Co by ste robili s obrovskou vyhrou?

zoberGitaruEasy

Ak by ta dali do prime timu, tak by si uz nemal nikdy pokoj, to by bol tvoj posledny usmev, probably. Bud by chceli pozicat alebo by ta inak obtazovali ostatni, povytahovali by sa spinavosti, kto su tvoji vlastni surodenci a ktori nie su...ak by vyhrali rodicia, trebars. O zabavu by si mal postarane, ale psychiatria to isti... pocnuc vyhrou by si bol nezamestnany, pravdepodobne a kto by ti robil spolocnost?, asi tiez ti, ktori nemaju zvycajne nic na praci. Mozno za tu srandu by ti to staalo:-)

Fitki

Je to idiot..ze nadaciu..vies ako nadacie vobec funguju?myslis ze to robia zadarmo?zrejme ty nevies co s peniazmi...ich mat tak aj keby som len kupil byty a prenajimal,dalsie dal do akcii a dlhopisov,nemusim nic robit...a generujem zisk a davam ludim pracu...40mil chapes? Zrejme nie.ci by si otvoril firmu a dal pracu xy ludom???ok
Vela stastia v zivote...

Bubliii

Hodnotne a zmysluplne? Velmi subjektivne slova, lebo pre kazdeho to symbolizuje nieco uplne ine. Ak si si vsimol, vacsina ludi tu pisala realne, splnitelne ciele. Ak ma niekto existencne problemy, jasne, ze by si najprv poriesil to a potom nejake financne dary dobrovolnickym organizaciam. A klames ze nikto nenapisal nic o venovani - Ovecky aj rasto2012 spomenuli charitu aj utulky. Niektori aj dar rodine. Mimochodom, myslis, ze je take jednoduche zalozit a viest nadaciu? Ved ak to venujem na charitu, tak ci tak pomozem. Ci teraz vsetci, co by sme sebecky venovali eura sebe miesto riesenia klimatickych zmien a zachrany sveta sme ako kreteni podla teba? Myslis, ze si jediny, koho zaujima okolity svet a chudoba okolo?

Defcon

Kupil velky ostrov v bezpecnej klimatickej zone, postavil tam megalomanske sidlo s vlastnou armadou a spickovymi zbranami a dal zbohom svetu. Ani hovno nikomu, vsetko len mne... tymto pozdravujem michala a jeho nadacie-))))

Michal24

Ludia presne o toto mi islo, ze som dal obrovsku sumu a to co pisete, ze by ste s tym robili sa hybe mozno v stotisicoch. Vy neviete vobec, co s takou sumou. Nik tu napr. nenapisal, ze by som zalozil podnik a vytvoril pracovne miesta s dobrymi platmi alebo by som JA vytvoril vlastnu nadaciu a pomahal ludom (dat na charitu je velmi pohodlne) alebo by som vytvoril a viedol organizaciu na ochranu zivotneho prostredia, kopa z vas by uz nic do konca zivota nerobila atd. Nikto z vas nenapisal naozaj nieco hodnotne a zmysluplne.
Cital som totiz pribehy ludi, ktorych vyhra uplne znicila, ze prestali viest zmysluplny zivot a zacali robit blbosti, ktorymi sa postupne destruovali az skoncili velmi zle, mnohi az smrtou.
Ja som sa nad tym zamyslel, ze vela ludi tuzi po peniazoch, ale v skutocnosti nevie s nimi poriadne narabat a ze je velmi dobre, ak sa ludia len tazko dostavaju k vacsim peniazom, lebo to v skutocnosti chrani, aby mali dibry zivot, aj ked to tak nevnimaju. Peniaze nekazia charakter, ale ho ukazu a je obrovske stastie, ze mnohi ludia sa nemozu prejavit, aki v skutocnosti su, lebo by to tu dopadlo katastrofalne.
Dakujem vsetkym, ktori tu prispeli a zelam vam pekny a pokojny zvysok zivota.

Salamistka

Dala by som z toho rodine a kupila by som si byvanie niekde v horach mimo ludi a mesta, pekne v klude v prirode a mala svaty pokoj. Ja toho vela nepotrebujem.