Ako schudnúť 2,5kg za týždeň ?

Príspevok v téme: Ako schudnúť 2,5kg za týždeň ?
YesYouCan

Môj cieľ je schudnúť 10kg za mesiac. Čo bude potom ma teraz nezaujíma a som si vedomá že to nieje zdravé atď.
Určite to nejakým spôsobom musí ísť bez hladovky a s cvičením. Poraďte mi prosím ako.

Mám 78kg (166cm), chcem mať 68kg za mesiac a bazálny metabolizmus mám cca 1 300kcal.

Ďakujem veľme pekne za každú odpoveď.

Trudh

Že vraj klistír hrubého čreva pomáha pri chudnutí... dá sa schudnúť a 5 kilo za týždeň + úprava stravy.... Ale niekde som čítal že nieje zdravé ak človek schudne viac ako 4 kg mesačné.

..
A po tomto klistír odporúčam konzumovať probiotiká s prebiotikami

Dbr_uz

Áno, odporúča sa 500 kcal denný kalorický deficit, max tých 700 kcal, ale viacej nie, lebo aj mozog potrebuje energiu aj telo, preháňať to netreba.

Pneumonia

Dva weekendy za mesiac na elektronickej party a budes mat 10kil dole. Ujo doctor povedal. O zdravie sa nestaras tak co nech to ide dole pri zabave.

YesYouCan

Iba 500kcal celkovy denny deficit ? Ci k tomu mojmu deficitu upravenu v strave ?

To kardio na lacno je o tom komu co vyhovuje. Ja chodim na bicykel 45min. 20km/h a po jedle (hodinu alebo aj dve) by som to nedala.

Dbr_uz

A beh nalačno (ráno) je najlepšia cesta ako si ublížiť :) behať alebo rýchlu chôdzu na lačno môže akurát tak Matej Tóth a iní nízkosacharidový športovci.

YesYouCan

Viem čo asi mám robiť ? nie klasické posilovanie ale skôr intenzívnejšie tempo a superserie ..na prechadzky chodim so psom ,behame ,hadzem mu konare do vody a podobne ? ja len by som chcela vediet nejake HODNOTY ze o kolko menej by mal byt kaloricky deficit od Bazalneho m. a kolko k tomu by som mala spalit cvicenim. - tak aby som dala tych 2,5kg za tyzden a vo vysledku 10kg za mesiac.

mamineproblemy

Posilňovanie typu kulturistika spaľuje kalórie minimálne. Keď už posilňovanie tak striedanie cvičení, to ťa zadýcha, napríklad bodybuilding. Na chudnutie treba jesť zdravo - veľa zeleniny, strukoviny, mäso, mlieko... menej sacharidov, ale nevynechať ich. Tak by mal jesť každý. A výdaj kalórií poriadny, nerátať ich, napríklad vplieť záhradku porúbať drevo, ísť pešo s z dedin do mesta....

YesYouCan

Bazálny mám cca tých 1 300-1400kcal a denne mam nastavený jedalniček na 900kcal ...čiže koľko by som mala cvičením spáliť kalorii ? Myslim silovy trening aj kardio po ňom, poprípade ešte jedno kardio 45min. na lačno ráno :) stačilo by to či mám ešte niečo pridať/ubrať?

maineproblemy

Treba dlhodobý výdaj energie, a vybudovať spaľovače energie - svaly. Napríklad:
- turistika v chladných úžinách hôr
- večený beh pár kilometrov v kolektíve kde nemôžete zaostávať
- zamestnať sa v supermarkete ako predavačka