Ako sa zmieriť s celoživotnou samotou?

Príspevok v téme: Ako sa zmieriť s celoživotnou samotou?
samadokonca

Otázka je jasna..ako sa mam zmieriť stym že do konca života budem sama...nikto ma nepresvedči o opaku viem že navždy budem bez partnerskeho vztahu...takže hluposti typu " to pride" a podobne si odpuste...keď pekná zena doteraz nemala frajera tak nebude mať nikdy čo dnes aj 13 ročne nie velmi pekne baby maju...takže samota je moj osud..ako sa stym zmierit? Pri akych koničkoch nato zabudnem? (Mam 19)
Ak je tu niekto taky napíšte ako ste sa stym zmierili vy že nikdy nezažijete lasku a tak...

Lula13

A neviem, ale.. keď tvrdíš, že ,,pekná žena doteraz nemala vzťah´´ ... tak možno by si sa mala zamerať nielen na tú krásu zvonka, ale aj zvnútra... aby si popracovala na sebe, čo sa týka charakteru... vieš, poriadny chlap sa z peknej, ale prázdnej misky nenaje (tm netvrdím, že si prázdna)... len vždy je čo zlepšovať, aj čo sa týka charakteru...

Lula13

Nuž, asi si to podvedome tí dotyční sami privolali... uvedom si, že nariekaním nedocieliš nič. Pokiaľ si tak skalopevne presvedčená, že nikoho nikdy mať nebudeš, tak v tom zotrvaj... nebudem sa snažiť dávať 19-ročnému dievčaťu ďalej rozumy. Tak si ujasni priority v živote a zameraj sa na to, v čom vidíš zmysel... a bodka. O čo sa jedná, čo už musíš vedieť ty sama, ja ti do hlavy nevidím.

samadokonca

Lula13- si mimo dosť..ako mozes porovnávat nejakych tvojich "známych" veď kazdy sme iny a ja zas poznam ludi ktori v 16 vedeli ze budu navzdy sami a teraz maju po 30 40 a sami ostali niektori su uz mrtvi..co ty nato

Lula13

Viacero mojich známych tiež toto isté kedysi tvrdilo - nikdy si nenájdem frajera, zostanem na ocot... a teraz sú povydávané, zasnúbené, zadané :D človek mieni, život mení... ;)

Lula13

A nehnevaj sa... ja som síce ešte asi stará škola, ale v 19stich som riešila úplne iné veci ako hľadanie celoživotného partnera... si mladá baba, užívaj si život (samozrejme odtiaľ potiaľ), vychutnávaj si mladosť, voľnosť... na celoživotného partnera máš ešte čas... predsa len človek v 19stich má ešte nazvime to pubertálne zmýšľanie... ja som len a len rada, že som sa nepkúšala nájsť si seriózneho partnera v tvojom veku, to by len dopadlo... :D bez urážky.

Lula13

Prosím ťa pekne...základ je prijať samú seba takú, akou si....pokiaľ sama seba nebudeš mať rada, ako by si dokázala mať rada partnera? Šťastie, pohodu a spokojnosť musí v prvom rade nájsť človek sám v sebe.... si mladá baba, ešte sa toho v budúcnost môže veeeľa pomeniť...prajem ti, aby si v prvom rade našla v samej sebe vnútorný mier a prijala samú seba takú, aká si... to je základ.

samadokonca

Vy ste tu dobre mimo všetci.Ziadne motivacne prirucky, žiadne konicky mi vztah do cesty neprinesu.Mali by ste prestať piť a užívať drogy poniwktori.Konickov mam dost uz našťastie takze nastastie zabudnem nato ze ostanem navzdy sama.A nebudem sa musiet trapit v nestastnych vztahoch ako vy. A male prsia si velmi dobry dovod na celoživotnu samotu.Tak prestante bluznit ze nie.A ako radim prestante hulit