Zdravim. Pracujem na lodi v zahranici, kde za 2 tyzdne zarobim okolo 4000 euro a potom som 2 tyzdne doma. Na lodi 2 tyzdne to je fakt fyzicky aj psychicky riadne tazka robota a ja si tie peniaze vobec nevazim. Ako sa vratim z lode tak vzdy vsetko miniem v bordeli alebo prehram na rulete, kupil som si z toho byt a auto , ale teraz ako keby nemam nejaky ciel ze naco setrit. Nemam rodinu a proste nikto ma nezastavi to vzdy minut. Fakt by som potreboval nejaky ciel ze na toto budem setrit, alebo aby ma niekto brzdil. Ako vzdy miniem len to co si mozem dovolit . Prosim poradte ako to vyriesit.
Odrhnuty z retaze
Asi zalezi od narokov. Domov dochodcov je lacnejsi, ale tak to tam i vyzera. Opatrovatelky su drahsie. Ak zoberies rakusky system, kde za dvojtyzdnovy turnus zarobi opatrovatelka 800 - 1000 eur, tak mas uz hned 2000 eur len na plat,plus kde su este lieky, strava, byvanie, nemocnica? Takze nakoniec tych penazi az tak vela nemas. Smutne, ze to takto cele funguje.
Swistica, ked sa dostanem do stavu, ze budem bezvladny, bude mi to uz jedno, lebo si nedokazem uzivat zivot. Štát sa o mna bude musiet postarat tak ci tak, vies ake velke odvody platim? Mne vyjde dochodok nad 1000 eur urcite a to ja chcem robit dokedy budem vladat, lebo ta necinnost na dochodku by ma ubijala.
Swistica , no asi mas aj pravdu, rodicov uz nemam, bol som jedinacik a rodinu tiez nemozem mat pretoze som neplodny. Do dochodku mi nejde skoro nic kedze mam zivnost. Myslis ze tak 1000 euro ked si dam na dochodkove sporenie bude stacit?
Peniaze treba na dochodok. Ak clovek nema rodinu, ktora sa o neho postara, bude treba platit opatrovatelky a lekarsku starostlivost.
Je vitaj v klube, som si myslel, ze som sam :)
Ja som tiez auta, ja dokonca dom, len kto to nema nepochopi, ako sa da takto minat. Inak mna vyskolila jedna zo slapiek, ked mi dala na javo, ze ju to nebavi a ze jej ide iba o prachy, skratka som sa citil tak uboho, ze som s tym prestal.
Co sa tyka auta, tiez som si kupoval coraz lepsie, ale uz ked si v triede luxusnych aut, tiez si uz ine nekupis, nestriedas ich. Ruletu som skusal martingale metodu, ale aj tak som vzdy po case prehral, tak som to vzdal. Momentalne mam strasne vela prachov na uctoch, ze neviem co s nimi. Teraz som si este kupil motorku, to ma trochu drzi, uvidim dokedy. Uplne chapem co to je, ked vela zarabas a nemas to kam davat. Neries uzivaj si, rob co ta napadne, ale co neublizuje inym a neries, co si o tebe myslia ini ludia :)
Zuzulik ja mam 30 rokov na lodi robim 10 rokov, zalezi od hodnosti zarabaju aj viac ako ja. Ide o to ze ked som setril na byt a auto nikde som nechodil som si odkladal a teraz mi to uplne preplo z toho ze mam peniaze a cas na taketo veci.
a neni to žiadne fake,je to temna sila...tažka
pre lodnik,..ak mozem,velmi silna karma po otcovi,daleko v zadu,mužska linia rodu,..niečo tažke a velmi silne,..90% problemov sposobuje...terajšich,....hladaš,odpovedam,inak nezasahujem
Toto je podla mna fake. Jednak na lodi sa tolko nezaraba a jednak nevie setrit a kupil si byt? To ako z jednej vyplaty?
Daj si este nejaky ciel.Napr. kup si este lepsie auto.Muzi miluju auta nie?Proste zamiluj sa do nejakej veci a setri na nu.