Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Upadli sympatie

Príspevok v téme: Upadli sympatie
Cestovatelko

Rad by som vas poprosil o nazor na moju situaciu, najma tym co nieco podobne zazili. Som po vysokej skole, mam 26 rokov, slecna ma 27 rokov. Obaja sme nezadani, priblizne rovnako rok po rozchode. Ja ma mal 4 rocny vztah, ona 7 rocny vztah. Obaja byvame este u rodicov, aj ked obaja sme chceli uz riesit vlastne byvanie. Spoznali sme sa na konci maja na oslave narodenin, pokecali sme, vymenili sme si cisla, zacali si pisat. Po tyzdne sme si dali prve rande ukoncene vasnivymi bozkami. O par dni sme si to zopakovali, potom zase. Mozno by doslo aj k spolocnej noci, al v tej chvili nebolo kde. Mne to nevadilo, asi ani jej. Sympatie boli vzajomne, boli velke. Po piatom rande sme si pisali, ale ja som odchadzal na mesiac do zahranicia. Teraz sa mam o par dni vratit spat na Slovensko. Po mojom odchode sme si vymenili hned v prvy den par sprav a zrazu nic. Nenapisala ona, ani ja. Nezavolala ona, ani ja.

No a mna by zaujimalo, ze ci tam tie sympatie z jej strany este budu? Viem, mozno mi poviete, ze jej mam napisat a zistit to sam. To by skm aj chcel urobit. Len rozmyslam, ze by som nieco naplanoval, zabezpecil hotel niekde v Tatrach a spravil vikend pre nas dvoch. Len vzdy ma premozu myslienky na to, ze pokial sa mesiac neozvala, ani ja, ze ci tam tie sympatie este budu? Myslite si, ze ked sa do niekoho zahladite, randite len spolu 5x a potom mesiac nic, ze tam tie city a sympatie este budu?

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Xxl

Prosim ta uz cestou na letisko si jej mal poslat sms, ze ju pozyvas tam a tam.Tu spekulujes na fore tyzden zakial sa byvaly odniekial zahadne vynoril a ti ju preberie. Uz jak si priistaval nad Slovenskom si jej mal napisat, chcem ta vidiet zas...Tesim sa na teba bla bla bol som pracovne zaneprazdneny.Takto ked sa budes za kazdym osivat, vsetky baby ti druhi chalani rozchytaju..Dufam, ze to nebudes este tyzden analyzovat z tvojich riadkov sa mi zda, ze jej volat nechces vobec.A to ze ona zostala zaskocena a ospravedlnila sa ti, tak to nie je vobec dobre znamenie ale to uz je jedno teraz.Hadam neni jedina vo vesmire s kym sa chces stretnut

Erika1989

Prajem ti vela stastia, aby to dobre dopadlo..je lahke najst niekoho na sex, ale najst niekoho kto ta aj pritahuje, aj si mate co povedat, aj si viete spolocne veci naplanovat a byt si oporou..to uz vobec lahke nie je. Moj nazor je, ze ked si sa s nou po tom pripitom rande nevyspal, tak si urobil velmi dobre rozhodnutie, ved vravis, ze sama sa ti podakovala..vobec nesuhlasim s prispevkom podo mnou a poviem aj priklad.. ked som bola s mojim teraz uz manzelom este len na druhom rande, tak vsetko bolo super, boli sme na prechadzke, na veceri a tak sa nam nejako nechcelo rande koncit, tak sme vymysleli, ze ved podme na diskoteku ..lenze sme sa tam dost pripili, samozrejme bozky a dotyky boli take odvaznejsie..a ked nadranom uz mali ist domov, tak som navrhla, nech ideme ku mne...vtedy moj manzel odmietol..ze nechce, aby sa to udialo takto, ked sme pripiti..dost ma to zaskocilo..no na druhy den, ked som vytriezvela, tak som bola velmi vdacna za to, ako sa zachoval a velmi stupol v mojich ociach, za to, ze nezneuzil situaciu..nakoniec sme spolu spali asi po mesiaci stretavania, a bolo to skvele, ze uz sme sa stihli viacej spoznat..mozno prave pre toto rozhodnutie je to dnes moj manzel a nielen bezvyznamny flirt na diskoteke.. zena potrebuje citit, ze si ju muz vazi, to je velmi dolezite..tak som dost prekvapena, ked tu niekto komentuje, ze ak sa s nou v opitom stave nevyspis, uz ju nepritahujes..
Daj potom vediet ako to s nou dopadlo.

Fullhd

"odmietol som pozvanie ku nej, pretoze som to v tom momente povazoval za vhodne, aby som sa zachoval ako gentleman a aby som jej ukazal, ze mi nejde len o sex, ale ze v tom vidim viac."

Toto bol ten moment kedy si to totalne pokaslal.

Co s tym mozes robit?Uz nic.Jednoducho ju uz nepritahujes.

Vykasli sa na to jednoducho si v kamaratskej zone a ona caka na ineho ktory jej pozvanie domov urcite neodmietne a poriadne ju vyslaha.
Co je horsie ze mozno ju uz slaha teraz.

Cestovatelko

Dakujem a vazim si vsetky nazory. Aby som to uviedol na pravu mieru - nechcel som ju len na sex a dokonca sme spolu ani nespali. Ked sme sa na druhom ci tretom rande pripili, odmietol som pozvanie ku nej, pretoze som to v tom momente povazoval za vhodne, aby som sa zachoval ako gentleman a aby som jej ukazal, ze mi nejde len o sex, ale ze v tom vidim viac. Bola zaskocena, ale dalsi den mi podakovala a sama sa ospravedlnila, ze bola pripita a ze ocenuje, ze som sa takto zachoval.

Dakujem najma Erike za odpoved, ta sa mi strasne pacila a motivovala ma, aby som nasiel odhodlanie ospravedlnit sa za to co sa stalo. Uvidime ako to dopadne.

miskovicka69

dosť zlé je to, že si sa proste za ten mesiac, čo si bol preč vôbec neozval. ona sa možno trápila, prvá ti nechcela písať lebo my ženy sme také hrdé, že málokedy chceme napísať prvé a tým pádom to medzi vami skončilo. skús sa jej ozvať a uvidíš, aká bude jej reakcia.

Clarisa

Moj zensky instink mi hovori, ze si ju chcel len do postele.Ked trebalo sex zdvihol si telefon a volal, ked si bol prec a nebola sanca na sex, tak naco volat. A sa ozyvat.A potom si sa vratil na Slovensko s huronskym privitanim na hotel a do virivky- inymi slovami rovno do postele na sex.A ked zas odletis zas sa nebudes ozyvat.Vola sa to kamaratstvo s vyhodami.A mozno ze si nebol az taky superman v posteli, ze ked si jej volal 2x tak neletela taxikom expres.A to ze stretla byvsleho su vyhovorky.Mozno ho milovala a mozno bol lepsi v posteli.A nikto ma nepresvedci, ze to bolo inak

Erika1989

Nepoznam ani ju ani teba, ale poviem ti ako by som sa citila ja, keby sa mi nieco take stane..keby ma niekto namotaval, a ze su tam velke sympatie a vsetko funguje, tak by som si myslela, ze z toho moze byt coskoro mozno vztah..potom keby odides do zahranicia na mesiac, velmi by to nepomohlo takto v zaciatkoch a obavala by som sa, ci tvoj zaujem pretrva, alebo ako to cele dopadne..no cakala by som urcite, ze sa ozves..mesiac nie je az taka dlha doba..mesiac v pohode vydrzim bez priameho kontaktu..mohli by sme si pisat a po mesiaci pokracovat, tam kde sme skoncili..no ked by si sa neozval, tak by som cakala..hovor si co chces, ale ano chlap sa ozyva prvy, pokial zena nie je nejaka zufalka..pocas toho mesiaca by som si vsetky spolocne situacie zrejme prehravala v hlave a rozmyslala, co som urobila zle, ze sa zrazu absolutne neozyvas..mozno by som si aj poplakala, ze som sa dala namotat nejakemu idiotovi a on hned v zahranici na mna zabudol a uziva si tam s hocijakymi inymi..a ked sa zrazu po mesiaci ozves tak by som mala v hlave poriadny zmatok a uz ti akosi neverila..
Skoda, ze je v hre aj ten byvaly..vidis, uz ho odmietala..uz sa chcela posunut dalej..ale teraz ked sa citila znovu zranena a odmietnuta, tak si asi povedala, ze nema naviac a vrati sa aj k byvalemu..
Jedine co ti ostava skusit je poriadne sa ospravedlnit a povedat ze si mal stres a malo casu a ze si sa bal ze ci ma ona stale zaujem ked sa tiez neozyvala..a povedz ze si na nu vela myslel..ale pozor, udrzuj s nou kontakt len ak mas naozajstny zaujem..nieze jej este viac ublizis.. ale nieco s tebou asi nebude ok, ked sa ti to super rozbieha s nou a potom jej mesiac vobec nenapises a potom ti napadne rovno hotel rezervovat..z extremu do extremu ides..drzim ti palce, ale asi si len zober poucenie do buducna, ze ako sa to nerobi a chuda dievca uz nechaj na pokoji..

drahouskaznr

Ona to kludne môže brať tak ako ty, dnes je trend neozval sa neozvem sa ani ja, pri rodine, kamarátoch, pri všetkom to je tak. Ozvi sa, niečo jej navrhni a uvidíš.