Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zmieriť s celoživotnou samotou?

Príspevok v téme: Ako sa zmieriť s celoživotnou samotou?
samadokonca

Otázka je jasna..ako sa mam zmieriť stym že do konca života budem sama...nikto ma nepresvedči o opaku viem že navždy budem bez partnerskeho vztahu...takže hluposti typu " to pride" a podobne si odpuste...keď pekná zena doteraz nemala frajera tak nebude mať nikdy čo dnes aj 13 ročne nie velmi pekne baby maju...takže samota je moj osud..ako sa stym zmierit? Pri akych koničkoch nato zabudnem? (Mam 19)
Ak je tu niekto taky napíšte ako ste sa stym zmierili vy že nikdy nezažijete lasku a tak...

Daviiid

že je najhoršie, že nemáš prsia? :D si sa už načisto otelila alebo čo?!
zbožňujem malé prsia alebo ak tam aj nič nie je

úprimne ja na prsia vôbec vysadený nie som a ani som nikdy nebol, neviem čo s nimi každý chlap má, mňa viacmenej vôbec nezaujímajú

samadokonca

Najväčší problem bude vtom že nemam žiadne.prsia..
A pritom nemam podvahu ani nič také..v živote by som sa tak pred chlapom nevyzliekla...a trapne reči že "pravemu to nebude vadiť" a podobne...tak na tie som alergická a vždy ich povedia ženy ktoré sú obdarene...a na plastiku kvoli tomu isto nepojdem...

clooo

Dám krk za to, že určite si nejakých záujemcov mala a máš, pokiaľ si priemerne, resp. aspoň slabo podpriemerne pekné mladé dievča. Problém bude v tvojich nárokoch a chalani, ktorí ich nesplňajú, pre teba jednoducho neexistujú a teda ich ani nezapočítavaš medzi záujemcov, z ktorých tých podľa tvojich predstáv je 0. Na rozprávky som už pristarý...

Tutanchamon_xD

Prečo chce tak veľa ľudí zažiť vzťah ? Myslíte si, že si nájdete chlapa/ženu a zrazu to bude jeden veľký "mejdan" ? Veľa ľudí vidí vo vzťahu len milovanie jeden druhého, vzájomná pomoc, oporu, prežívanie krásnych chvíľ. To všetko je síce pekné, no po čase to začne upadať to stereotypu a už to nebude ako na začiatku. Nehovoriac o tom, že v dnešnej dobe tie vzťahy stoja naozaj za deravý groš. Samozrejme, že sú aj vzťahy, kde to klape a jednoducho sú naozaj obaja šťastní, že sa našli, ale v dnešnej dobe je takýchto vzťahov dosť málo.

Teli

vieš, nepovedala som, že každý kto randí od 15 bude nešťastný ... povedala som, že to, že niekto randí skôr ako ty, neznamená, že je šťastnejší. jasné, sú aj také prípady, aj také. ale na čo sa tu vôbec snažím povzbudiť tak, keď sa evidentne cítiš fajn v tejto depresívnej póze.. keď píšem blbosti, tak ok. Boli to blbosti - môj pohľad, môj názor.

ale len jedno ti poviem. pre mužov to príliš príťažlivé nie je. samé nikdy, skalopevne som presvedčená, určite navždy sama. pesimizmus. vzdávaš sa príliš skoro, utápaš sa. rada by som ti pomohla, ale vidím, že pomoc neprijímaš. ani povzbudenie. to ma mrzí. prajem ti len to najlepšie. dufam, že o par rokov si to prečítaš a pochopíš, čo som tým myslela...

drž sa....

ahjajjaj

môj príspevok nebude o zmiernení sa iba so samotou ale s čímkoľvek zlým, čo Ťa v živote postihne.
Ono máš vždy na výber:
1.budeš sa ľutovať a skučať, ako strašne si nešťastná a možno Ťa budú ľutovať, možno nie
2. namiesto toho, aby si skuvíňala, a sťažovala si sa na osud, sa poobzeráš okolo seba, či niekde niekto nepotrebuje Tvoju pomoc. Máš 19. Môžeš darovať krv a zachraňovať tým životy iným ľuďom. Sú rôzne dobrovoľnícke organizácie, vygoogli si dobrovoľnícku činnosť a padaj niekam pomôcť, kde je Ťa treba.

IvetzMichaloviec

Daviiid:
Presne. Súhlasím.
Príroda to nedomyslela a škaredých ľudí odsudzuje dnes a denne na samotu.
Krása je vraj subjektívna. Heh. Ale prosím vás.
To ti vždy povie len krásna kamoška, ktorá si môže vyberať.
Škaredá si vzťah váži a ochraňuje ako oko v hlave. Krásna vzťah berie ako samozrejmosť "Však čo, keby niečo nedopadlo, tlčú sa o mňa iní, nie?"

Daviiid

Krása NIE JE subjektívna a vzájomnú chémiu je ťažké nájsť.
Vzťah bez chémie je ako chodiť so sestrou.

samadokonca

dobreuz- nie praveže nemam vysoke naroky stačilo by aby prebehla vzajomna iskra tá obojstranná chemia..pri tomto výzor neje až tak dôležitý...a áno ďakujem ti za tie nápady