Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia

Príspevok v téme: Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia
Ivanovicc

Je to presne tak ako v názve témy. Môžem byť s inou kamarát, mať s ňou dokonalý súzvuk duší, ale ak ma nepriťahuje tak ju nechcem, ani keby neviem čo.
Mám v tomto živote asi za trest vždy dané to, že ak mi je s babou dokonale, tak ma nezaujíma sexuálne, jednoducho ma nevzrušuje a nepriťahuje a nikdy by som s ňou neskočil do postele a tá predstava ma skôr obťažuje a hnusí sa mi.
Ja nechcem škaredú ani priemerne vyzerajúcu ženu, ja chcem krásnu ženu, ktorá ma rozpáli a prebudí vo mne iskru, ak to takto byť nemá radšej si volím samotu a osamelosť, je mi tak lepšie.
Chcem názor chlapov, ženy tomu nerozumejú. Máte to aj vy takto alebo vám to príde čudné? Ďakujem za odpovede.

Odrb

Ale prosim ta, to su kraviny a kaleraby, ktore tlacis do hlavy nejakej bezduchej krasavici, alebo sa zas odbavuje bezducha, namyslena krasavica zakladanim rovnako hlupych tem, ako je ona, onanovanim nad svojou krasou. Vacsina chlapov pretiahne cokolvek, hlavne, ze to ma dieru.

Malafatra

Ahoj, tak to tak máš, no a čo. Možno to bude znieť prísne odo mňa alebo bez citu, ale s tým nič nenarobíš. Ja som dievča a mám to tak isto ako ty, ale túto stranu ja na sebe prijímam dokonca sa mi na mne páči.

Ja som mala v živote troch psov. Prvý jedol jedlo normálne, druhý tiež a tento tretí je strašne výberavý. Keď ho volám aby sa šiel najesť a on stojí za rohom a ani ma nevidí a počuje, že otvarám konzervu, tak nepríde, lebo vie, že čo je to sa krmivo. Proste výberavý, vidím to na ňom oproti iným psom. S tým nič nenarobíš.

Človek to má v sebe.

Funeral Director

Ak to vyhovuje tebe a si s tym spokojny, nazor niekoho ineho by nemal mat vahu. Preco ta to teda zaujima?

Hnuso

Tak je to tazke,najst dokonalost ktora ti bude pasovat sa neda,resp je to vémi mala sanca,teda ide o kompromis.ja napr nechcem kamaratku,nechcem modelku,chcem stred (teda vyvazia to ine vlastnosti ;) )
Chces krasnu?(co je to vladtne krasa?? ;) ) Np ,avsak ak si sam o sebe hnusny,ostanes teda sam :)