Ako schudnúť 2,5kg za týždeň ?

Príspevok v téme: Ako schudnúť 2,5kg za týždeň ?
YesYouCan

Môj cieľ je schudnúť 10kg za mesiac. Čo bude potom ma teraz nezaujíma a som si vedomá že to nieje zdravé atď.
Určite to nejakým spôsobom musí ísť bez hladovky a s cvičením. Poraďte mi prosím ako.

Mám 78kg (166cm), chcem mať 68kg za mesiac a bazálny metabolizmus mám cca 1 300kcal.

Ďakujem veľme pekne za každú odpoveď.

Lubo 10

YesYouCan na začiatok si treba vyjasniť Prečo chceš schudnúť?
čo ti spôsobuje momentálny stav? Aké bolesti,obmedzenia ti to spôsobuje. Dalej je dôležité aké máš raňajky,či pravidelne raňajkuješ a čo? Dalej ,obeduješ pravidelne? A čo olovrant,a aká je večera?
A teraz to najdôležitejšie pitný režim.Koľko vypiješ denne vody?
Toto všetko si treba uvedomiť a na základe toho potom sa môže vyskladať postup. Každý človek je iný,a každému reaguje telo ináč niekomu pomalšie a niekomu rýchlejšie.Záleží ako je tvoje telo nanesené odpadom.Pokiaľ sa odstráni z tela tento odpad(konzervačné látky,soli,atd( telo začne postupne štartovať svoje orgány a zbavovať sa nadbytočných kíl. Je to ale proces. Dôležité je dať telu dostatok vitamínov a minerálov. Je to samozrejme na každom či sa na to chce dať,alebo bude aj naďalej nariekať že sa to nedá preto a preto. Rozdiel medzí tými ktorý majú výsledky a tými ktorý nemajú výsledky je ten,že úspešný hladajú spôsoby ako sa do tá a neúspešný hľadajú dôvody pre sa to nedá. Každý sme zodpovedný za to ako vyzeráme. Sme odrazom toho čo jeme. Je len na každom jednom či to čo vidí v zrkadle chce zmeniť. A čo ty,chceš to zmeniť?

Trudh

Nie 1000 kcal za hodinu ale 1000 kcal denne , ja som takto schudol a dlhodobo aj s úpravou stravy .... Žiadny jojoefekt a makal som , lebo som vedel čo chcem , a na nič som nečakal....

bambulka32

Len netreba ísť na to drasticky, treba si dopriať čas a najlepšie chudnúť pod dohľadom nejakého poradcu :)

Bohatier

ahjajjaj, udaj svoju vahu a vysku a Ti ho vypocitam. Bude to len teoreticke pretoze na presnu hodnotu by si musela do nejakeho labaku. :)) A ty sa k tomu teraz este pohybujes o hodne menej tak si myslim ze tvoj moze ist aj o 200-300 kcal dole.

Tomas, v tomto mas podla mna pravdu (ze normal clovek okolo 1000 kcal za hodinu nespali) a dovod je jednoduchy (neudychato!). :))

Tomas12345

Ziadnu hladovku nepraktizuj. stačí len ak postupne vynecháš múčne jedlá a ostatné budeš jesť v primeranej dávke a zvýšiť príjem bielkovín pretože tie zrýchluju metabolizmus.

Trudh :

Spáliť 4500 kcal ? Však ak má bazálny metabolizmus 1300 kcal, potom musí pohybom spáliť 3200 kcal čo je vyše 4 hodiny 8,8 km/h behu! Kto beží denne 4 hodiny ?

"A každý deň po dobu 2 mesiacov spáliť o 1000 kcal viac"

Ak každý den má spáliť o 1000 kcal viac, znamená to teda že po 2 mesiacoch bude spalovať 60000 kcal ?

Klystírovanie môže byť nebezpečné z dôvodu odplavenie výživných látok ktoré sú v čreve.

Trudh

Bazalny metabolizmus máš 1300 kcal ...... Ale denne zješ dajme tomu aj 4000 kcal , takže 2700 kcal máš naviac .... Ideálne je zjesť denne nie viac ako 3500kcal a spáliť aspoň 4500 kcal.... A každý deň po dobu 2 mesiacov spáliť o 1000 kcal viac

Trudh

Tak z princípu človek chudne vtedy ak viac spaľuje ako príjma kalórií.... Potom by si si mala sledovať glikemicky index potravín a počítať koľko spáliš za deň , pohyb, beh ,chôdza, ...a spáliť viac ako príjmeš ...... Niekde na internete je aj rozpis , ktorá aktivita má aké spaľovanie kalórií..,. alebo potom ozaj pravidelne klistyrovať destilovanou vodou hrubé črevo, keď vyplaviš toxíny a usadeniny , schudne tak 3-5 kg behom prvého týždňa klystirovania,,. Ale treba si potom kúpiť aj nejaké probiotiká s prebiotikami na obnovenie črevnej mikroflory

Didi6776

Aj ja chcem schudnúť 5 kg a myslím že tých 5 kg za mesiac sa dá ale 10 to je veľa, to skôr za dva mesiace