Je pre muzov prirodzene pokukovat po inych?

Príspevok v téme: Je pre muzov prirodzene pokukovat po inych?
takytoproblem

Asi to bude otazka skor na muzov, nech mi objasnia trochu svoje zmyslanie. Ale zaujima ma aj ako to vnimate vy zeny vo vztahu.

Nie je zvlastne, ked muz ktory svoju frajerku lubi a dokazuje jej to sa zaroven zaujima o ine zeny, pravidelne si pozera na socialnych sietach ich profily, fotky? Napriklad zeny ktore sa mu v minulosti pacili a nic z toho nebolo, alebo take s ktorymi mal nieco kedysi alebo take ktore ani nepozna osobne ale zjavne sa mu pacia. A je to dlhodoba zalezitost. Ano niekto povie ze ked ma lubi a dokazuje mi to a nepodvadza to mi ma stacit, ale z tohto mi je stale smutno lebo mi tym nepriamo dava najavo ze mu nestacim, ze nevie zabudnut na ine z minulosti alebo ze mysli casto na ine. Ved ak mi niekto opacneho pohlavia nebeha myslou nestalkujem ho nie? Ide o to kam niekomu zachadzaju pocas dna myslienky..

Ja viem tiez ocenit aj krasu a kvality inych chlapov, ale nijak extra ma nazujimaju. Nerozmyslam "ake by to bolo keby"... neflirtujem, nefantazirujem, nie preto ze by som sa krotila ale preto lebo to tak jednoducho necitim, kedze svojho muza mam staci mi, aj ked nie je dokonaly ale lubim ho takeho aky je.

Aky je vas nazor na to? Tolerovali by ste to?

superkremes

Myslim, ze je to celkom normalne, ze pokukuje po inych. Inak by si si nim bola prilis ista a nesnazila sa velmi.

Angelika3

Ahoj, no aj ja si občas pozriem bývalých so zvedavosti, alebo proste z nudy, že nemám čo lepšie na práci. Ale ak to robí takto často a pravidelne a tiež dievčatá, ktoré mu "nedali", robí to z určitých dôvodov, ktoré by ťa zrejme nepotešili.
Je mi ľúto, ale čítam z tvojich príspevkov medzi riadkami, že tvoj chlap je typ "neverníka", zrejme aj sama vieš vycítiť, že tu niečo nehrá. Takýto chlap je toto schopný robiť stále dookola a v každom vzťahu.
Ty sa zdáš byť v pohode a príjemná baba, ak sa rozhodneš rozísť, tak radšej skôr ako neskôr, aby si sa príliš do toho nezaplietla a netrpela potom kvôli tomu ešte viac.

SofiaElla

takyproblém - myslím, že ten maják v mojom príspevku bol dostatočné vysvetlenie. Druhá vec je, čo s tým urobíš.

takytoproblem

Cas od casu je ok. Cas od casu to aj robim, ked si spomeniem (mozno raz za stvrtrok). Ale na takmer dennej baze? To mi nepride ok

SofiaElla

Ja osobne si bývalých tiež čas od času pozriem, aj keď málokedy. Nesúvisí to so vzťahom, ale s mojou zvedavosťou. Som jednoducho zvedavá, ako sa moji bývalí majú a to je všetko. Som rada, že sa majú dobre a som o to radšej, že si našli dokonalé partnerky k sebe.
Ak sa niekto zaujíma o svoje bývalé, určite tým milovaná a sebavedomá partnerka nemôže byť ohrozená.
Iná vec je, ak niekto bývalú alebo bývalého uprednostňuje pred aktuálnou známosťou - tam by už mal pípať červený maják v plnom režime.