Hranie PC hier

Príspevok v téme: Hranie PC hier
Kuboo

Ahojte ludia chcem sa vás opýtať.. Mám 24rokov a stále hrávam pc hry a priatelka je s toho na nervy.. Proste je tým znechutená a hrozne jej to vadí a chce po mne aby som s tým prestal... Prakticky mi dala na výber buď hry alebo ona. Toto celé by som pochopil keby som sa jej nevenoval alebo keby som hraním trávil všetok volný čas...
Mám prácu do ktorej pravidelne chodím, doma upratujem , varím , periem , dá sa povedať že som aj technicky zdatný , dokonca chodím aj športovať , a dá sa povedať že sa jej venujem na 100% každý víkend navrhnem niaky plán kam ísť čo robiť , zaujímam sa o ňu riešim s ňou všetko čo ju trápy proste starám sa no... A popri tom si stihnem do týždna zahrať niaku tu hru. Pri PC v prieme trávim do týždna 8-10h. Viem sa pri tom ukludniť, som tam v kontakte s kamošmi s ktorými som vyrastal ( keďže bývam momentálne v inom meste tak je to jediná forma ako s nimi udržiavať ako taký kontakt ), proste to hranie je pre mna určitý typ relaxu.. a teraz sa pýtam vás na váš názor.. To je fakt také zlé keď chalan ako ja hráva hry ? fakt si mám pripadať ako decko ? Myslíte si že ma to ovplivnuje k niečomu zlému ? ( nefajčím nepijem a nie som ani agresivny ) samozrejme sa vytočím keď ma niečo naštve ale to asi každý človek.. proste.. čo si o tom myslíte.. ? Mal by som naozaj prestať hrať hry kôli nej a kôli tomu že si myslí že je to pre deti a ja som už dospely a že ma to ovplyvnuje ? alebo je niaky spôsob ako jej to vysvetliť.. proste ja tu babu milujem a nechcem o ňu prísť kôli takej sprostoti.... ale na druhú stranu .. nemôže mi predsa zakazovať niečo pri čom viem relaxovať a oddychnuť si od všetkých problémov a starostí. Niekto číta knihy, niekto pozerá telku, niekto chodí na ryby a niekto robí x vecí ktoré trávi sám a oddychuje pri tom.. tak prečo nie práve hranie ??

miladkaM

zrejme to je len o stasti a o tych vyvolenych. nemyslim si ze je v tom nejaky system podla ktoreho by clovek vedel zarucene vyhrat ci nahrat velke peniaze.

evicka085

aby to nevzrástlo do iného typu hrania - kde začne aj peniaze míňať, to už potom bude horšie sa z toho dostať.

slavicka

preco zakazala? a co je na tom zle? vsak kazdy mame ine zaluby, pokial to clovek nedrti 24/7, tak v tom nevidim absolutne ziadny problem ani zavislost.

sumienkaaa

aj moj byvaly bol zavisly na hrani videohier. ale to bol fakt extrem, pretoze zvykol hravat pokojne aj do 3 rana, cize na dalsi den bol nepouzitelny, vyspaval aj do 14. no a koho moze uz len takyto vztah bavit?

zimka

však ale keď to robíš s mierou, tak nevidím problém v tom, aby si si zahral. ale samozrejme semtam, nie stále, to by vytáčalo aj mňa.