Ahojte ludia chcem sa vás opýtať.. Mám 24rokov a stále hrávam pc hry a priatelka je s toho na nervy.. Proste je tým znechutená a hrozne jej to vadí a chce po mne aby som s tým prestal... Prakticky mi dala na výber buď hry alebo ona. Toto celé by som pochopil keby som sa jej nevenoval alebo keby som hraním trávil všetok volný čas...
Mám prácu do ktorej pravidelne chodím, doma upratujem , varím , periem , dá sa povedať že som aj technicky zdatný , dokonca chodím aj športovať , a dá sa povedať že sa jej venujem na 100% každý víkend navrhnem niaky plán kam ísť čo robiť , zaujímam sa o ňu riešim s ňou všetko čo ju trápy proste starám sa no... A popri tom si stihnem do týždna zahrať niaku tu hru. Pri PC v prieme trávim do týždna 8-10h. Viem sa pri tom ukludniť, som tam v kontakte s kamošmi s ktorými som vyrastal ( keďže bývam momentálne v inom meste tak je to jediná forma ako s nimi udržiavať ako taký kontakt ), proste to hranie je pre mna určitý typ relaxu.. a teraz sa pýtam vás na váš názor.. To je fakt také zlé keď chalan ako ja hráva hry ? fakt si mám pripadať ako decko ? Myslíte si že ma to ovplivnuje k niečomu zlému ? ( nefajčím nepijem a nie som ani agresivny ) samozrejme sa vytočím keď ma niečo naštve ale to asi každý človek.. proste.. čo si o tom myslíte.. ? Mal by som naozaj prestať hrať hry kôli nej a kôli tomu že si myslí že je to pre deti a ja som už dospely a že ma to ovplyvnuje ? alebo je niaky spôsob ako jej to vysvetliť.. proste ja tu babu milujem a nechcem o ňu prísť kôli takej sprostoti.... ale na druhú stranu .. nemôže mi predsa zakazovať niečo pri čom viem relaxovať a oddychnuť si od všetkých problémov a starostí. Niekto číta knihy, niekto pozerá telku, niekto chodí na ryby a niekto robí x vecí ktoré trávi sám a oddychuje pri tom.. tak prečo nie práve hranie ??
Hranie PC hier
Každej žene by vadilo, keby sa jej priateľ často hrá hry ? To je hlúposť. Sledujem streamerky na internete (nie, nie sú to deti), ktoré hrávajú počítačové hry v priamom prenose a majú aj priateľov, ktorí taktiež hrávajú hry. Ide o to, že baby alebo dospelé ženy, ktoré nemajú k tomu vzťah si myslia, že počítačové, či konzolové hry hrávajú len malé deti.
To je veľká hlúposť. Myslíte si, že tieto počítačové hry vytvárajú deti ? Robia na tom odborníci, ktorí vytvárajú hry už celé roky pod veľkými firmami, ktoré zarábajú milióny. Nehovoriac o tom, že každá jedna hra má štítok na ktorom sa píše, že od koľkých rokov je hra určená.
Hry sú perfektným relaxom, ktoré si človek môže zahrať s kamarátmi cez internet alebo si môže zahrať jednu hru s priateľkou, či kamarátom priamo doma na jeden TV.
Len niektoré ženy, či baby do nechcú chápať. Myslíte si, že chlapov napríklad baví čakať na svoju polovičku, kým sa dve, či tri hodiny pripraví pred zrkadlom, keď sa chystajú na večeru, kino, obed ? Nie ! Žena strávi niekoľko hodín denne pred zrkadlom a chlapi si zase radi zahrajú na pár hodín nejaký hry, keď aktuálne nemajú čo robiť. Čo je na tom zlé ? Vôbec nič.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
ako nepoviem raz za cas, no ak tam travis az prilis mnoho casu a namiesto toho by ste mohli daco robit spolu, tak sa jej ako ani nejak necudujem
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
a čuduješ sa? každej žene a priateľke by to vadilo! tak sa trochu uvedom a začni ich menej hrávať. snaž sa to obmedziť!
To moze byt tvoj pohlad, ze sa jej dostatoacne venujes, mozno to ona vidi inak. Napisal si tolko veci, ktore robis, ze normalne si neviem predstavit kde by si ete medzi tym stihal hrat aj hry takze podla mna vela veci z toho nie je pravda
Ja som dospelá žena a tiež si niekedy zahrám videohry alebo hry na počítači. A občas si pozriem aj kreslené rozprávky, to vtedy, keď som vo veľkom strese alebo ma niekto veľmi vytočí. Pre mňa je to skvelý relax, je to nenáročné a dobro tam väčšinou víťazí.
A neskúsil si jej navrhnúť, aby ste si zahrali spolu, alebo aby to skúsila aj ona? Možno to chytí aj ju :) ja som mala niečo podobné s priateľom, tiež som stále prevaľovala oči, že aká strata času a ako to berie vážne atď, a teraz už som na tom rovnako :)) :D možno sa to zapáči aj jej a bude po probléme ;)
Je mozne, ze ich hras v case, ked chce byt s tebou ona a to ju vytaca. Skus zistit ci je problem v tomto a ak ano, tam by stacilo hrat v inom case. Napr. ked ona uz spi, alebo ked sa ona venuje svojmu hobby.
Aj ja hram hry ako relax keď mám čas. Nič natom nieje zle že hraš hry. Keby celi deň hras od rana do večera tak to už je ine. Takže jeto uplne normalne?