Od chlapcov na stranke zdravie.sk som sa dozvedela, ze na rande mozem ist len s dobrezarabajucim muzom na drahom aute. Tak napiste vasu predstavu po com zeny tuzia. Kolko ma minimalne zarobit chlap a ake drahe auto ma vlastnit.
xoxo
Kolko ma zarabat spravny chlap
99988 : "a postará sa o rodinu"
elizabeta: som chlap, zarábam presne 512,84 v čistom, nemám auto lebo si ho nemôžem dovoliť...
Povedala si že na tom nezáleží a hlavné je že "má prácu". Ja prácu MÁM :D tak, kedy dohodneme rande? :D či už sa ti do toho až tak nechce a berieš späť čo si povedala? :D
Myslim, ze vobec nezalezi na tom, ako drahe auto ma chlap. Najdolezitejsie je to, ze sa vie postarat o rodinu a ze ma pracu!
Správy chlap má dať žene kreditku k svojmu účtu?
Tak to je dobra blbost! Mozes ist s hocijakym chlapom na rande, pokial si nezakladas na peniazoch!
CHLAP NECH ZARABA KOLKO CHCE ABY Z TOHO VYZIL, NEVIEM PRECO JA BY SOM MALA TOTO RIESIT KED NIEKOHO CHCEM
Toto už je podľa mňa ozaj choré!
Bohužiaľ takých husí je dnes 9 z 10 a navzájom sa podporujú v týchto názoroch
Chybu si spravil v tom, ze pocuvas prednasky od husy.
Je mehr/länger, desto besser, na čo tárať zbytočne do vetra. Ale lepšie je mať viac ako menej a žiť so sankciami nie je dvakrát príjemné, hoci aj paradoxná krása má niečo do seba, ale každý trest by mal raz skončiť, predtrestávať nie je normálne. Uff.