Odrhnuty z retaze

Príspevok v téme: Odrhnuty z retaze
Lodnik

Zdravim. Pracujem na lodi v zahranici, kde za 2 tyzdne zarobim okolo 4000 euro a potom som 2 tyzdne doma. Na lodi 2 tyzdne to je fakt fyzicky aj psychicky riadne tazka robota a ja si tie peniaze vobec nevazim. Ako sa vratim z lode tak vzdy vsetko miniem v bordeli alebo prehram na rulete, kupil som si z toho byt a auto , ale teraz ako keby nemam nejaky ciel ze naco setrit. Nemam rodinu a proste nikto ma nezastavi to vzdy minut. Fakt by som potreboval nejaky ciel ze na toto budem setrit, alebo aby ma niekto brzdil. Ako vzdy miniem len to co si mozem dovolit . Prosim poradte ako to vyriesit.

dobibina

podla mna musi padnut na usta aby si to uvedomil...teraz nech by mu ktokolvek nastavoval zrkadlo tak to vidiet nebude...

Xxl

Sam si si odpovedal, chces si uzivat, tak si uzivas.Kazdy ta varuje, nech si setris, ty si ides svoje.Vola sa to zodpovednost.Chces vsetko minut, tak minaj.Za 10 rokov mozno zaloxis temu, aky som bol tvrdohlavy. a hlupy.Ale to je proces dozrievania a zodpovednosti, ze vsetci by sme chceli mat 18 rokov a rozum 40ika.Kym si nenakopes prdel nikto ta nepresvedci, ze robis hlupost.Niekedy je setrna zena dobry brzdic bezuzdneho minania, ale ked taku nemas.....Poviem ti to tak, cim skor nasetris, tym skor mozes ist do dochodku, pri tvojej vyplate kludne aj v 45- 50 kupit si dom pri mori, lezat na plazi a pit drinky a relaxovat

Fullhd

Mas nasetrene?Ci si vsetko pred*bal?Setri si na dochodok,cestuj,lepsie sa obliekaj,rob fitness...existuje jeden miion moznosti.

Zuzulik8

Takze niekto ho prinutil v zmluve nechat si vysetrit spermie ale vysledok nikoho nezaujimal. Vidno ze su prazdniny, to tu takych tem vzdy pribudne. A pritom nejaky pubertak si honi pri porne a sniva o prostitutkach.

lolko4896

zuzulik: a akoze odkial si vydedukovala, ze mu vysetrenia robil zamestnavatel? :))))))) nikde to tam nepise. pise, ze MU ROBILI. na vlastnu ziadost zrejme. a uz hned tema fejk, dalsi sa pridal. lol. slovaci.. mozno ani ta klavesnica neexistuje z ktorej pisem, ani tato planeta. vlastne to je ina dimenzia. kde to som? hmla, svetlo. uz sa vidim, som BOH..

Lodnik

Ano je to fake, cele som si to vymyslel som na urade prace, ano zeny pojdu robit na tanker :D si len vyberes nieco z niecoho a chytas sa toho, tie spermie bola povinnost odoberat, mozem ukazat zmluvu v holandcine. Zamestnavatela nezaujimalo ci som neplodny ale mi to pritom zistili , povedali to iba mne samozrejme.

Matej43

Zuzulik ma pravdu, nijaky zamestnavatel neodobera na vysetrenie spermie. Tema je fake, skoda, myslel som si, ze je tu niekto ako ja, ze rozhadzuje a vie si to uzit. Ale sranda, ze tolko veci na mna sedelo z toho, co tu vymyslel ten Lodnik.

Zuzulik8

Lodnik mi nehovor ze nejaky zamestnavatel zistuje plodnost svojich zamestnancov, toto je sukromna vec ktora nikoho nezaujima, ides tam pracovat nie oplodnovat. Okrem toho u zien sa plodnost zistuje daleko tazsie, musia zistit kopec veci, ci jej dozrievaju vajicka, ci ma priechodne vajecniky atd., niektore vysetrenia sa robia v narkoze. Chces povedat ze toto tvoje kolegyne podstupili len na to aby zistili ci su plodne co je informacia ktora je zamestnavatelovi beztak k nicomu. Tema je fake. Ty by si len chcel tolko zarabat a uzivat si v bordeli ale mozes len snivat.