Kolko ma zarabat spravny chlap

Andy_Ruizz

Dobreuz riadne ta povodila na fore ta slecna co ti neodpisuje, chudacik sa zamiloval a nebolo mu to opatovane tak kope vsade naokolo .

naivny

"„Ked manzelka otehotnela, chcel som strasne, aby bola 3 roky na materskej, aby dieta dostalo silne dobre zaklady a tak som si nasiel este dalsie 2 prace pomimo a makal som od rana do skoro noci kazdy den, ale mala vzdy vsetko, co potrebovala.“
Ďalší ženský otrok :))"
to nie je ženský otrok. To je živiteľ rodiny, ktorý chce dobre svojmu dieťaťu a svojej manželke, lebo to sú jeho ľudia, a to je jeho rodina.

Lentak11

Mirka303 vieš koľko ľudí zarába 700eur aj menej.Ako môžeš niečo také napísať Povedzme že nepijem,nefajčím a nezarobim, pre teba smiešnych 700 eur aj tak musím byť zákonite chudák?Spomen si aj na ľudí ktorí pracujú vo výrobe vo fabrikách a musia vyžiť.Mozna že si teraz hore,ale jedného dňa môžeš padnúť dole.

ChIap

Dobreuz, ja mam velmi akcnu a schopnu manzelku. Ma v nadnarodnej firme veducu funkciu, rokuje s vysokopostavenymi ludmi, z ktorych urcite mnohych poznas. Teraz dostala ponuku, stat sa spolovlastnickou firmy. Mala problem ostat 3 roky doma, lebo sa chcela realizovat. Ja nelutujem tu namahu. Nase dieta je velmi dobre vychovane, slusne, sebavedome, vynika vedomostami. Vyrastie z neho schopny silny cl8vek, ktory sa bude vediet realizovat. Mali sme ciel, preco to obaja robime. Ziadny otrok som nebol a robil som to predovsetkym pre dieta. Na tebe velmi vidno, ze si nedostal v detstve to, co si potreboval. Drzim ti palce a prajem vsetko dobre.

ChIap

Viete, ono to nie je o tom, kolko by mal chlap zarabat, ale o tom, aky je akcny a schopny. Ci je lenivy, neiniciativny, pasivny alebo jednoducho sa mu chce vstat rano z postele a ist makat a nevyhovarat sa, ze sa neda najst robota a vsade beru len po znamosti. Ja som si bez akychkolvek znamosti vzdy vedel najst pracu a snazil som sa vzdy si hladat lepsie platenu, ale vzdy som pracoval radsej za menej ako vobec a cakat na tu lepsie platenu. Ked manzelka otehotnela, chcel som strasne, aby bola 3 roky na materskej, aby dieta dostalo silne dobre zaklady a tak som si nasiel este dalsie 2 prace pomimo a makal som od rana do skoro noci kazdy den, ale mala vzdy vsetko, co potrebovala. Az po 3 rokoch materskej isla do prace. Takze to, kolko chlap zaraba o nom rozprava pribeh, ake ma vlasnosti na prezitie v dnesnom svete. Samozrejme, aj ta zena si musi uvedomit, ze pokial chce byt s akcnym chlapom, aj ona musi byt zivotaschopna a nesmie sa nim nechat iba vydrziavat, lebo taky chlap si s lenivou zenou nebude rozumiet.

problemisko

mne by bolo jedno, kolko zaraba a auto nemusi byt, len ziadny alkohol, krcmy, druhe baby a museli by sme si velmi rozumiet.

rraan

a ja si mislim ze chlap bi sa mal postarat oto abi mala rodina vlastny dom a nacom bezpecne jazdit ale nato nemusi az tak vela zarabat staci ked sa snazi v ramci jeho moznosti lebo poznam chlapov co zarabaju nadstandardne ale naseba nerozvazne minaju a mislia sy o sebe neviem co ale chlap okrem zarobku by mal bit zene a detom aj oporov nechlastat a nebehat za lahkymi zenami.

BJ_2

dobreuz - akoto, ze si neodhalil fake temu? Vzdy odhalis fake temu, aj tam, kde nieje, ale ked je skutocna fake tema (na 99% to zakladal cloo), tak zrazu nic? Uplne som ostal v soku, ze tu nieje sprava od teba, ze fake tema, ale odpoved...