Rada by som si prečítala príbehy ľudí, ktorí žijú v dobrovoľnom alebo v nedobrovoľnom celibáte.
Ako to na vás pôsobí a čím si to kompenzujete?
Nemáte z toho nervy, úzkosť, skratové agresívne správanie alebo to vnímate ako keby to nebola taká dôležitá potreba, ktorou podľa mňa určite je, len mi celibátnici a celibátničky, si klameme.
My, TÍ BEZ SEXU. Ako s tým žijete?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Vy si tu pletiete dosť podstatné veci. Sex nie je potreba ale pud, čiže kebyže ten pud nemáme tak takéto problémy nikto nemá. Ale ide o to že sex v skutočnosti nie je to ako to všetci hovoríte. Dobre zajebeš si, ale uvedomuje si niekto následky ? Uvedomujeme si to že behom sekundy môže žena ostať tehotná a potom pôjde na potrat ? Neviem ako by sa vám páčilo kebyže vás niekto chytí sa hlavu a kliešťami vám ju rozdrbe.
Smutné že dnešná spoločnosť urobila toto z pudu bez ktoré sa dá žiť len to treba vedieť potlačiť, a je určite lepšie odbaviť sa sám ako balamútiť baby a potom každá bude v depkách a podobne. Hovoríme si že sme inteligentný, najrozumnejší tvor na našej planéte a pri tom robíme veci ako opice niekde v pralese. Podľa mňa je to dosť smutné že sa toto deje.. Ja žijem bez toho normálne, ako ktokoľkvek iný mám iné záľuby a keď ma napadne takáto vec beriem motorku a idem preč. Beriem kamrátov vonka a na takéto veci jednoducho zabudnem pretože bez toho sa dá žiť. A napríklad ja by som nevedel žiť s pocitom že som sa vyspal s babou a ona ostala tehotná a moje dieťa len tak zabila...
Tak ja som potom asi iný človek. Pretože mne sex nechýba. Nehovorím, že nie som nadržaný občas, ale pozriem si na pár sekúnd nejaké video a koniec. Inak vôbec nemyslím na to, ako veľmi by som chcel sex so ženou konečne zažiť. Mne sú tieto veci cudzie.
Ak to niekto nevie pochopit, tak mozno to pochopia ti, ktori sa rozvadzaju a predstava manzelstva im nechyba, kedze ho uz zazili a nic moc.
Mne sex nechyba odkedy som ho zazila i preto mi bolo fuk s kym pridem o panenstvo. Proste som si idealizovala orgazmus, ktory som si vo fantazii spajala so sexom.
A osobné si myslím že prirodzene je človek po početných rodových generáciách prirodzene predisponovaný na sex , teda pohlavný styk... Takže v človeku sa prirodzene vytvorí túžba na sex hoci by aj nikdy nesexoval , podľa mňa to začína niekde v puberte , a muži majú viac testosterónu ako ženy , takže prirodzene , od prírody sú viac nadrzani
Tutenstein : xD
Napíšem to takto :
1. Keby si bol ešte v lone s vojej matky a tvoja matka by počas tehotenstva vôbec nekonzumovaja stravu obsahujúcu jod , bór a meď , narodil by sa ako retard - chýbal by ti jód , bór a meď - ktoré si nikdy nemal
2. Keby si sa už narodil z nejakou intoleranciou na nejaký dôležitý minerál - ktorý by tvoje telo nikdy neprijalo - chýbal by ti práve ten minerál , ktorý tvoje telo potrebuje
3. Keby ťa vychovávali ako dieťa dve lesby , tak k normálnemu šťastnému detstvu by ti chýbal práve otec , ktorého si nikdy nemal
Takže v bežnom normálnom ľudskom živote chýba to , čoho niet ...
Videl som tu niekoho, kto napísal, že sex ešte nemal, ale mu to chýba. To je čo za blbosť ? Ako ti môže chýbať niečo, čo si ešte nikdy nemal a neokúsil ?
Ja som napríklad ešte 5 rokov dozadu fajčil trávu s kamarátmi, keď sa šlo do mesta žiť. Keď tráva nebola, tak mi občas chýbala a prečo ? Lebo sa mi páčili tie stavy, ktoré som zažíval a cítil som sa v tedy úplne skvele.
Bolo by dosť scestné tvrdenie, keby poviem, že mi chýba tráva, napriek tomu, že som ju ešte nikdy nemal. Ako by mi mohla chýbať ? Keby som nevedel, čo spôsobuje človeku a ako na človeka reaguje a aké pocity by vo mne vyvolávala ?
Ja som ešte tiež nikdy nemal sex a ani mi nechýba. Neviem, aké to je mať sex so ženou a neviem, aké sú to pocity pri sexe, takže mi to môže len ťažko chýbať.
sak chodte ku prostitutke, robite z toho halo ...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.