Rande

petroneta

lovil vysokú, a podarilo sa mu aj pár líšok. Ale už asi aj 8 či 10 rokov neloví. Už mu stačí iba záhrada.

petroneta

vidím, že väčšina opisuje tie zlé rande. Tak ja spomeniem moje. Bola som urevaná z toho, že ma frajer nechal bez slova. Otec mi povedal, že je načase prestať fňukať, nešlo predsa o vážny vzťah a mala by som mať normálneho chlapa pri sebe. A že má kamoša, s ktorým chodia spolu na poľovačky a rozprávali sa o tom, že by ma dal dokopy s jeho synom.
Ostala som celá šokovaná, a 2 dni som sa s otcom nechcela o tom ani baviť, aj mama mi dohovárala, nakoniec som si povedala, veď nič sa nestane, ak sa s ním stretnem, pošlem ho do hája a bude.
Tak prišiel. Položil pár otázok, na čo dostal jednoslovné odpovede. Rodičia sa mračili, a nakoniec povedal, že je pekne, a rád by som mnou išiel von. Tak sme šli von a tam som spustila, že nás chcú dohodiť, vlastne, že ma chcú rodičia hodiť jemu, ako tu máš nič, dobre si ho drž.
On ma na to objal. Ostala som totálne prekvapená a šokovaná, že čo to má byť.
A on, že veď som mu povedala, že si ma má dobre držať, za to síce, že si o sebe myslím, že som nič nemôže, ale ono je to celkom príjemné držať také pekné, aj keď napaprčené dievča v náručí.
Tak som ostala ticho, a on ma držal za ruku, a tak sme sa ticho prechádzali. Potom som mu hovorila o bývalom frajerovi, ako domov svojím rodičom zo zahraničia telefonoval aj písal, len mne nie, potom o rodičoch, ako chcú rozhodovať za mňa. Na bývalého frajera povedal, že inteligentný človek môže mať z hlúposti iných osoh, veď vďaka jeho hlúposti ma teraz môže počúvať a usmieval sa. Na rodičov povedal, že oni môžu niečo chcieť, ale nechať sa držať za ruku a nechať sa objať bolo moje rozhodnutie. Nič síce samo osebe neznamená, ale je jasné, že sme si sympatickí, a so sympatickými ľuďmi je život príjemnejší.
A tak sme začali spolu chodiť. So všetkým som sa mu zdôverovala, a akoby to bol on, pri kom som sa stala dospelou, asi až keď sa narodil starší syn. Niekedy tak aj rozmýšľam, že zo začiatku som mu určite nebola tak oporou, ako on mne. To že aj ja, prišlo až nejak neskôr.

clooo

swistica, to sa sputaj tých žien, ja sa môžem len domnievať. Je to určite individuálne, no menej ako 800-1000 € to nebude.

cukra

moje najhorsie, ked neprisiel. volam, kde je, ze sa zdrzal na pive ale ze urcite pride. to uz mal trochu vypite. takto to islo cely vecer az do noci. ja sama na letnom kine na trave, po kine este vsetci sedeli na trave, bolo pekne, tak aj ja, ale sama. cakala som nanho ako blazon, on coraz viac namol, samozrejme. super vecer, neprisiel vobec.

mimwi

Moje najhoršie rande bolo keď mi začal chlap rozprávať o tom ako musel absolvovať kolonoskopiu a dopodrobna mi to opisoval