Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co by ste robili s obrovskou vyhrou?

Fitko

Medea,asi si nenasla toho praveho,to budes citit ,ze ten pravy a snim chcem mat deti...ja som nasiel,mam dve a..rozvadzam sa ;))
Ale povedz,ze by si nechcela ,aby ti napr vypomahali na recepcii ako brigadnici,potom by tiez cvicili atd ... :)
Deti sa nedaju vazit peniazmiy!!!

Medea7

O to nejde ale ja potrebujem byt tak silná aby som dieťa pripravila do tohto Sveta. Aby vedelo ako sa ma v živote obracať a urobiť z neho inteligentného tvora. A mat peniaze.

Medea7

Ale som zadaná tuším ze som asi staršia od Teba a flirtovanie z mužmi mam už za sebou. Ale na spoluprácu s muzmi by som sa dala. Nemám nič proti ženám ale muži majú lepšie myslenie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Medea7

Je to sranda fitko, ale ja mam plno starosti v hlave. Ja furt rozmýšľam ze keď je nas tu tak veľa, či sa mi oplatí mat deti.

Medea7

Ale tu nejde o to byť kráľom Sveta, ale mali by sme si ho skraslovat, dat šancu každému. A nie myslieť len na svoje pôžitky. Ale viem ze realita je asi ina.

Salamistka

Michal strasne moralizujes a odsudzujes hned kazdeho a tvaris sa, ze si najlepsi clovek na svete, ktory by so 40 milionmi zachranil celu planetu a bol kralom sveta.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Medea7

Presne aj firmu by som si otvorila ľuďom dala prácu aj bez kvalifikácie a učila by som ich, lebo to co by som ich naučila to by bola moja vizitka. A jedno zalovanie na druhého by sa mi dostalo do uší, tak by som mu dala toľko práce žeby nemal čas sa starať a sledovať druheho. Ale to sú len sny.