Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia

Príspevok v téme: Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia
Ivanovicc

Je to presne tak ako v názve témy. Môžem byť s inou kamarát, mať s ňou dokonalý súzvuk duší, ale ak ma nepriťahuje tak ju nechcem, ani keby neviem čo.
Mám v tomto živote asi za trest vždy dané to, že ak mi je s babou dokonale, tak ma nezaujíma sexuálne, jednoducho ma nevzrušuje a nepriťahuje a nikdy by som s ňou neskočil do postele a tá predstava ma skôr obťažuje a hnusí sa mi.
Ja nechcem škaredú ani priemerne vyzerajúcu ženu, ja chcem krásnu ženu, ktorá ma rozpáli a prebudí vo mne iskru, ak to takto byť nemá radšej si volím samotu a osamelosť, je mi tak lepšie.
Chcem názor chlapov, ženy tomu nerozumejú. Máte to aj vy takto alebo vám to príde čudné? Ďakujem za odpovede.

Guga12

ja sa chcem raz vydať za takého muža, ktorý je ku mne milý a dá sa s ním o všeličom rozprávať, lebo je múdry. Aby nebol suchár. Nechcem, aby škaredo rozprával a nadával. Chcem, aby mal rád deti a chcel mať aj on štyri deti. Ja som jedináčik, a preto nechcem, aby moje dieťa bolo samé dieťa v rodine, preto by potrebovalo súrodencov, aby bolo veselo a vedeli sa spolu zahrať.

zavislak

Plazovka: Keď sa cvičia všetky svaly, žiadne nevytŕčajú. Niektorí si pichajú do svaluv anabolika, potom trčia ešte viac.

plazovka

Primerane pevne svaly ale urcite nie typu Rambo a podobne.
Taki svalnati muzi maju potom smiesnu chodzu akoby im nieco pod pazuchami zavadzalo ...cize pevne svaly ale prirodzene ..

plazovka

Mozes si zato tym ze si odchovany na porne!!!
To je problem dnesnych muzov, honia si udy nad pornom a stracaju kontakt s realitou. Vida len pevne silikonove kozy, velke rite a plastikou upravene tvare ..
Zvyk zelezna kosela vsak?!
Npritahuje nas dobre srdce a povaha, humor a podobne zaujmy ale to co nam da ud do pozoru a co sa da dobre osuka.
Hladame sexualne stroje nie ludske nezne bytosti ..

simiona

Poznala som aj pár, on bol pri nej ako básnik, citlivý chlap.

Ale. Raz som takto sedela s inou kamarátkou, za nami nejaká banda chlapov. O nejaký chvíľu k nim prišiel ďalší chlap, bol to ten chlapec z paru. A oni hneď na neho: "No čo, už si ju pretiahol?" A on: "Ešte nie, nejako sa mi nedarí, stále ma odbije."

Nečakala by som to práve od neho. A jeho frajerka stále o ňom hovorila, aký je on iný ako ostatní chlapi.

simiona

Nie, len to vidím na okolí.

Chlap hovorí o sexe, chce sex.

Chlap hovorí o láske, chce sex.

Ja som túžila po mužovi, s ktorým sa dá, keď sme boli sami spolu aj porozprávať, prítuliť sa k nemu bez toho, aby chcel sex. Ale takého som ja osobne nestretla. Samozrejme, väčšinou som odmietla ten sex a samozrejme, o pár týždňov nasledoval z jeho strany rozchod. Takže áno, myslím si, že chlapom ide o sex. Prioritne.

A ak existuje výnimka, na verejnosti sa neprizná, lebo by klesol v očiach kamarátov.