Hranie PC hier

Príspevok v téme: Hranie PC hier
Kuboo

Ahojte ludia chcem sa vás opýtať.. Mám 24rokov a stále hrávam pc hry a priatelka je s toho na nervy.. Proste je tým znechutená a hrozne jej to vadí a chce po mne aby som s tým prestal... Prakticky mi dala na výber buď hry alebo ona. Toto celé by som pochopil keby som sa jej nevenoval alebo keby som hraním trávil všetok volný čas...
Mám prácu do ktorej pravidelne chodím, doma upratujem , varím , periem , dá sa povedať že som aj technicky zdatný , dokonca chodím aj športovať , a dá sa povedať že sa jej venujem na 100% každý víkend navrhnem niaky plán kam ísť čo robiť , zaujímam sa o ňu riešim s ňou všetko čo ju trápy proste starám sa no... A popri tom si stihnem do týždna zahrať niaku tu hru. Pri PC v prieme trávim do týždna 8-10h. Viem sa pri tom ukludniť, som tam v kontakte s kamošmi s ktorými som vyrastal ( keďže bývam momentálne v inom meste tak je to jediná forma ako s nimi udržiavať ako taký kontakt ), proste to hranie je pre mna určitý typ relaxu.. a teraz sa pýtam vás na váš názor.. To je fakt také zlé keď chalan ako ja hráva hry ? fakt si mám pripadať ako decko ? Myslíte si že ma to ovplivnuje k niečomu zlému ? ( nefajčím nepijem a nie som ani agresivny ) samozrejme sa vytočím keď ma niečo naštve ale to asi každý človek.. proste.. čo si o tom myslíte.. ? Mal by som naozaj prestať hrať hry kôli nej a kôli tomu že si myslí že je to pre deti a ja som už dospely a že ma to ovplyvnuje ? alebo je niaky spôsob ako jej to vysvetliť.. proste ja tu babu milujem a nechcem o ňu prísť kôli takej sprostoti.... ale na druhú stranu .. nemôže mi predsa zakazovať niečo pri čom viem relaxovať a oddychnuť si od všetkých problémov a starostí. Niekto číta knihy, niekto pozerá telku, niekto chodí na ryby a niekto robí x vecí ktoré trávi sám a oddychuje pri tom.. tak prečo nie práve hranie ??

dobibina

ona nema nejake vlastne zaujmy?... vsak nech ide niekam na kavu, nech si zoberie knihu, nech si ide zabehat... ja neviem, co ju bavi, ale nepride mi ok, ze by si sa mal vzdat toho, co ta bavi, vsak nejak sa vo volnom case chces odreagovat..

jesenikovael

Podľa mňa stále lepšie ako vysedávať v krčme a chodiť domov sťatý, či prehrávať peniaze v automatoch. Partnerka nech si radšej premyslí čo jej vadí a za čo môže byť rada, čo doma má a nemá. Trávite dostatok času spolu? Pomáhaš jej doma? Mali by ste sa porozprávať tak všeobecnejšie.

Josipe

Ahoj
Ked tvrdis ze napriek hraniu hier pomahas doma, snazis sa jej venovat, hybes sa, a hry mas iba ako relax, tak potom je chyba v tvojej priateľke, ktora ta chce mat pod plnou kontrolou. Keby si sa zacal venovat niecomu inemu tiez by jej to vadilo. Niektore zeny su take. Chcu aby sa im chlap 100% venoval, pretoze sa nudia sami so sebou a potrebuju aby ich niekto zabavil. Ja mam priatela co tiez sem tam hra hry a sama si niekedy s nim zahram pretoze je to celkom prijemny a zabavny spôsob travenia casu. Mala by to vyskusat aj tvoja priatelka. Keby ale priatel travil vsetok svoj cas hranim hier a na vsetko ostatne by kaslal tiez by mi to vadilo. Pretoze by uz islo o zavislost.
V tvojom pripade, podla toho co pises to s hrami nepreheňaš a tvojim jedinym problemom je netolerantna priateľka s ktorou tovdlho nevydrží.

hamula

Treba mať spoločné koníčky, no nechápem také extrémne prehnané chovanie priateľky. A pomáhaš jej doma? Necíti sa byť práve kvôli tomuto ukrivdená ? Ako podľa mňa je to lepšie ako keby si vysedával denno-denne v krčme na pive. Priateľka si možno časom uvedomí :)

Zaran

No je to taká patova situácia. Ja sa jej ani nečudujem že jej to vadi , pretože prežívam s priateľom presné to isté. Pokiaľ sa staráš a nekasles na ňu celý víkend zase ,tak tých 10 hodín zas nie je az také strašné. Ono je dôležité aby ste koníčky mali obaja. A idealne ,aspoň 1-2 spoločné.

simuira56

no mne by to asi tiez vadilo keby mi priatel stale sedi za pocitacom, ze je to proste jeho konicek. ine by to bolo keby vas to bavilo oboch

niesomrobot25

tak to máš blbé, ale čo som počul od známych čo majú frajerky/ženy... tak oni proste vždy musia mať nejaký problém a niečo čo im na tebe musí vadiť...
ja sa okrem PC hier venujem aj čítaniu, cvičeniu, cyklistike, vzdelávaniu takže fakt neviem kde by som si medzi tou kopou vecí našiel čas na ženu... som si istý že aj keby som sa polovice toho kvôli nej vzdal tak by jej vadilo že chodím do fitka :D a a keby som menej chodil do fitka tak by jej zas vadilo že nemám TOP postavu.. proste ženy no :D preto radšej nemám žiadny vzťah, je to len príťaž a lezie to na nervy :)

baddog

toto mi pripomenulo jeden vtip.... kamarat sa stazuje kamaratovi: --frajerka mi vravi, ze sa chovam ako decko, a co ty na to?
dostala zakaz vstupu do mojho bunkra