Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nič som nedokázala,

Príspevok v téme: Nič som nedokázala,
beznadejna

Ahojte. Mám 29 rokov, som obyčajná predavačka. Od maturity som to nikam nedotiahla, celkovo mám taký pocit, že som vždy bola v myslení trochu pozadu ako iní ľudia. Zatiaľ čo iní už na škole vedeli čo chcú dosiahnuť, ja som sa flákala a o budúcnosti vôbec nerozmýšľala. Neštudovala som ďalej, preto som aj skončila tak, ako som skončila. V poslednej dobe ma to trápi viac a viac. Všade naokolo sú samí úspešní ľudia, vyštudovaný, majúci super zamestnanie s rozprávkovým platom, zrovna včera som na modrom koniku čítala akúsi diskusiu ohľadne platov na SR a nestačila som sa diviť aké cifry tam lietali, poniektoré zarábajú 2 000 - 4 000 eur a tým, čo písali že majú 600- 700 eur arogantne odpísali, že sa mali lepšie učiť. Samozrejme im to prajem, prajem každému nech sa má dobre, ale bojím sa toho, že navždy zostanem len tá predavačka. Najhoršie je, že stangnujem, že mám síce plány že chcem byť viac ako len predavačka, ale tak ako sa dokážem nabudiť a motivovať tak sa dokážem aj demotivovať a nakoniec to vzdám, so slovami, že je to aj tak zbytočné, že som už stará. hlavne ma dokážu demotivovať niektoré mamičky na modrom koníku. Preto píšem sem. Čo by ste robili na mojom mieste? Ako sa mám motivovať? Celkovo ma trápi ten pohľad ľudí, že práca predavačky je podradná, práca vo výrobe je podradná... nikdy sa mi žiadna práca nezdala podradná, ale ľudia sú veľmi krutí.

beberebe

Mne sa teda nezdá ze by si nic nedokazala. A co chces vlastne dokazat? To je siroky pojem, myslim ze to ze je clovek slusny, dobrosrdecny a ochotny pomahat je uspech. Vela ludi to totiz nevie. Takze nie praca rozhoduje o tom ci si uspesna ale to akym si clovekom.

Medea7

Neber si to tak ze je to poradne každý žijeme na nejakej úrovni. A žiť sa musí a nikto není nadclovek aj keď ta niekto zhodí. Vies aké veci mňa naučil život úplne ma to zmenilo. Možno si ta šťastie nájde po inej životnej stránke.

Medea7

A pre koho alebo kvôli komu chceš niečo dokázať ?, Chceš tým uspokojiť svoje vnútro alebo sa páčiť ľuďom? Ak to robíš pre ľudí je to nereálne aspoň z môjho pohľadu. Lebo ľudia sú rôzni, rôzne typy a keď budu chcieť vždy nájdu chybu alebo podrypnu.

vcielkamajka

Keď máš vieru v Boha, keď si sa zamilovala do Boha, keď kráčas JEHO cestou... si úspešná. Si víťaž, našla si zmysel a cieľ nášho života, ten cieľ je Boh. Nikto nie je úspešnejší než takýto človek.

withoutname4

aj manžel sa rozprával o tom, že nič nedokázal. A na to 7 ročný syn: "Oci, chceš aby som ťa menoval do súťaže v nadávaní? Určite by si vyhral, nie že nie!"

Beee

V prvom rade prestaň navštevovať miesta ako modrý koník, ktoré ťa deprimujú a nemysli si, že ľudia tam vedia všetko, všade boli a všetko videli. Možností ako zarobiť je nekonečné množstvo a väčšina z nich nie je obmedzená vekom, takže sa motivuj, sprav prvý krok a potom to pôjde určite ľahšie ;) držím palce!