Kolko ma zarabat spravny chlap

Mirka303

Chyba ti citanie s porozumenim? :) Pisem, ze sa viem o seba postarat. Mam byt aj cisto nove auto samozrejme bez ziadnej hypoteky a pozicky to by som sa hanbila co i len sa na to opytat nie to este sa zadlzit.

Mirka303

Nie som ziadna zlatokopka. Chodim normlne do prace, viem sa o seba postarat, ale v zivote by skm nesla nikde s chlapom co pracuje za minimalku a byva u rodicov. Normalny chlap v dnesnej dobe musi mat minimalne byt a nove auto. Nie som narocna,ziadne jchty a vily nepotrebujem. No uznajte sami, ze byt, auto a finanncna rezerva je zaklad. Co z chudaka co vie len chlastat, robit deti a zarobit smiesnych 700? Ved to nie je ani chlap, ale obycajna nula.

Defcon

Na auto serie pes. Lepsie je lacnejsie a starsie. Lebo nepojdu po tebe zlatokopky a chlapove majetkove pomery si zena ocekuje pri najblizsom romantickom vylete. Osobne zarabam pomerne slusne a aj tak mam sukromne auto uplne biedne. Naco mi vlastne je, ked aj tak mam sluzobne povolene aj na sukromne ucely. A hovorit o prijme je zavadzajuce, zalezi viac od toho, kolko si dokaze chlap z vyplaty usetrit. Na draka mi bude prijem 4.000 eur ak su moje vydaje 4.000. Lepsie je zarobit 800 a mat vydaje 600

swistica

haha, tak toto som sa nedavno v nejakej diskusii pytala clooo a povedal ze jeho predstava je tak 800 - 1000 v cistom. Je teda kusok skromnejsi ako dobreuz. :-)