Co by ste robili s obrovskou vyhrou?

Medea7

Fitko ozvala som sa Ti na mail, zatiaľ je to pre mňa ťažká matematika ale viem ze sa to dá zrealizovať. Budem si to študovať. Však čo aj my môžme mat sny.

Fitko

Nezarobili....hmm zalezi!
V prvom rade treba mat dobrulokalitu,niekde napr kde nie he alebo je nejake slabe.
Potom treba ponuknut viac nez konkurencia,priestori,sluzby,stroje,skupinove cvicenia atd
A samozrejme urcite nexarobis nic ked ba zaciatku hned budes velky pan podnikatel vychodo eu typu: ja nic robit nebudem a chcem mat hned prachy: to znamena velka obeta robit vsetko sam: recepcia,uctovnictvo,upratovat,nakupovat atd atd co znamena pracovat resp 14h denne.kym sa to cele netozbehne

Medea7

Ale keď sa dajú hlavy dokopy hlavne mužské mozgy tak sa to dá zrealizovať. Ja chcem také stredne. Mojou úlohou by bolo peniaze zohnat.

Medea7

Ja viem to toľko info by sme si museli pozháňať a celé to dopodrobna preštudovať, vyznať sa v tom a konkurencia je silná. Len mňa trápi že mladé dievčatá nie všetky ale vyzerajú že si nedávajú pozor.

Poradkoo

Fitko Medea, nechcem vas odhovarat, ale fitko je len super ako hobby, nezarobili by ste, ak by ste tam nedali nejaku pridanu hodnotu oproti konkurencii.

Medea7

Ôk ale zoznamovacky to nebudú. Ja ma proste radšej mužov ako ženy. V ženách som sklamala. Vy ste iní vám to inak myslí a mate iný pohľad na veci. Napíšem Ti niekedy. Konečne cítim, že mi do cesty životnej vstupujú normálni ľudia.

Medea7

Fitko to si mne poslal ten email. Ak áno tak Ti napisem niekedy. Vyzeráš taky pohodak. Ja som tiež v problémoch. Prácu si chcem nájsť. Aby som sa odpufala od rodičov. Ja by som v jednej veci chcela mať jasnovidec ké schopnosti. Mam problém s ocom a chcela by som vedieť, že či to jeho konanie ktoré robí je vypočítava a premyslené, alebo si to neuvedomuje. Proste sa chcem od neho vzdialiť a viac nepoznát.

Fitko

Rad by som ale zial teraz ma brzdia ine problemy... este ked budem platit na deti...uz len ta vyhra mi zostava :)
Btw odkial si? :)
Napis mi email ked budes chciet:
Dam sem stary email (este funguje som skusal teraz,lebo ostatne mam zo svojim nenom) shitiak@azet.sk
Ked nie,tak vsetko dobre zelam a nech sa dari