Kombinacia pekna+mudra nemozna

Príspevok v téme: Kombinacia pekna+mudra nemozna
Filip28a

Preco ked stretnem babu, ktora sa mi fyzicky paci, tak sa mi nepaci jej intelekt a naopak, ze baba ma intelektualne pritahuje, ale jej vyzor a styl obliekania nie. Akoby sa intelektualky nevedeli postarat o svoj zovnajsok, nestaraju sa o svoju postavu, kozmetika nic moc, licenie na figu, uces ako pride, slak ma triafa z neupraveneho obocia a zanedbanych nechtov.
To fakt neexistuje mudra baba s dobrym estetickym vkusom?

Filip28a

VysokTlak, ako nechapem, co je na tomto fake. Normalne sa pytam a ako vidis podla mnohych odpovedi, nie som sam, kto to riesi.
Ved tu nepisem nieco v zmysle, ze som si doma lahol do postele a zrazu voslo 10 nahych bab. Ty musis byt riadne zakomplexovany primitiv, ktory sa navyse nudi, ze oznacuje normalne temy za fake. Najdi si nejaku zmysluplnu cinnost a nesmrad tu, ked k tomu nemas co povedat!
Dakujem, ak to tvoj mozog pochopil...

pomocnica

Nás pekných a múdrych je málo. :D Ale nie no, verím, že táto téma je fake, aj keď som si istá, že natoľko povrchní ľudia aby založili takúto tému existujú. :D

Pekný deň želám.

huahu

chlapci nájdu sa aj take čo sú pekne a múdre zároveň, ale takým treba aj vedieť nieco ponúknuť ;) nie len mat požiadavky.... koľko mužov je takých čo ma nároky neskutočne a samy vyzerajú že by o nich pes nezakopol, nemajú čo ponúknuť ani po stránky krásy, finančne, humor a osobnostne úplne nula bodov, bohuzial taka je realita, treba otvoriť oci

moznostvolby1

V dnesnej dobe sa da ozaj na vsetkom zapracovat . Aj na postave ucese aj liceni. Len treba chciet aj najst si cas. Dnes ozaj nic nieje problem. A ako sa tak na dnesne baby pozeram tak by veru makat mali nikdy za posledne roky neboli tucnejsie ako teraz.

Harvey

Pokial s nou nejdes na porazku ako s kravou ci na vedecku sutaz ktoru chces vyhrat ti je jedno aj druhe skor prekazkou v dlhodobom vztahu. Menej pekna aj lepsie sulozi. Naucim si ju ako potrebujem ja a je celkovo taka vdacnejsia. Toto bude dookola omielat iba svoju krasu a mudrost.

Kranker

Presne ako pise aspire1 ...
Na tomto fore uplne vidiet, kto je zakomplexovany, ked ma take nazory hodne 5 rocneho decka.