Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia

Príspevok v téme: Chcem iba pekné, lebo iba tie ma vzrušia
Ivanovicc

Je to presne tak ako v názve témy. Môžem byť s inou kamarát, mať s ňou dokonalý súzvuk duší, ale ak ma nepriťahuje tak ju nechcem, ani keby neviem čo.
Mám v tomto živote asi za trest vždy dané to, že ak mi je s babou dokonale, tak ma nezaujíma sexuálne, jednoducho ma nevzrušuje a nepriťahuje a nikdy by som s ňou neskočil do postele a tá predstava ma skôr obťažuje a hnusí sa mi.
Ja nechcem škaredú ani priemerne vyzerajúcu ženu, ja chcem krásnu ženu, ktorá ma rozpáli a prebudí vo mne iskru, ak to takto byť nemá radšej si volím samotu a osamelosť, je mi tak lepšie.
Chcem názor chlapov, ženy tomu nerozumejú. Máte to aj vy takto alebo vám to príde čudné? Ďakujem za odpovede.

SofiaElla

simiona - je to úplne normálny chlap len v inom odeve. Ak chlap pozerá prioritne na to, čo a ako ho vzrušuje (nech sú to aj škaredé a tučné), tak je to vždy o tom istom, len v inom obale. Mám pocit, že ty si ešte veľmi mladučká a naivná ;)

Jeffoo

simiona ?

Úprimný chlap hovoríš hej ? Vieš ono sa to volá že človek ktorý sa nehá ovplyvňovať pudmi. Ale tak každý to nazývame inak. A je smutné že už dnes nie je láska to čo bývala a za všetkým je iba sex. Veľmi smutné.. Raz keď stretneš človeka ktorý je dokonalý aj s tým že má chyby, vtedy pochopíš čo ti celý ten čas chýbalo. Niekedy sa čudujem čo máte v hlave alebo čím rozmýšľate keď toto hovoríte, že simiona..

simiona

Konečne úprimný chlap. :D A nie tie kvázi reči o tom, ako chcú stretnúť spriaznenú dušu, ako túžia po láske. Haha.

Guga12

ja sa nestarám o sebavedomie. Na preberanie vysvedčenia som si namaľovala nechty na rukách aj nohách na krikľavo červeno hlavne preto, ze je to do skoly zakázané, a aby to každý videl, že som urobila niečo zakázané a predsa ma nemôžu už posledný deň nijak potrestať.

naivny

soplave tela a dobreuz súhlas. Len ja tam vidim suvis s tym, co pise ahjajjaj. Baby maju malo sebavedomia, a myslia si, ze su krajsie s tonou sminku, kym bez neho by vyzerali ovela normalnejsie a prirodzenejsie. A este s tym umelym sebavedomim z plastiky a sminku aj vystrasia chalanov a potom vyplakavaju, ze su same, a ze ziadny normalny ich nechce.
Otec ma nahovoril, aby som sa registroval na zoznamke. Tak som spomedzi fotografii vybral konecne taku, co bola bez tych ton navyse. Aj som jej chcel napisat, ked som pobureny zistil, ze za spravu sa plati. Otec hned, ze ved mi to zaplati, kym ja som mu vysvetloval, ze nejde o peniaze, ale o princip. Statu ma zalezat na rodine, na tom, aby sa zakladali, aby sa rodili deti a boli mladi, ktori pracuju a odvadzaju dane. Tak nech nedovolia spoplatnovat zoznamky.
Vtedy dostala chemia z fotografie tej baby prvé zaucho. Druhé dostala ked som si precital, ze pije alkohol casto. Nie prilezitostne ale casto.
Takze chemicka reakcia s takymito katalyzatormi neprebehla.

Malafatra

no tak nehádžte do jedného vreca a neodsudzujte podľa výzoru. Viem, že sme v takej téme, ale bez tak.

Ahjaj neviem či je to úplne tak pravda o tom sebavedomí, lebo ja sa v práci vždy snažím byť šedá myška ako schválne pred chalanmi a ono to nefunguje. Nerozprávam sa s tým chalanom, u ktorého mám podozrenie, žeby som sa mu páčila ani sa nesmejem keď som s ľuďmi a viem, že tam je a ono to aj tak nefunguujee. :-D

SoplaveTela

ahjajaj,

chemia je velmi dolezita, hlavne pre zeny. Smrdia farbami na vlasy, makeupom, lakmi, tuzidlami, antiperspirantami. Su to take male chemicke tovarne, Tuzia ziskat alfa samca, ale zabudaju, ze same su gama, alebo delta samice a na viac jednoducho nemaju, aj ked si o sebe domyslaju, ze su superkrasne.

swistica

Ved to je normalne. Vdaka tomu, ze kazdemu sa paci nieco ine, ma kazdy moznost najst si pre neho pekneho partnera. Co je pre jedneho pekne, moze byt pre druheho skarede.