde pracujem a aku mam skolu,ked poviem ucnovku a robim elektrikara,tak vacsina z nich sa zatvari kyslo,alebo ukonci komunikaciu...mozno keby vedeli,ze mi to mesacne hodi dva litre,uz by sa tak netvarili,ale som rad,ze sa ukazu hned na zaciatku,tym padom sa problem vyriesi sam
V prvom odstavci píšeš že nechápeš ako som mohol ísť do vzťahu so ženami ktoré ma nepriťahovali a v poslednom zasa že mám dať takým znova šancu :)))
Krása je maximálne subjektívna vec, nemusím mať žiadnu tip top babu ako píšeš, napríklad mal som veľmi veľmi veľmi záujem o jednu ktorú keď som ukazoval kamošom tak povedali že nič moc, ale ja som nevedel pri nej ani rozmýšľať. Samozrejme to nevyšlo...
Branislaw, píšeš že si mal 2 vztahy s babami čo sa ti fyzicky nepáčili, jasne chápem, ale to ta obsolutne nepritahoval ich výzor a išiel si do toho s tým že "ideš proti sebe" ? s presvedčením že povaha to vynahradí? V skratke ma zaujíma či si na ních videl aspoň niečo pritažlivé, zaujímavé, zahadné.. Ja aj keby poznám nejakú babu a viem že je super povahovo ale vzhladovo by bola absolutne proti tomu čo považujem za uspokojivé tak by som to asi nedal, proste je tam hranica. Na druhej strane zase píšeš o nadpriemerných babach a o priemerných si sa vyjadril
"Obyčajné priemerné ženy ma v podstate samé balia (lebo nevyzerám zle) ale krajšie vždy zisťujú finančné pomery kde teda ja nijako nevytŕčam. Preto som si už posledný rok dal od žien pohov"
Nechápem prečo im nedáš šancu, ja nemám ani to, v jednoduchosti je krása, osobne mi je nejak blbo byť v dojme že musím vediet, to a to, a až potom má ma mať baba rada.. je to fakt láska? Naozaj ta má rada? Alebo ma rada len predstavu o tebe ktoru momentálne splnaš? Ja potrebujem mať dojem že má ma baba rada takú aký som, aj v momente keď sa mi darí aj v momente keď zažívam najhoršie chvíle.. ty sa pohybuješ medzi "dvoma extrémami" na jednej strane pre teba fyzicky neprítaživle baby, na druhej nadpriemerne "pritažlive baby" ktoré samozrejme majú "nadpriemerné" nároky - zlatá stredná cesta nič? Niečo medzi povahou a vzhladom? TO musíš mať tip top žensku? Pekná žena zostárne rovnako ako priemerna či podpriemerná, no s hlupanou (nechcem nikoho uraziť) ostaneš celý život. Nechcem nijak meniť tvoj názor a je mi aj tak jasné že ho nezmením (len aby sme si rozumeli) len ma zaujíma čo ta donúti vzdať sa priemerných báb.. a zameriavať sa vyhradne na tie "lepšie kúsky" Chápem fyzickú neprítažlivosť ale ten druhý opak nie.
Nikolienka ale taka je skutočnosť asi. Aj ja som bola taka ale nasla som krásu aj v jednoduchosti.
Ked toto tu citam mne je potom az luto takych tych jednoduchsich chlapcov od operatorov vyroby cez smetiarov az po nejakych predavacov. To akoze zostanu taki sami?
Zas nie kazdy je intelektual a neda sa mu zivit rozumom. Iq jednoducho nevystudujes.
A nie kazdy aj tie peniaze vie tak jednoducho zarobit. Ked vidim ako dnes posudzuju dievcata a zeny chlapcov, na zaklade penazi asi som rada, ze toto uz mam za sebou a nechcela by som byt mlada nikdy viac.
Branislaw peniaze sú dôležité ale sú ženy ktoré ne príjmu informáciu ze muž by s nimi hupal len vďaka peniazom. Ale ja som už starsia takže mne je to jedno. Mladé dievčatá inak rozmýšľajú.
Branislaw dobre píšeš, šikovní muži priťahujú ženy lenže akonáhle sa taky muž pohybuje v spoločnosti medzi veľa ľuďmi ženy idú po ňom veľmi. A ja som žiarlivá ja by som si musela mokrý uterák dávať na hlavu. Preto som chcela byť dominatnejsia. Alebo sa s nejakou ženou bit o muža.
Som asi veľmi zvedavá. Nuž.