Preco je dolezite to, kde pracujete

Príspevok v téme: Preco je dolezite to, kde pracujete
Elemys

Preco je pre inych ludi dolezite, to kde pracujete? Co na taketo otazky odpovedat, ked sa nechcem rozpravat o tom, ze som nezamestnana? O praci som nechcela hovorit ani predtym, no nikdy som nevymyslela nic, co by ma tychto otazok zbavilo. Napriklad prihlasite sa na jazykovy kurz a hned potrebuju ucastnici vediet, kde pracujete. Nechcem o tom rozpravat

Medea7

Lenže niekedy sa ťažko klame. Minule známa a to nemá VŠ mi takú otázku dala že ma odpálila na mieste. Pri klamani sa musíš vedieť aj tváriť.

Branislaw

Medea ja ti odpoviem.
Ja som mal dva niekoľkoročné vzťahy so ženami ktoré boli síce povahovo dobré, milé, skromné ale fyzicky ma nepriťahovali. Zabil som takto 6 rokov života. Povedal som si že nikdy už viac nepôjdem do takéhoto vzťahu.
Odvtedy som začal hľadať ženy pre mňa fyzicky atraktívne a tým nemyslím len umeliny ale ženy ktoré sú niečim zaujímavé.
Problém je že takéto ženy ktoré vytŕčajú z priemeru sú všetky na peniaze. Hodnotím to zo vzorky cca 25 žien s ktorými som takto randil.
Obyčajné priemerné ženy ma v podstate samé balia (lebo nevyzerám zle) ale krajšie vždy zisťujú finančné pomery kde teda ja nijako nevytŕčam. Preto som si už posledný rok dal od žien pohov a zameriavam sa na tie financie.
A aké to bude keď sa mi podarí takúto konečne zbaliť to ti neviem zatiaľ povedať :)

blbereci

Elemys, ja kludne odpovedam momentalne som nezamestnana, hladam si pracu a pod. aspon sa to naucis vyjadrit v cudzom jazyku, spoluziak to tiez povedal, aj ze preto moze chodit na kurz a ze sa chysta na pohovory, kedze su aj v cudzom jazyku. Este mozes vzdy zaklamat, ked je blby kolektiv, ze v rodinnej firme, vypomaham manzelovi, rodicom, opatrujem niekoho, pracujem z domu alebo vypomaham v jednej sukromnej firme, priprav sa na dodatocne otazky, alebo mam ciastocny uvazok v jednej firme, hocico.

clooo

Branislaw, ja by som jej hneď odpovedal, že žiadné auto nemám (čo je v mojom prípade pravda) a predišiel by som tak strate drahocenných 5 minút môjho života.

Medea7

Takže užiť a poslať preč. No to by mi za tie prachy nestalo. Ale mladé dievčatá sú iné a vidia to asi inak.

Emilion

Branislaw
Ja by som nechcel žiť so ženou, ktorá by so mnou bola len pre moje peniaze. S takou maximálne nejaký románik, ale nič vážne aj keď je to ťažko rozpoznať, na niektorých to nespoznáš.

Medea7

Chalani a aké to je keď máte v podvedomí že ta žena ide s vami kvôli peniazom? Vám to nevadí chcete si len užiť?

Branislaw

To že ty žiadnu nebudeš živiť z 500 € nič nemení na tom že je doba taká aká je.
Verím tomu že keby zarábaš 5 000 € v čistom, zmenil by si názor a páčilo by sa ti mať hocijakú na ktorú otvoríš plnú peňaženku.
Ja som chodil tiež na jazykový kurz a po prvej hodine som sa dal do reči s jednou babou ktorá tam tiež chodila. Jedna z jej prvých otázok bola aké mám auto. Povedal som že nepoviem lebo to pre mňa nieje podstatné. Otravovala asi 5 minút a nakoniec skonštatovala že asi staré keď sa hanbím povedať. Bohužiaľ uhádla...

Medea7

No presne ženy sú komplikovane a podla môjho úsudku oni si viac robia zle ako muži. To radšej v teplákoch a v tričku jak byť závislá na mužovi.

Emilion

Ja zarábam 500,-€ v čistom a žiadnu ženu nebudem živiť a aj keby som na to mal tak to robiť nebudem, ale ja na to ani nemám :D Toto posudzovanie a vyberanie si partnerov podľa peňazí je ešte viac choré, ako vyberanie si partnerov čisto len podľa vzhľadu a mňa sa s partnerkou aj tak otravovať veľmi nechce. Proti ženám nič nemám, ale prídu mi veľmi komplikované, ako keby sa v tejto modernej dobe pohlavia od seba vzďalovali viac a viac. Mal som vzťah, no niekedy mi to fungovanie s ňou veľmi vadilo a obmedzovalo ma, často som radšej masturboval ako som s ňou mal sex. Ona pre zmenu bola veľmi materialistická. Ach jaj, ja s mojou výplatou. Som šťastný, že som dostal výplatu a ona chcela, aby som hneď rozbil 100,-€ pretože ona je nákupná maniačka a táto blúzka by jej ladila s týmito topánkami.
Taktiež "láskou" ma nazvali iba, keď chcela aby som jej niečo zaplatil.