Upadli sympatie

Príspevok v téme: Upadli sympatie
Cestovatelko

Rad by som vas poprosil o nazor na moju situaciu, najma tym co nieco podobne zazili. Som po vysokej skole, mam 26 rokov, slecna ma 27 rokov. Obaja sme nezadani, priblizne rovnako rok po rozchode. Ja ma mal 4 rocny vztah, ona 7 rocny vztah. Obaja byvame este u rodicov, aj ked obaja sme chceli uz riesit vlastne byvanie. Spoznali sme sa na konci maja na oslave narodenin, pokecali sme, vymenili sme si cisla, zacali si pisat. Po tyzdne sme si dali prve rande ukoncene vasnivymi bozkami. O par dni sme si to zopakovali, potom zase. Mozno by doslo aj k spolocnej noci, al v tej chvili nebolo kde. Mne to nevadilo, asi ani jej. Sympatie boli vzajomne, boli velke. Po piatom rande sme si pisali, ale ja som odchadzal na mesiac do zahranicia. Teraz sa mam o par dni vratit spat na Slovensko. Po mojom odchode sme si vymenili hned v prvy den par sprav a zrazu nic. Nenapisala ona, ani ja. Nezavolala ona, ani ja.

No a mna by zaujimalo, ze ci tam tie sympatie z jej strany este budu? Viem, mozno mi poviete, ze jej mam napisat a zistit to sam. To by skm aj chcel urobit. Len rozmyslam, ze by som nieco naplanoval, zabezpecil hotel niekde v Tatrach a spravil vikend pre nas dvoch. Len vzdy ma premozu myslienky na to, ze pokial sa mesiac neozvala, ani ja, ze ci tam tie sympatie este budu? Myslite si, ze ked sa do niekoho zahladite, randite len spolu 5x a potom mesiac nic, ze tam tie city a sympatie este budu?

Cestovatelko

Dakujem za odpovede. Uprimne, nemam ziadne vysvetlenie preco som sa jej neozval. Neviem, ziadny dovod ma nenapada. Bol som mimo Slovenska, riesil pracovne veci, bol v strese, ale urcite som mal pocas dna cas napisat aspon kratku spravu alebo zavolat, no neurobil som to. Vazne neviem preco. Nenapada ma racionalny dovod a nenapada ma ani vyhovorka. Jednoducho som sa neozval, asi som nemal tu potrebu. A asi ju nemala ani ona ked sa neozvala. Nepaci sa mi vsak nazor co tu niekto prezentoval, ze som sa mal ozvat prvy, ze chlap sa ma prvy ozvat. Ja som za rovnopravnost a ako som sa mohol ozvat ja, tak sa mohla aj slecna. Ani jeden to zial neurobil. Dost bolo moralizovania, ze som to neurobil. Myslite, ze este ma bude mat v hlave, ze tam budu sympatie?

zabudni

Toto sa presne stalo aj mne. U mna city rastli a u neho po mesiaci vyhasli
Dnesni ludia rychlo vzplanu aj vyhasnu ..

square mile

Teraz vazne, opisujes uplne navlas rovnaku situaciu aka sa prave udiala mne. Tiez som dufala, ze ked sa vratim, budeme pokracovat, kde sme prestali, aj napriek mesiacu od seba.. ale holt, nestalo sa, dostala som reality check a z neho to uz "vysumelo". Drzim ti palce, mozno tvoj pripad bude svetlejsi, ale s rezervaciou vyletu by som asi pockala az do stretka :)

square mile

:D :D Kamo, velmi rada by som ti fandila, a bola optimista, ale kludne zostan , kde si, a specialny vikend si radsej naplanuj sam so sebou :D

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Zuzulik8

Nie uz tam nebudu. Mesiac je prilis dlha doba na to ako kratko ste sa predtym poznali. Ak by ste boli v kontakte, pisali si, volali mozno by sa to dalo udrzat ale takto nie.