Kombinacia pekna+mudra nemozna

Príspevok v téme: Kombinacia pekna+mudra nemozna
Filip28a

Preco ked stretnem babu, ktora sa mi fyzicky paci, tak sa mi nepaci jej intelekt a naopak, ze baba ma intelektualne pritahuje, ale jej vyzor a styl obliekania nie. Akoby sa intelektualky nevedeli postarat o svoj zovnajsok, nestaraju sa o svoju postavu, kozmetika nic moc, licenie na figu, uces ako pride, slak ma triafa z neupraveneho obocia a zanedbanych nechtov.
To fakt neexistuje mudra baba s dobrym estetickym vkusom?

Zuzka8

Hbsh a ty závidíš tým, ktoré tak vyzerajú? Ja poznám takú jednu moju kamku bývalú, ktorá sa oblieka až moc nápadne, ale ja v nej vidím stále tu starú kamarátku. .. a nezáleží mi na tom, ak muži viac hľadia na také ženy. Ja som sama taká bola a som rada, že mi Boh ukázal, aké to bolo prázdne a že v tom bolo dosť môjho sebavystavovania. Teraz dávam prednosť prirodzenej kráse a obliekam sa vhodne a čisto a na mužov čo sú "prináročný" moc nedbám, iba by som mohla sa s nimi porozprávať ako s človekom alebo kamarátom. Nevidím všetkých mužov ako potencionálnych mužov. :-D tak sa nedá ani zovšeobecňovať, podľa mňa.

Hbsh

EXISTUJU také. Len netreba hľadať na diskotékach. A hlavne nečakať to, čo neviem ponúknuť. Mimochodom, to čo vravíš je vlastne to, že pohrdas chudobnými babami čo si nevedia dovoliť drahy make Up a šaty líčenie keratiny na vlasy, predĺženia atď atď za stovky eur. Už chápeš prečo si baby hľadajú bohatých? Aby im to mal kto kupovať a platiť - tie veci CO Vy SAMI muži od nás vyzadujete, aby sme boli pre vás dostatočne krásne. Lebo vy chudobnými babami aj kebyže sú prirodzene pekne pohrdnete pokiaľ sa neprezentuju a neobliekaju (nemajú dostatok € na handry, posilky, dráhu kozmetiku) ako Plačková a pod. Lol a že ženy sú povrchné zlatokopky, pritom sami chcete pekne a bohaté. A vysoké. Blondínky ;)

Zuzka8

Keby som bola aj pekná aj múdra, bola by som pyšná. Mne stačí priemerná inteligencia. Fuuu. Takých kamarátov a kamarátky som vždy mala

Pag

Naladu si mozno vylepsit alebo zhorsit nielen pocuvanim hudby, stretnutim s priatelmi, priatelkou ci priatelom (ako to komu v hlave prave dzenduje), ale aj osadenim obocia, najlepsie ciernej farby (vzdy ma silu postrasit), bud vyssie (prekv.vyraz) alebo nizsie a blizsie k sebe (neg.vyraz). Boli aj pripady ludi, ktorym sa obocie spojilo, potom zrastlo v jedno a doslo k vnutrolebecnemu skratu, aj bez nutnosti vyuzitia el.konvulzivnej terapie. Nuz, na zaklade vyrazu tvare mozno na cloveku vela znat.

momentik

krasu si popisal, ako by mala vyzerat, hlavne nech ma vytetovane obocie este popis tu tvoju predstavu mudrosti, nech vieme, koho vlastne nemozes najist

Suzie111

Nechápem prečo sa tu píše že žena ktorá má vyzerať dobre a starať sa o seba by mala celý čas tráviť len nakupovaním,maľovaním sa alebo pretŕčaním sa pred zrkadlom. To mi príde len ako taký chabý výkrik od niekoho kto si na seba nechce nájsť čas alebo len závidí ženám ktoré si ten čas nájdu. Ja denno denne chodím do práce, v byte máme stále čisto, opraté voňavé veci, usporiadaná domácnosť,každý deň varím, vždy stíhame aj nakúpiť,aj čokoľvek iné vybaviť,máme doma psa ktorému sa venujeme.... Robíme milión aktivít a áno aj popri varení a chodení do práce a staraní sa o rodinu a domácnosť sa dá o seba starať. Zaujímavé je že ja stíham mať aj vždy upravené nechty, každý deň slušné a čisté oblečenie a stíham byť aj upravená. Nie je hriech byť neupravená keď na to človek nemá náladu alebo sa na to necíti no chodiť zanedbaná a neupravená teda určite nie je atraktívne pre nikoho.. Starať sa o seba dá, len treba chcieť a nevyhovárať sa....A zároveň vyvážene k vonkajšej starostlivosti sa venovať aj sebarozvíjaniu a sebazdokonaľovaniu.
Autorovi príspevku prajem veľa šťastia. Ženy aké opisuješ existujú, no väčšina je už ale zadaná... :) každopádne držím palce pri hľadaní, keď niečo chceš, tak si to nájdeš, či skôr alebo neskôr... :)

SofiaElla

Mám otázku: písala sem vôbec niekedy nejaká úplne "štandardná zlatokopka"? Myslím, že nie. Ak si dobre spomínam, toto rozoberáme na tomto fóre iba kvôli nejakému zakomplexovanému tvorovi, ktorý má také mindráky zo seba, že začal obviňovať všetky ženy.