Ahojte ludia chcem sa vás opýtať.. Mám 24rokov a stále hrávam pc hry a priatelka je s toho na nervy.. Proste je tým znechutená a hrozne jej to vadí a chce po mne aby som s tým prestal... Prakticky mi dala na výber buď hry alebo ona. Toto celé by som pochopil keby som sa jej nevenoval alebo keby som hraním trávil všetok volný čas...
Mám prácu do ktorej pravidelne chodím, doma upratujem , varím , periem , dá sa povedať že som aj technicky zdatný , dokonca chodím aj športovať , a dá sa povedať že sa jej venujem na 100% každý víkend navrhnem niaky plán kam ísť čo robiť , zaujímam sa o ňu riešim s ňou všetko čo ju trápy proste starám sa no... A popri tom si stihnem do týždna zahrať niaku tu hru. Pri PC v prieme trávim do týždna 8-10h. Viem sa pri tom ukludniť, som tam v kontakte s kamošmi s ktorými som vyrastal ( keďže bývam momentálne v inom meste tak je to jediná forma ako s nimi udržiavať ako taký kontakt ), proste to hranie je pre mna určitý typ relaxu.. a teraz sa pýtam vás na váš názor.. To je fakt také zlé keď chalan ako ja hráva hry ? fakt si mám pripadať ako decko ? Myslíte si že ma to ovplivnuje k niečomu zlému ? ( nefajčím nepijem a nie som ani agresivny ) samozrejme sa vytočím keď ma niečo naštve ale to asi každý človek.. proste.. čo si o tom myslíte.. ? Mal by som naozaj prestať hrať hry kôli nej a kôli tomu že si myslí že je to pre deti a ja som už dospely a že ma to ovplyvnuje ? alebo je niaky spôsob ako jej to vysvetliť.. proste ja tu babu milujem a nechcem o ňu prísť kôli takej sprostoti.... ale na druhú stranu .. nemôže mi predsa zakazovať niečo pri čom viem relaxovať a oddychnuť si od všetkých problémov a starostí. Niekto číta knihy, niekto pozerá telku, niekto chodí na ryby a niekto robí x vecí ktoré trávi sám a oddychuje pri tom.. tak prečo nie práve hranie ??
Hranie PC hier
brat zvykne aj s priatelkou hravat skor konzolove hry, oni su na to maniaci a tak travia cas spolu aj sa pri tom zabavia, popripade si zahraju box po nejakom konflikte kde si to akoze vyjasnia :D
ja si na hrách osobne tiež nepotrpím, podľa mňa sa dá aj inak efektívnejšie stráviť čas s partnerkou alebo teda poprípade sám so sebou. ale zas ja milujem aktívny oddych.
Prepáč ale mne to príde celé absurdné, veď čo je ona nesvojprávna alebo nemá aj ona svoj život a svoje koníčky? Ja keby mám s mužom tráviť non-stop čas tak už spolu nie sme :D
A čo sa má o ňu starať ako o dieťa, keď si ona nevie vymyslieť vlastný program? Ktorí partneri sú nonstop spolu 24/7?
mat tak tieto vase problemy mladeznicke. kedysi to nebolo, chlapi sedavali na pive, zeny po kamaratkach klebetili a mali dost roboty s domacnostou a detmi, ocividne sa priatelka nudi, mal by si jej spravit asi nejaky program navyse.
Myslím, že by ste sa s ňou mali porozprávať a upozorniť ju na to, že aj ona má určité koníčky na relaxáciu. Možno by si mala nájsť a naučiť sa hrať alebo študovať niečo veľmi zaujímavé na internete. Existuje veľa článkov s popisom varosikurir.hu, čo si vybrať a čo vám bude vyhovovať. Myslím, že v prvom rade sa s ňou treba porozprávať a rozhodnúť sa, prečo ju to tak trápi. Úplná zmena vašich zvykov však nie je rieše ním.
AHERF CODE HTML
[url=www.google.com CODE [/url] BB (BIT BYTE)
www.google.com URLS
www.google.com URL WITHOUT S
skuste si zahrat nejake hry spolu, skus ju prizvat, mozno ju to chyti. ale za mna travte cas viac spolu, mozno sa citi ukratena. alebo ju raz za cas prekvap niecim vynimocnym.
No neviem. Na jednu stranu by mi to vadilo ze vysedavas za PC (poznam to od mojej mamky a otca), no na druhu stranu ved je to tvoj cas pre seba a ona nech si teda urobi ten svoj. A napriklad vikendy mavajte teda spolocne.