Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia

Príspevok v téme: Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia
Ivanovicc

Je to presne tak ako v názve témy. Môžem byť s inou kamarát, mať s ňou dokonalý súzvuk duší, ale ak ma nepriťahuje tak ju nechcem, ani keby neviem čo.
Mám v tomto živote asi za trest vždy dané to, že ak mi je s babou dokonale, tak ma nezaujíma sexuálne, jednoducho ma nevzrušuje a nepriťahuje a nikdy by som s ňou neskočil do postele a tá predstava ma skôr obťažuje a hnusí sa mi.
Ja nechcem škaredú ani priemerne vyzerajúcu ženu, ja chcem krásnu ženu, ktorá ma rozpáli a prebudí vo mne iskru, ak to takto byť nemá radšej si volím samotu a osamelosť, je mi tak lepšie.
Chcem názor chlapov, ženy tomu nerozumejú. Máte to aj vy takto alebo vám to príde čudné? Ďakujem za odpovede.

ahjajjaj

Podľa mňa nejde iba o krásu ako takú. Musí to byť iskra. Čistá chémia. Výmena informácií o dedičných chorobách a chemickej kompatibilite pre zdravé potomstvo. Takže toľko. Dominantný alfa samec je silný a dokáže sa postarať o rodinu. Takže prednosť majú sebavedomí a fyzicky silní muži. Sebavedomie je vyžarujúce a fyzická sila tiež. Čistá chémia.
Je to tak trochu nefér voči chalanom, ktorí nie sú fyzicky silní, ale pritom sú úspešní v práci a veľmi hodnotní ľudia, predsa vyžarujú málo sebavedomia. Prejavy nedostatočného sebavedomia z jednej alebo druhej strany vzťahy zabíjajú.

BJ 2

ivanovic, musi ta pritahovat aj fyzicky to je jasne, nesmie sa ti hnusit. Ale zase pozadovat aby si mohol mat len take akoze 8/10 alebo viac mi pride tiez take nic. A cudne... cudne to asi nieje, vela chlapov to tak ma.
Ale sancu by mali dostat aj priemerne baby, ak je suzvuk dusi, je to cista laska a mal by si ist do toho. Nehladiet na to, ze nieje kraska.

Malafatra

Ivanovicc jaj už Ti rozumiem. Ja som Ti chcela napísať môj pohľad ono to niekedy pomôže.
Tak na silu sa to nedá. Byť na silu s niekým, len aby bol vzťah.

Keby si si našiel koníčky a tak, človek vtedy zabudne na sv. starosti.

Ivanovicc

Ja k žene musím cítiť príťažlivosť. To je najviac. Tá sa mi totiž spája zo vzťahom, ale je fakt, že krásu vidí každý kúsok inak. Niekomu sa daný človek hnusí a pre iného je to sexuálny sen.
Mňa napríklad neskutočne eroticky a sexuálne priťahuje Amy Farrah Fowlerová. A keď ju vidím v plášti v labáku. Fúúú.

Wandova

Mne sa zda autor upne normalny. Ja nevyzeram vôbec dobre ale skaredeho by som pri sebe nechcela.
Nuz je to uz raz tak. Krasa pritahuje aj skaredych ludi a aj skaredi ludia sa môzu pokusit o pekneho partnera. Niekedy klapnu aj taketo pokusy.

Lajka2

No a co my s tym akoze teraz? Chciet je pekne. Ty si krasavec? Skaredi by sa nemali miesat s krasnymi pre genofond. Krasavice by si mali hladat krasnych alfasamcov, na ktore ine zeny nemaju.

Krason

Ono je to tazke v tom, ze okolo takychto bab sa tocia vsetci chlapi a mozu si vyberat, takze ich musis niecim tromfnut a ked na nich nemas, tak mas smolu. I ked poznam jedneho, tlsty, skaredy, popolniky na ociach, cervenolici, smrdi mu strasne pot a jeho zena najkrajsia u nas vo firme. Na vecierku sme sa pripili a opytal som sa jej otvorene, ze preco preboha on a ona, ze sa o nu strasne zaujimal, velmi ju chcel, ze ona ho 6x otvorene odmietla, ale on bol vytrvaly a ze ked videla, ze ma o nu taky obrovsky zaujem, tak si povedala, ze v dnesnej dobe rozvodov by to mohla byt cesta k pevnemu vztahu. Su manzelia uz 12 rokov a fakt si rozumeju. Takze aj tadialto vedie cesta.