Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Upadli sympatie

Príspevok v téme: Upadli sympatie
Cestovatelko

Rad by som vas poprosil o nazor na moju situaciu, najma tym co nieco podobne zazili. Som po vysokej skole, mam 26 rokov, slecna ma 27 rokov. Obaja sme nezadani, priblizne rovnako rok po rozchode. Ja ma mal 4 rocny vztah, ona 7 rocny vztah. Obaja byvame este u rodicov, aj ked obaja sme chceli uz riesit vlastne byvanie. Spoznali sme sa na konci maja na oslave narodenin, pokecali sme, vymenili sme si cisla, zacali si pisat. Po tyzdne sme si dali prve rande ukoncene vasnivymi bozkami. O par dni sme si to zopakovali, potom zase. Mozno by doslo aj k spolocnej noci, al v tej chvili nebolo kde. Mne to nevadilo, asi ani jej. Sympatie boli vzajomne, boli velke. Po piatom rande sme si pisali, ale ja som odchadzal na mesiac do zahranicia. Teraz sa mam o par dni vratit spat na Slovensko. Po mojom odchode sme si vymenili hned v prvy den par sprav a zrazu nic. Nenapisala ona, ani ja. Nezavolala ona, ani ja.

No a mna by zaujimalo, ze ci tam tie sympatie z jej strany este budu? Viem, mozno mi poviete, ze jej mam napisat a zistit to sam. To by skm aj chcel urobit. Len rozmyslam, ze by som nieco naplanoval, zabezpecil hotel niekde v Tatrach a spravil vikend pre nas dvoch. Len vzdy ma premozu myslienky na to, ze pokial sa mesiac neozvala, ani ja, ze ci tam tie sympatie este budu? Myslite si, ze ked sa do niekoho zahladite, randite len spolu 5x a potom mesiac nic, ze tam tie city a sympatie este budu?