Kojenie na verejnosti

Príspevok v téme: Kojenie na verejnosti
lianka321

Su prazdniny, cize kidshouse plny deti. V strede na stolickach otrcena zena, obe prsa vonku
Kojila dve deti. Bolo mi trapne. Asi ako 99% percent dospelych a detom/ chlapcom ktori tam boli. Moja mama by sa za nu hanbila tiez. To kde sme sa dostali? To uz je fakt na zamyslenie. To je taky problem prekryt sa satkou a ist na miesto, ktore btw na kojenie maju v kidshouse vyhradene...
Si predstavte, ze by nasi chlapi zacali chodit holi, to uz sa fakt rovno mozme vsetci povyzliekat. Hanbim sa, ze sa nasa spolocnost posunula talymto smerom.

naivny

nezaujímajú ma cudzie deti ani ich matky. Nevadí mi príliš, ale ani nemám rád, keď nejaké bábätko dlho plače, tak nech sa stará a utíši ho. Prsia jej komentovať nebudem, lebo ma do toho nič.

Defcon

Jedno riesenie je. Zacat jej komentovat prsia, ake ich male, vytahane, skarede a zacat jej radit iny sposob kojenia....-)))) skratka fúzovat a picovat

Guga12

v jednej knihe som čítala, že v arabských krajinách majú ženy síce zahalené tváre, ale pritom kľudne dojčia na verejnosti.

berca

Mne to akoze nevadi, pokial sa ta zena niecim prikryje, tak mi je to jedno ale keby to malo byt tak, ze len proste vytasi a hotovo tak to by som tiez nevedela kde sa mam pozerat

ZoeaLeo

No povedala by som že tu ide hlavne o tie prípady čo chcú všetkým ukázať aké sú veľmi BIO a preto vytiahnu cecky hocikde aj v nákupnom centre na foodcourte... Ale miesto toho aby decku nahádzali po ritisku čo mu náleží za to že neposlucha tak radšej dvojročné decko upozornia po anglicky a začnú ho dojčiť.. Mala som live zážitok. Vytat aj decko aj mater... A asi aj chlapa miesto ktorého tam bola svokra ako vždy ???

daniela2

prispejem aj ja. Staviam sa k celej veci skôr neutrálne, dieťa nemám. S manželom sme cestovali na dovolenku lietadlom. Počas stúpania sa rozkričalo malé dieťa, a strašne kričalo. Nestačí ten tlak v ušiach, ešte aj bábätko? Aj letuška tam k nim išla a dačo hovorila. Nekonečný srdcervúci krik ustal a bol pokoj. Vraj pri saní sa vyrovnáva tlak v ušiach, a letuška poradila dojčiť. Lietadlo je asi verejnosť, nie? Asi som jej bola ešte vďačnejšia ako to malé, že je konečne kľud.

kvetinkafialova

a kto tu hovorí o páčení?...skôr o akceptovaní je reč, čo majú muži do všetkého pchať nos a rozhodovať ešte aj o tom, ako a kedy nakŕmi matka dieťa?