Odrhnuty z retaze

Príspevok v téme: Odrhnuty z retaze
Lodnik

Zdravim. Pracujem na lodi v zahranici, kde za 2 tyzdne zarobim okolo 4000 euro a potom som 2 tyzdne doma. Na lodi 2 tyzdne to je fakt fyzicky aj psychicky riadne tazka robota a ja si tie peniaze vobec nevazim. Ako sa vratim z lode tak vzdy vsetko miniem v bordeli alebo prehram na rulete, kupil som si z toho byt a auto , ale teraz ako keby nemam nejaky ciel ze naco setrit. Nemam rodinu a proste nikto ma nezastavi to vzdy minut. Fakt by som potreboval nejaky ciel ze na toto budem setrit, alebo aby ma niekto brzdil. Ako vzdy miniem len to co si mozem dovolit . Prosim poradte ako to vyriesit.

Matej43

Swistica vies, ked budem stary, bude mi to jedno. Ja zijem zo dna na den a netrapi ma buducnost, lebo to beriem tak, ze vzdy sa da nieco vymysliet a problem treba riesit az ked nastane a nie si vsugerovavat vsetky mozne, co mozu nastat a trapit sa tym. Ked budem nevladny, tak by som skor privital rychlu smrt od zlej starostlivosti, ako lezat v posteli s vynikajuciu starostluvostou 20 rokov...
A ludia ci si sporia na buducnost, jednak je inflacia, peniaze tratia hodnotu a strasne sa smejem ludom, ktori si setria, lebo vraj pride kriza - ona ked pride, tak bude taka devalvacia, ze chlieb moze stat aj 1.000 eur, takze si moc nepomozu. Zit treba teraz a tu a nie ze sa aj teraz uskromnovat a aj v buducnosti, vsak takto sa clovek doslova utrapi. Ked mas na nieco pekne spomienky, tak v case nedostatku mozes na to spominat a bude ti dibre, lebo mysel je viac ako telo, ale to drvuva vacsina ludi nechape a preto nevie zit s lahkostou a preto sa im ani nedari financne. Sajfa velmi dobre hovori, ze nech sa ludia neberu tak vazne, on to chape a aj tak zije a pozri ako sa ma a my co to chapeme tiez, sa mame tiez velmi dibre.

Lodnik

Zuzulik kvoli tej lodi mi robili absolutne detailne vysetrenia uplne na vsetko v Holandsku, zistili o mne vsetko na co som alergicky , akym potravinam sa vyhybat atd a aj to ze som neplodny, daval som aj vzorku spermie.

Xxl

Tak to je cisto hedonisticky styl zivota- dneska si uzivam rozkose, nemyslim na buducnost, zajtra po mne potopa. .Rodicia ta mali vyucit discipline a sebazapieraniu v tom zmysle, ze najprv zaplatim seky, dlhy, sporenie na horsie casy, rezervu zeleznu, sporenie na dochodok pripadne poistku v case urazu a zvysok mozem rozmrhat a minut od vymyslu sveta.Takto sa rutis do zahuby, lebo zdravy nebudes vzdy, mlady a silny nebudes vzdy, dobre platenu robotu nemusis mat vzdy, aby si nedopafol ako milionari co vyhrali v lotte milion a dneska su bezdomovci na urade prace.A ver mi, ze potom ta uz nikto nebude lutovat

odvaznyobcan

a to sa v praci nudis? nie je to dobrodruzne? nevidis krajiny a tak? ja by som siel pracovat na lod. nemate tam nejake volne miesta? tiez sa v zivote nudim, mam 40. tiez celkom fajn zarabam, ale stale ma lakali taketo odlahle roboty. nemam problem s tazkou pracou. rad zamakam. zazit a vidiet nieco z inej strany. hladal som prace na majakoch aj lodiach. bol som v australii, usa. robil kdeco. tvoj prispevok ma zaujal. mozno by si mal nieco budovat. nieco, co po tebe ostane. trebars aj nejaky park pre decka. alebo chatu v lese. bez sieti. vratit sa do prirody, pit vodu z potoka, svietit si olejovou lampu, piect maso na ohni. priroda nas zvykne vratit do nasho prirodzeneho rytmu. po case by si tam urcite nasiel odpoved.

isabellawampire

Tak si nájdi priateľku, unormálni sa. Takto to nejde dlhodobo. Čo máš z bordelu? Chceš tam niečo dostať alebo čo?

Lesy8

A čo tak niečo dať na charitu alebo onkologickemu ustavu?nikdy nevieš kedy ty ochorieš alebo budeš potrebovať pomoc...sprav si dobru karmu