Muž chce, aby som schudla

Príspevok v téme: Muž chce, aby som schudla
erika321

Problem je v tom ze ma pravdu - mam nadvahu a viditelnu. Bojujem s nou ale cely zivot raz som na tom lepsie raz horsie. Udrzat sa viem len vtedy ked som vyslovene na diete. Ked prestanem dietovat a chcem jest normalne, kila idu hore.Mam problemy s travenim, intolerancie, zle mi organizmus vstrebava tuky a musim brat lieky na predpis na travenie, nakolko obcas mi vobec nepracuje a netravi.
Po nespocetnom mnozstve diet ktore ma robili naozaj nestastnou a bola som v depresiach som sa rozhodla ze sa budem snazit zit zdravo, ale uz nebudem riesit vahu, diety a miery a naucila som sa byt stastna aka som s tym, ze nemusi byt kazda uplne stihla. Vzdy ma strasne tie diety a silene prehnane cvicenia stresovali, teraz si obcas zasportujem ale proste prestalo byt neustale dietovanie moja priorita.

Co sa tyka mojho muza, je medzi nami vsetko ok, rozumieme si, je nam dobre, naozaj stastny vztah, V poslednej dobe ale zacal neustale do mna vrtat za chudnutie, nuti ma jest inak ako som zvyknuta, chce aby som sa zmenila aby som stale cvicila. Ja vsak uz nechcem absovovat to co cely zivot. Stale vrcholy a pady diety a vsetko cim som uz tolkokrat presla, zmierila som sa so sebou a vsetko do coho ma nuti je pre mna silene a absolutne ma to nebavi, radsej by som sa venovala inym veciam. Tvrdi ze to pre neho nie je najdolezitejsie ale chce aby som schudla a mysli si ze nasilu ma do toho tlacit je cesta.
Myslite si ze ma pravdu? Nevravim ze som spokojna, len ma tieto zalezitosti stali uz tolko zivotnej energie ktora bola na nic a tolko potu a odriekania a nikdy som nebola stastna. A ked som sa s tym konecne vysporiadala a naucila byt taka aka som, tak stale pocuvam dokola len ako sa mam zmenit.

tiezdietarka

Ahoj Erika tiez som cely zivot dietovala vazila az 86 kil a k nicomu to neviedlo no teraz som prisla nato ze chudnut naozaj nieje taka katastrofa ako som si vzdy myslela. Uplny zaklad su ranajky uvedomila som si ze bez nich sa fakt neda schudnut fakt ich nikdy nevynechavaj. U mna su to vacsinou ovsene vlocky, nizkotucny jogurt alebo ovocie , na obedy je to bud ryba, maso, zelenina trocha sacharidov v podobe ryze, zemiakov. Strasne podstatne je pri chudnuti fakt nejest chleba a pecivo a kolace.S peciva sa neskutocne pribera . Uz len tym ze ho clovek vynecha moze bez trapenia zacat chudnut a jest vsetky normalne ostatne potraviny. Vyberaj si jedla bohate na vlakninu ta da do pohybu creva a zacne ti to lepsie travit ihned. Pozor na vecere vecera by mala byt najmensia ! Neboj zaciatky su tazke ale da sa to ja som schudla 20 kil a vôbec konecne nehladujem .

zuzi74

A ako tu niekto radil mensie davky jedla a viackrat za den...takto sa prave dopracujes k nespravnemu traveniu. Jest by si mala 2x max. 3x za den a kvalitne potraviny, ktore ta zasytia na dlhsiu dobu. Medzi jedlami nic nepojedat a nechat riadne vytravit.

zuzi74

erika321, ak mas problemy s intoleranciami a travenim a musis brat lieky na predpis, tak by som najprv tam hladala problem. Nie v kadejakych knizkach a na forach, ale skor by som si nasla odbornika na vyzivu a nie lekara, ktory ti bude donekonecna predpisovat lieky na travenie.
Ty evidentne s tym nechces ani nic robit a budes len vyplakavat ako ta tvoj manzel nabada na zhodenie kil a ako uz nechces viac dietovat. Vzchop sa a zacni konat, predovsetkym pre seba a svoje zdravie, nie kvoli manzelovi.

ahjajjaj

Erika, keď sa teraz ospravedlňuje, tak to snáď prestane robiť. Netráp sa. Dôvod na trápenie bude, ak to spraví aj po tomto nabudúce. Jasne mu povedz, že Ťa to veľmi zraňuje, a nech rieši radšej svoj účes alebo svoje holenie. A prikáž mu robiť 50 kľukov za deň a 50 sed-ľahov, lebo že normálny chlap v jeho veku by to mal v pohode zvládať.

erika321

A je to tu zase. Zase kritizoval moju postavu a ze mam chudnut a cvicit a potom chcel vecer sex. Ja som sa rozplakala - uplne som stratila chut. Musela som odist z postele a spala som v inej izbe.
Ako sa mam po tych neustalych narazkach citit komfortne v takychto intimnych chvilach? Nechcem, aby ma videl nahu a o par dni vsetko zase komentoval :(
Teraz sa ospravedlnuje, hovori ze to mysli dobre. Ja neviem co robit.

radkyna1

Erika aku mas vlastne vysku a vahu? A kedy si zacala priberat po detoch alebo nejaky psychicky problem si zajedala?

pricinaobezity

Ahoj musim prispiet akoby som o sebe citala....nooo nocne zachvaty hladu... to je velke zlo... najviac clovek priberie z vecerneho a nocneho jedenia.... vlastna skusenost. Mala som pracu pri ktorej som cez den vôbec nemala cas jest a vsetko som dozierala vecer a v noci. Za kratku dobu som neskutocne pribrala. Chudnutie vôbec nieje tazke len treba papat spravne potraviny. vela vela vlakniny, ovocia, obrovska chyba nevynechavat ranajky jest vela zeleniny, masko aj ryby v mensom mnozstve aj ryza a zdrave sacharidy. A pitny rezim fakt minimalne tie dva litre denne . Rano zacat teplou vodou nalacno . Hlavne chudnut treba postupne a pomalicky a radsej trvalo nech drasticke diety a potom clovek vyje cely dom. A dolezite je aj psychicka pohoda pri chudnuti pretoze velakrat si clovek jedlom riesi nejake svoje trapenie.

swistica

Ma pravdu. Treba sa snazit drzat vahu v norme a to hlavne zo zdravotnych dovodov. Vekom naberies dalsie kila a co s tym potom budes robit? Netreba ale drzat diety ale celkovo zmenit zivotny styl.

Majjra

Nie všetci máme na to aby sme mali 50 kíl a celý život si odopierali, proste každý sme nejaký. Ty si sa s tým zmierila, už to musí pochopiť iba on

Najčítanejšie články