Preco ked stretnem babu, ktora sa mi fyzicky paci, tak sa mi nepaci jej intelekt a naopak, ze baba ma intelektualne pritahuje, ale jej vyzor a styl obliekania nie. Akoby sa intelektualky nevedeli postarat o svoj zovnajsok, nestaraju sa o svoju postavu, kozmetika nic moc, licenie na figu, uces ako pride, slak ma triafa z neupraveneho obocia a zanedbanych nechtov.
To fakt neexistuje mudra baba s dobrym estetickym vkusom?
Kombinacia pekna+mudra nemozna
VysokTlak, ako nechapem, co je na tomto fake. Normalne sa pytam a ako vidis podla mnohych odpovedi, nie som sam, kto to riesi.
Ved tu nepisem nieco v zmysle, ze som si doma lahol do postele a zrazu voslo 10 nahych bab. Ty musis byt riadne zakomplexovany primitiv, ktory sa navyse nudi, ze oznacuje normalne temy za fake. Najdi si nejaku zmysluplnu cinnost a nesmrad tu, ked k tomu nemas co povedat!
Dakujem, ak to tvoj mozog pochopil...
Nás pekných a múdrych je málo. :D Ale nie no, verím, že táto téma je fake, aj keď som si istá, že natoľko povrchní ľudia aby založili takúto tému existujú. :D
Pekný deň želám.
Nestaci ti ze si sam pre seba dokonaly? Co chces? zapichat si?idiot
Toto nenapisal normalny (clovek?). Urcite nema co robit.
Toto je FAKE téma.
chlapci nájdu sa aj take čo sú pekne a múdre zároveň, ale takým treba aj vedieť nieco ponúknuť ;) nie len mat požiadavky.... koľko mužov je takých čo ma nároky neskutočne a samy vyzerajú že by o nich pes nezakopol, nemajú čo ponúknuť ani po stránky krásy, finančne, humor a osobnostne úplne nula bodov, bohuzial taka je realita, treba otvoriť oci
Staci s nou pravidelne sulozit a tucna nebude.
V dnesnej dobe sa da ozaj na vsetkom zapracovat . Aj na postave ucese aj liceni. Len treba chciet aj najst si cas. Dnes ozaj nic nieje problem. A ako sa tak na dnesne baby pozeram tak by veru makat mali nikdy za posledne roky neboli tucnejsie ako teraz.
Pokial s nou nejdes na porazku ako s kravou ci na vedecku sutaz ktoru chces vyhrat ti je jedno aj druhe skor prekazkou v dlhodobom vztahu. Menej pekna aj lepsie sulozi. Naucim si ju ako potrebujem ja a je celkovo taka vdacnejsia. Toto bude dookola omielat iba svoju krasu a mudrost.
Presne ako pise aspire1 ...
Na tomto fore uplne vidiet, kto je zakomplexovany, ked ma take nazory hodne 5 rocneho decka.