Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odrhnuty z retaze

Príspevok v téme: Odrhnuty z retaze
Lodnik

Zdravim. Pracujem na lodi v zahranici, kde za 2 tyzdne zarobim okolo 4000 euro a potom som 2 tyzdne doma. Na lodi 2 tyzdne to je fakt fyzicky aj psychicky riadne tazka robota a ja si tie peniaze vobec nevazim. Ako sa vratim z lode tak vzdy vsetko miniem v bordeli alebo prehram na rulete, kupil som si z toho byt a auto , ale teraz ako keby nemam nejaky ciel ze naco setrit. Nemam rodinu a proste nikto ma nezastavi to vzdy minut. Fakt by som potreboval nejaky ciel ze na toto budem setrit, alebo aby ma niekto brzdil. Ako vzdy miniem len to co si mozem dovolit . Prosim poradte ako to vyriesit.

Pag

Vela penazi na konte posobi dost maanicky, to je pravda, nieco si odkladaj na horsie casy, nieco daj chudobnym, aby si si kupil dobru karmu, nieco investuj do seba-vzdelavania a zlepsovania. Ak by taa mania pokracovala, tak si daj predpisat nejake stabilizatory od doktoroch (hroch, pozdravujem). Betonari suu teda ine stars, co tak zistujem. Este stastie, ze moj syn nevsadil na vzdelanie, to je u nas o ..., hoci mat vysvedcenia, ktore posobia horsie ako letecka katastrofa, tak to uz je trochen prehnanee, horror pur.