Otázka je jasna..ako sa mam zmieriť stym že do konca života budem sama...nikto ma nepresvedči o opaku viem že navždy budem bez partnerskeho vztahu...takže hluposti typu " to pride" a podobne si odpuste...keď pekná zena doteraz nemala frajera tak nebude mať nikdy čo dnes aj 13 ročne nie velmi pekne baby maju...takže samota je moj osud..ako sa stym zmierit? Pri akych koničkoch nato zabudnem? (Mam 19)
Ak je tu niekto taky napíšte ako ste sa stym zmierili vy že nikdy nezažijete lasku a tak...
Ako sa zmieriť s celoživotnou samotou?
Teli- píšeš blbosti..neznamena to že každý kto randi od 15 je v buducnosti nešťastný..a že ten kto začína neskôr je vo vzťahu šťastný...to sú len take "utešovačky" pre nezadaných...a som si ista že nikoho nenajdem...som o tom skalopevne presvedčena
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ach, riešiť v tomto veku také veci je zbytočné. Som si istý, že do dvoch rokov nejaký vzťah mať budeš, na každé dievča sa časom nejaký chalan nalepí. A mimochodom, ja mám 29, nikdy som nemal vzťah so žiadnou ženou a napriek tomu žijem, takže očividne sa to bez vzťahu zvládnuť dá.
Chcela som tým povedať, že to, že máš 19 a nemáš vzťah nieje koniec sveta. Nemusí každý od 15tich randiť. Nič strašného sa nedeje. Jedna moja kamoška mala prvého chlapca v 26 rokov, nakoniec sa vzali a šťastnejšiu rodinku nepoznám.
Naopak mám kamarátky, ktoré randia od 14,15, dnes majú 30 a sú nešťastné.
Mať vzťah je pekná vec, ale nie vždy Ťa to urobí šťastnou. Možno na chvíľu.
Si moc mladá na to, aby si hádzala flintu do žita. Verím, že raz nájdeš muža, s ktorým budeš šťastná. A to môže byť aj o rok, o dva mesiace, alebo zajtra.
Hovorím, také trápenie, strata času. :)
Zmieriš sa s tým tak, že si uvedomíš, že aj keby si niekoho mala, neznamená to, že by si automaticky bola šťastná. Len ty môžeš sama sebou spraviť šťastnou, nikto iný.
Sustredit sa na ine druhy vztahov ako partnerske - rodina, kamarati, spoluziaci, kolegovia.
Teli-dakujem za príspevok ale ty si vztahy zažila takže vies aké to je ..sú ľudia ktori to.nezaziju nikdy ako napr. Ja....vieš ake to je tak si môžes povedať že o nič si neprišla
au. to bolelo. čo mám hovoriť ja, asi by som sa mala hanbiť :D
v 19 som si to tiež myslela.. potom som mala 3 vzťahy, teraz mam 30 a konečne som sa prestala trápiť nad tým, čo bude. Skús to aj ty, ušetríš niekoľko rokov.
1. Rob všetko pre to, aby si bola šťastná ty a tvoji blízky.
2. Nie všetko čo sa stane môžeš ovplyvniť - neviň sa za to, čo s čím si nemohla nič spraviť
3. Čo nemôžeme zmeniť, musíme prijať.
4. Byť vo vzťahu s niekým len preto, aby som "neostala sama" je najväčšia hovadina. Viem, že aj ty to vieš, ja som to tiež vedela. AJ napriek tomu, že som to vedela, som v takom vzťahu bola!
Mohla by som pokračovať ale na moje životné múdrosti nikto nieje zvedavý.
Dievča! Máš 19! ja a moje slobodné rovesníčky by sme sa mohli uraziť.
Od 20 do 30 rokov. To bolo 10 rokov kedy som sa takmer komplet zmenila. Každý vzťah a každá samota po vzťahu ma zocelila a niečo naučila. som za to šťastná.
Moje rovesníčky majú svoje rodiny, a myslia si že som v depke, že ja ešte nemám.
Nie som. Nemám predsa 50 ani 80, mám skvelú prácu, úžasnú rodinu a priateľov.
Skús aj ty nájsť čo máš, z čoho môžeš byť šťastná. Zameraj sa na to. Život máš len jeden, tak ži. Trápiť sa v 19 že si sama je premrhaný čas...
držím palce ;)