Necakane ukonecnie zacinajuceho vztahu

Príspevok v téme: Necakane ukonecnie zacinajuceho vztahu
Kikiriki

Ahojte, ja muz 30 rokov, ona zena 29 rokov. Spoznali sme sa nahodou, isli na prve randy, svkele sme sa bavili a skoncilo to bozkami. Dalsi den male repete, vsetko v poriadku. Videl som u nej zaujem, pisala mi, obcas poslala fotku co robi alebo svoju fotku, vsetko sama od seba. Bola uprimna a mila, ja tiez. Stretli sme sa asi 7x, k sexu neprislo. Mozno som bol taky opatrnejsi a pomalsi, ale drzanie za ruky, bozky, dlhe rozhovory ci telefonaty boli uplne v pohode.

Az kym jedneho dna neprisiel bod zlomu. Pred par dnami bola normalna, vecer sme si volali a ked sme sa stretli dalsi den, tak bola odmerana, zvlastna. Dokazala sa sice rozpravat, ale ako keby jej zrazu chybala ta iskra v ociach co som u nej videl. Rozlucili sme sa peknym bozkom a mal som pocit, ze je to preslo, ale dalsi den to bolo podobne. Tak som jej chcel dat cas, par dni sme nekomunikovali spolu az kym som sa jej neozval.

Povedala mi, ze som bol na nu prilis pomaly, ze ma rada akcnejsich muzov a ze asi by to nemalo vyznam. Ostal som zaskoceny, ale respektoval som jej rozhodnutie. Teraz som jej nechal par dni cas, mozno bude o mne premyslat, zatial som jej nepisal ani nevolal, neviem co sa deje v jej hlave. Od jej kamaratky som sa dnes dozvedel, vraj jej dnes napisal byvaly s ktorym bola 6 rokov (rok uz nie su spolu), tak som rozmyslal, ze ci jej nepisal uz skor a vratili sa jej mozno spomienky na neho.

Nerozpravali sme sa o spolocnej buducnosti, ani nic podobne, nechavali sme tomu volny priebeh, uzivali si spolocne chvile, spolocne rozhovory, spolocne telefonaty. Kazde rano dokazala popriat pekny pracovny den, to iste pred spanim, rovnako tak aj ja, podla toho kto skor napisal spravu. Videl som jej iskru v ociach, jej zaujem.

Zo dna na den sa to zmenilo a mna trapi dovod preco. Ked som sa jej pytal na to, ze to tak neciti a bude lepsie ak ostaneme len kamarati, lebo vraj som sancu mal a premrhal som ju, ze som bol pomalsi ako by cakala a ze cakala rychlejsi spad. Tomu ale neverim.

Ma niekto podobnu skusenost u zeny v podobnom veku?

alanitka

ak sa o nu zacinal znova zaujimat jej ex a ona tuto vec nemala doriesenu, tak bohuzial stava sa aj take. zabudni a hladaj dalej

topmanager

dobreuz: pobavil som sa. :-) išiel si na stretnutie s 10 babami, len tak pre zaujímavosť a každá jedna po Tebe chcela, aby si ju pretiahol
D

upozornenie

Opakovane upozornenie pre pouzivatela dobreuz:

Kikiriki 10.07.2019

dobreuz666: Poprosim ta, nakolko nemas napisat co k veci, aby si zbytocne nedehonestoval moju temu v ktorej prosim o rady ludi s realnymi skusenostami.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

petronneta

ona si želala, aby si vzťah rozvinul a posunul ďalej, nestalo sa. Nebol si dosť zaľúbený, dosť vášnivý.
Je to niečo, čo je v človeku a v osobnostiach dvoch ľudí, ktorí sa k sebe buď hodia alebo nie. Ak jej chýbala Tvoja akčnosť hneď teraz, aj neskôr vo vzťahu by vnímala negatívne v niečom Tvoju osobnosť, či už ide o akčnosť, alebo niekde jednoducho tresnúť po stole, a povedať si narovinu svoje, alebo niečo podobné. Takže tu ide o nekompatibilitu Vaších osobností. Áno, pekne ste sa dopĺňali atď....z Tvojho zorného uhľa. Ona to vnímala tiež zo začiatku pozitívne, ale potom ju predsa len niečo na Tebe začalo rušiť, a preto sa to rozhodla ukončiť.

Trolli

Ja ti poviem zo strany ženy, že aj mňa toto raz na chlapovi odradilo.. tiež sa k ničomu nemal pol roka a to aj príležitosti boli.. cítila som sa ako by som ho nepriťahovala.. ono je pekne, že si jej chcel dať čas, ale aj ženy majú svoje potreby a je fajn, keď chlap tiež vie čo chce a má to iskru inak sa to postupne vytratí.... :)

Kikiriki

Nepopieram, ze som jej nemohol pripadat nemastny-neslany, mozno skutocne cakala niekoho akcnejsieho co ju hned vezme do kina, na veceru a stravi s nim noc. Ja si ale nemyslim, ze je taka, ze by presne toto ocakavala odo mna. Rozumeli sme si, dokazali sme si pisat kolko sa dalo, hodinu volat, na stretnuti nikdy nebolo ticho, vzdy sme sa mali o com rozpravat, zasmiat sa spolocne a mali sme takmer totozne nazory na mnohe veci. Je mozno pravda, ze mi chybalo na zaciatku sebavedomie, ale prve dve stretka a potom uz bolo dobre, bol som uvolneny a citil som sa perfektne pri nej, ako keby som ju poznal dlhu dobu. Bol som aj iniciativny, vymyslel kam ideme, co ideme, pripadne som nechal vyber na nu ak mala lepsi napad. Podla mna sme sa pekne doplnali.

petronneta

Možno si myslí, že sa o ňu až tak príliš nezaujímaš... ale aj tak, čo som čítala, si fakt málo akčný, máš málo sebavedomia... popracuj na sebe, v prospech iného, perspektívnejšieho vzťahu.

99domima

Ja by som to asi tiež tipla na toho bývalého. Možno s tým nie je ešte úplne vysporiadanú, ktožvie čo jej písal, ešte by som sa na to úplne nevykašlala. Možno by nebolo zlé s ňou zostať v kontakte kým si to dá do poriadku

miskovicka69

ja si myslím, že ti to povedala, ale asi zahralo niečo aj to, že ju kontaktoval ex, to je normálna vec, proste boli spolu dlho, bol iný, možno vás začala zrovnávať, proste nevieš