Co by ste robili s obrovskou vyhrou?

Medea7

Fitko tak co otvoríme to fitness. Ma to jeden háčik stoja mi peniaze. Nie sú mi dopriate zatiaľ. Inak by som pomohla tým mladým trosku o bežným dievčatám, samozrejme pokiaľ by mali zaujem. Aj ja sa potrebujem trochu rozvicit. Chvíľu som chodila a také pekne dievča mi pomáhalo. Bolo na nej vidno ze ma záujem.

Medea7

Dobre Fitko ide z Teba veľa sympatie a jemnost. No není to ten život med lízať ja tu riešim niečo že mne sa proste robí napriek. Tu sa dohodneš a zrazu sa dohoda zmení. Z ničoho nič. Prajem Ti nech vyriešis svoje veci. Všetko dobre.

Fitko

Dik medea...ale zial teraz mam ine problemy a penazi nebude nazvys...
Musim riesit teraz svoje byvanie/prenajom ..byt kupivat nebudem,budem spavat v posilke ked si ju otvorim :))))

Inak je sranda ,ze ludia viac veria vyssej sance, ze vyhraju ako napr veci vyssej pravdepodibnosti ako nehoda :alkohol,telefon za volantom ,je to ovela vyssia pravdepodobnost ,ale im sa to samozrejme nestane ;), potom rozne choroba atd

Tak drzim vsetkym palce,ked vyhrate napiste sem! Budeme “sa tesit s tebou” :))

Medea7

Fitko ale mne keď muž povie ze chce voľnosť tak mu ju dam. Lebo žena ktorá si pri pútavá muža on aj tak uleti. Ale dik že na mňa myslíš. Nech sa Ti to podari.

Fitko

Ok ok... len som sa snazil zistit ci nahodou nepatrim do tvojej knihy zivota ? ale ked si az tak ziarliva to nie dakujem.
Zena ma podozrievala ze nechodim do fitka ale za inou :) potom ostatne veci atd...nie uz nie ;) byvala (bola moja kolegyna mimochodom) to prehanala tiez :)
Ok mimo temu ..
Eurojackpot som vcera nevyhral,tak dnes euromil (su dost slabe oproti eurojackpotu)
Podaval som tak raz za cas a pred 1,5 roka som vyhral 5000e,uplne necekane,uz som nedufal nic po x rokoch obcasneho podavania.
Od vtedy kazdy vikend eurojackpot a nic.
Tak ak raz vyhram (nie miliony,ale sto tisice ) otvaram fitko.viem aj kde by bolo dobre,uz som pozeral aj montovane haly: za 100t je pekna velka) uz len mat peniaze a urobim super fitko.
Potom medea budes mat zdarma,ale postavil by som to kusok od BA... ;)))
Ak vyhram miliony tak dam rodine a za zvysok ako som pisal:nehnutelnosti,akcie,investicie,nejake dary :napr hvezdarne:velky teleskop kde by som sa chodil aj ja pozerat,nejake projekty na vzdelavanie a velky dom niekde pri lese,protiatomovy kryt pod domom,velku posilku, velky bazen a pri nom nahe zenske a ja si budem hoviet na lehatku s whisky v ruke a uzivat si.
Ako pisal jeden uz,nemam zaujem robit party,byt extravagatny...pekne v klude vo ville :))

Medea7

Ako nerobím scény ani nesputavam muža, lebo viem ze taka žena co robí mužovi kontroly sa mu potom zhnusi. Len si dávam pozor.

Medea7

Fitko daj pokoj ja som dlhé roky riešila iné záležitosti. Ja nechcem už aby sa mi stúpalo na nervy. Som mimoriadne žiarlivá ale nechcem to riešiť.

Daviiid

Keby som vyhral toľko peňazí už nikdy by som nepracoval. Som pôžitkár a trošku asociálna povaha v tom zmysle, že ma to prirodzene vždy tiahlo od ľudí a nie opačne.
Zbožňujem futbal, teda Ligu majstrov a Real Madrid.
Zrejme by som často navštevoval metropolu Španielska a vykričal si víkend čo víkend hlasivky.
Nepodnikal by som. Biznis mi nič nehovorí a peniaze by som použil hlavne preto, aby ma od ľudí odtiahli a nie, že by som si ich ešte k sebe prilákal nejakým biznisom a tým, že by som sa otravoval s ľuďmi v zmysle takom, aby som bol ich šéf.
Po tomto moje ego netúži. Bol by som v ústraní. Nikto by ani nevedel, že toľko peňazí mám. Som nedôverčivý.
Ako som povedal, tie peniaze by som si len užíval a keby som mal štyridsaťmiliónov € nepotrebujem ich viac nafukovať. Každý človek, ktorý vie aspoň do desať napočítať, by mal vedieť s takýmto obnosom peňazí luxusne prežiť, aj keby už nepribudlo ani euro.
Ďalej.
Zrejme by som si našiel nejaké dievča od šestnásť do dvadsaťdva rokov na sexuálne potreby, možno dve takéto dievčatá. Milujem mladosť. Staré rád nemám. Ale museli by mi byť sexuálne verné, inak by som ich vyrazil. Povedzme, že by som im platil liter za noc služieb. Ešte k sexu: Som veľký footfetišista, teda rád sa hrám s dievčenskými nožičkami, zrejme by som prachy vrážal aj do tejto záľuby.

Ale inak by som neukazoval, že som bohatý, nechcel by som také, ktoré by ma chceli len pre peniaze, okrem prípadov, kedy by som také dobrovoľne vyhľadával, ako som vyššie uviedol.

Medea7

Áno deti by som viedla odmalička k pohybu a celou dušou sa venovala, všetko vysvetľovala. No nevydala som sa lebo nechcem riešiť nevery a podvádzanie. Ak mám v knihe života napísané že budem mať deti tak budem. Peniaze som myslela tak ze ak by mi dieťa plakalo, že chce to a to neviem si predstaviť ze mu poviem nedá sa. Samoska ja nepotrebujem luxusné veci ale tak v rámci normy.