Muž chce, aby som schudla

Príspevok v téme: Muž chce, aby som schudla
erika321

Problem je v tom ze ma pravdu - mam nadvahu a viditelnu. Bojujem s nou ale cely zivot raz som na tom lepsie raz horsie. Udrzat sa viem len vtedy ked som vyslovene na diete. Ked prestanem dietovat a chcem jest normalne, kila idu hore.Mam problemy s travenim, intolerancie, zle mi organizmus vstrebava tuky a musim brat lieky na predpis na travenie, nakolko obcas mi vobec nepracuje a netravi.
Po nespocetnom mnozstve diet ktore ma robili naozaj nestastnou a bola som v depresiach som sa rozhodla ze sa budem snazit zit zdravo, ale uz nebudem riesit vahu, diety a miery a naucila som sa byt stastna aka som s tym, ze nemusi byt kazda uplne stihla. Vzdy ma strasne tie diety a silene prehnane cvicenia stresovali, teraz si obcas zasportujem ale proste prestalo byt neustale dietovanie moja priorita.

Co sa tyka mojho muza, je medzi nami vsetko ok, rozumieme si, je nam dobre, naozaj stastny vztah, V poslednej dobe ale zacal neustale do mna vrtat za chudnutie, nuti ma jest inak ako som zvyknuta, chce aby som sa zmenila aby som stale cvicila. Ja vsak uz nechcem absovovat to co cely zivot. Stale vrcholy a pady diety a vsetko cim som uz tolkokrat presla, zmierila som sa so sebou a vsetko do coho ma nuti je pre mna silene a absolutne ma to nebavi, radsej by som sa venovala inym veciam. Tvrdi ze to pre neho nie je najdolezitejsie ale chce aby som schudla a mysli si ze nasilu ma do toho tlacit je cesta.
Myslite si ze ma pravdu? Nevravim ze som spokojna, len ma tieto zalezitosti stali uz tolko zivotnej energie ktora bola na nic a tolko potu a odriekania a nikdy som nebola stastna. A ked som sa s tym konecne vysporiadala a naucila byt taka aka som, tak stale pocuvam dokola len ako sa mam zmenit.

martinli

NEBANKOVÁ Pôžička pre každého.
Pôžička, na kúpu – bytu, domu, rekonštrukciu, auto, dovolenku, refinancovanie na čokoľvek …, – Najľahšia pôžička od 1000eur do 100000 eur – Bez ručiteľa na čokoľvek, – Seriózne jednanie – rýchle vybavenie, rozumné úroky.
E-mail: audproj@gmail.com

ivenqua

v prvom rade to treba robit pre seba a vytrvat a nie preto, ze to niekto druhy chce, povedz si budem zdravsia, krajsia a stastnejsia a ak uz toto ta nepohana dopredu tak neviem

zuzi74

Tak ked ta uz nemotivuje ani tvoj muz, ani tvoje zdravie, tak to nie je dobre. Ty zial hladas len cestu ako osocovat manzela, ze ta do niecoho nuti. Pritom to mysli dobre, chce mat peknu zenu pri sebe a zaroven zdravu. Skor ocenujem, ze ti to povie este tak jemne, ono po rokoch to bude mozno uz vyzerat inak:)
Ked ta nebavi cvicit samu, tak si zaplat nejaky kurz a chod cvicit medzi kolektiv, ay si mala aku taku motivaciu. Sama to evidentne nezvladnes, lebo nemas k tomu chut.

Okt

chapem, ze je to vycerpavajuce, najma ak zena chodi do prace, je vytazena, unavena a este ma byt hladna, chrumat travu a cvicit aspon dve hodiny denne nech je ako z Victoria Secret, co sa tyka tvojej vahy mas ju dost velku, ja by som ti poradila vsetko co si nalozis na tanier zjest z toho len polovicu, ked budes vladat skus aspon 2 x tyzdenne o polhodinke pocvicit doma podla youtube, ja zvyknem bud body step, ale podla aplikacie, co som si stiahla zdarma trenera z google play, plus pecivo zjest max. 1 denne,a lebo polovicku, uvidis, ze tie kila pojdu dole, drzim palce

swistica

Erika - skus si svoju vahu a vysku nahodit do BMI a zistis, ze toto nie je len nadvaha, ako si pisala. Motivaciou by mal byt tvoj zdravotny stav. Rozhodnutie je ale na tebe, si zodpovedna sama za seba.

Mato788

Erika nic v zlom ale 96 kil na tvoju vysku je brutalne vela. Tu nejde uz len o estetiku ze schudnut by bolo treba aby si lepsie vyzerala ale tu uz ide aj o zdravotne rizika zataz na klby. Kedy si tak velmi pribrala mala si nejaky stres alebo si sa prejedala? Inak co si vsimam za posledne roky strasne vevla ludi mame na Slovensksu obeznych ako keby tu uz kazdy na seba kaslal .

erika321

Browniess1 toto je trochu ine...ja sa v ziadnom pripade muza nebojim, mam volnosti ze az , to co hovoris o kamaratkach to nie je moj pripad. On len ako zacal zdravo zit, tak to chce uplatnovat aj na mne a zrazu chce v tomto smere, aby som sa zmenila. Lenze nevie pochopit ze sice on pre to zije, ale mna to vobec nebavi.

erika321

Mne akosi chyba motivacia, jednoducho som zlenivela + nemam motivaciu preco sa dvihnut a robit nieco, preco sa stravovat este zdravsie pomaly az tak ze mi to nechuti. A neviem s tym nic urobit. Snazila som sa najst tu motivaciu v sebe a nepodarilo sa. Chcela som mat muza ako motivaciu, nevydrzalo mi to. Asi po tych vsetkych dietach pocas zivota som ostala nejaka znechutena a zatrpkuta voci dietam a neviem co s tym :/

erika321

Len som sa uz konecne...konecne...zacala citit lepsie psychicky. Nejako som sa s tym vysporiadala. Ja sa nejako neprezieram, vynechavam tazke jedla, pizze, pecivo jem obmedzene. Lenze on by bol najradsej keby jem iba zeleninu ovocie, pijem len nejake shaky. 2 dni vydrzim a je mi z toho na grc, potrebujem normalne jedlo.

Pisal mi niekto, ze keby zacal so mnou sportovat. Hej, skusili sme aj toto. On ma samozrejme uz kondicku, robi to dlhsie. Vobec som mu nestihala , on ubehol 2,5km ja tak 200m a uz mi horeli pluca aj lytka. Videla som ze mu idem na nervy lebo ho zdrzujem, tak som povedala, ze budem chodit sama, to mi vsak nevydrzalo.