Muž chce, aby som schudla

Príspevok v téme: Muž chce, aby som schudla
erika321

Problem je v tom ze ma pravdu - mam nadvahu a viditelnu. Bojujem s nou ale cely zivot raz som na tom lepsie raz horsie. Udrzat sa viem len vtedy ked som vyslovene na diete. Ked prestanem dietovat a chcem jest normalne, kila idu hore.Mam problemy s travenim, intolerancie, zle mi organizmus vstrebava tuky a musim brat lieky na predpis na travenie, nakolko obcas mi vobec nepracuje a netravi.
Po nespocetnom mnozstve diet ktore ma robili naozaj nestastnou a bola som v depresiach som sa rozhodla ze sa budem snazit zit zdravo, ale uz nebudem riesit vahu, diety a miery a naucila som sa byt stastna aka som s tym, ze nemusi byt kazda uplne stihla. Vzdy ma strasne tie diety a silene prehnane cvicenia stresovali, teraz si obcas zasportujem ale proste prestalo byt neustale dietovanie moja priorita.

Co sa tyka mojho muza, je medzi nami vsetko ok, rozumieme si, je nam dobre, naozaj stastny vztah, V poslednej dobe ale zacal neustale do mna vrtat za chudnutie, nuti ma jest inak ako som zvyknuta, chce aby som sa zmenila aby som stale cvicila. Ja vsak uz nechcem absovovat to co cely zivot. Stale vrcholy a pady diety a vsetko cim som uz tolkokrat presla, zmierila som sa so sebou a vsetko do coho ma nuti je pre mna silene a absolutne ma to nebavi, radsej by som sa venovala inym veciam. Tvrdi ze to pre neho nie je najdolezitejsie ale chce aby som schudla a mysli si ze nasilu ma do toho tlacit je cesta.
Myslite si ze ma pravdu? Nevravim ze som spokojna, len ma tieto zalezitosti stali uz tolko zivotnej energie ktora bola na nic a tolko potu a odriekania a nikdy som nebola stastna. A ked som sa s tym konecne vysporiadala a naucila byt taka aka som, tak stale pocuvam dokola len ako sa mam zmenit.

erika321

Ahojte dakujem za odpovede, precitala som si ich. Viaceri ste sa ma pytali na vek, vysku, vahu. Nechcela som to tu velmi pisat, ale ok mam 31 rokov, 164cm a 96kg. Ano priznala som si, ze mam nadvahu, viem ze ju mam. Viem ze mnohi davate za pravdu mojmu muzovi, ja sama si to uvedomujem, ze to nie je dobre, ako na tom som, ani sa necitim vyslovene najlepsie po fyzickej stranke. Som zadychcana, nevladzem, neviem ako budem zvladat nadskakovat okolo deti, ked ich raz budeme mat. Mne islo skor o to, ze mna uz neustale dietovanie prestalo bavit.
Ked som mala pod 20 rokov, vazila som striedavo 60 - 70 kg, potom som radikalnejsie schudla, odvtedy si neviem udrzat vahu, stale som skakala aj o 15kg hore-dole az som sa zastavila na 96kg.

Jednoducho som uz taka demotivovana, nic ine neriesim len jedlo, stravu, vahu, on do mna huci, pritom ma pozna, ako to so mnou je, najprv mi povie taketo veci cez den, potom chce vecer sex. No ako sa mam asi citit? Nemam ani chut ani naladu, aj ked on a potom sprava normalne a hovori, ze sa mu pacim a bla bla....zacarovany kruh

monika07

mám pre toho muža pochopenie, jednoducho chce pri sebe pohľadnú ženu, avšak nejde na to dobre,...
nemotivuje ťa, naopak, ubíja, toto je dobré odkomunikovať, ak mi na človeku záleží, treba na to ísť s citom, aj keď je to muž, podporovať sa navzájom, napríklad, chodiť spolu na prechádzky, behať, alebo na bicykel, do fitka, jednoducho spolu sa hýbať, spolu riešiť čo sa ide variť, pozerať zdravé recepty, skús prerušovaný pôst, v ktorom 8 hodín ješ, 16hodín neješ, niekde začni, ale zľahka, na youtube je kopec videí na cvičenie zadarmo, kto hľadá, cesta sa nájde, najmä netreba panikáriť, ked zlyháš, nevadí, ideš dalej, stále sa dvíha a hľadať oporu sama v sebe, zaved si napríklad denník, kde si píšeš čo ješ, mne to kedysi veľmi pomoholo, cvičila som len na hudbu, asi hodinu, plus pridala nejaké cviky a kilá išli dole, no nikto ma nenútil....hýbala som sa s radosťou, držím palce

Browniess1

Nečítala som síce celý príspevok ale čo vám to už načisto šibe? Muž chce toto muž xhxe hento muž xhxe aby som schudla ďalšia píše mi zakazuje nosiť toto alebo hento to kde sme? Co do kelu poslúchať tých chlapov? Co sú oni aby vám rozkazovali? Jasne vzájomný rešpekt je dolezity sama mam manžela rodinu ale muz so mnou taktonnekyva. Ani ja jemu neprikazujem ani nezakazuje ani nič podobné. Povedať svoj názor áno. To je samozrejme. Keď niekam idem. Poviem mu idem tam alebo tam. Žiadne 'mozem'? A pôd. Vždy zvrzam aj kamarátky keď sa pýtajú mužov ci si môžu niečo kúpiť alebo ísť von na kávu. Takú nehrali. Mam pocit ze mnohé ženy sa chlapov boja.

domCCA

ked cloveka nutite k niecomu, tak to nikdy nedosiahnete, lebo ten clovek bude z toho znechuteny. takze asi tak. nie je pekne, ze tvoj muz ta tak nuti. radsej by ta mal zacat rad taku, aka si.

coja

nutenie nie je k nicomu, to je pravdou, treba si uvedomit, ze clovek si musi sam uvedomit, ze treba so sebou nieco robit, inak to nema zmysel

Flipica

moj nazor je taky, ze tlacit by ta nasilim do toho nemal, lebo sa ti to este viac sprotivy...no mozno by bolo dobre, keby s tebou zacal trochu sportovat a keby to prezival s tebou...aj tebe by sa lepsie chudlo a zase aj on by mal pohyb..

tomino874

Sama si priznala že máš nadváhu a keď to nebudeš riešiť, tak tvoj zdravotný stav pôjde dolu vodou. Tvoj muž chce pre teba len dobre, takže myslím, že by si so sebou mala niečo robiť!

Najčítanejšie články