Od chlapcov na stranke zdravie.sk som sa dozvedela, ze na rande mozem ist len s dobrezarabajucim muzom na drahom aute. Tak napiste vasu predstavu po com zeny tuzia. Kolko ma minimalne zarobit chlap a ake drahe auto ma vlastnit.
xoxo
Kolko ma zarabat spravny chlap
Chyba ti citanie s porozumenim? :) Pisem, ze sa viem o seba postarat. Mam byt aj cisto nove auto samozrejme bez ziadnej hypoteky a pozicky to by som sa hanbila co i len sa na to opytat nie to este sa zadlzit.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Nie som ziadna zlatokopka. Chodim normlne do prace, viem sa o seba postarat, ale v zivote by skm nesla nikde s chlapom co pracuje za minimalku a byva u rodicov. Normalny chlap v dnesnej dobe musi mat minimalne byt a nove auto. Nie som narocna,ziadne jchty a vily nepotrebujem. No uznajte sami, ze byt, auto a finanncna rezerva je zaklad. Co z chudaka co vie len chlastat, robit deti a zarobit smiesnych 700? Ved to nie je ani chlap, ale obycajna nula.
Koľko by mal alebo nemal zarábať to je podľa mňa jedno, ide len o to aby mal na živobytie :)
toto je už ozaj choré, to akože toto sú pravé hodnoty???
Na auto serie pes. Lepsie je lacnejsie a starsie. Lebo nepojdu po tebe zlatokopky a chlapove majetkove pomery si zena ocekuje pri najblizsom romantickom vylete. Osobne zarabam pomerne slusne a aj tak mam sukromne auto uplne biedne. Naco mi vlastne je, ked aj tak mam sluzobne povolene aj na sukromne ucely. A hovorit o prijme je zavadzajuce, zalezi viac od toho, kolko si dokaze chlap z vyplaty usetrit. Na draka mi bude prijem 4.000 eur ak su moje vydaje 4.000. Lepsie je zarobit 800 a mat vydaje 600
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
haha, tak toto som sa nedavno v nejakej diskusii pytala clooo a povedal ze jeho predstava je tak 800 - 1000 v cistom. Je teda kusok skromnejsi ako dobreuz. :-)
To by si mala vedieť ty.