Preco ked stretnem babu, ktora sa mi fyzicky paci, tak sa mi nepaci jej intelekt a naopak, ze baba ma intelektualne pritahuje, ale jej vyzor a styl obliekania nie. Akoby sa intelektualky nevedeli postarat o svoj zovnajsok, nestaraju sa o svoju postavu, kozmetika nic moc, licenie na figu, uces ako pride, slak ma triafa z neupraveneho obocia a zanedbanych nechtov.
To fakt neexistuje mudra baba s dobrym estetickym vkusom?
Kombinacia pekna+mudra nemozna
A kde najdem
sympaticku, nteligentnu, dobru, sikovnu a slobodnu?
Kde no? Kde?
Schvalne som napisal sympaticku, lebo poznam pekne baby ale niesu mi sympaticke, aj sklenarikova je pekna a dost ale mne osobne nesympaticka.
Podla mna nieje dolezita krasa ale sympatie. Feromony, ak vam je s danym clovekom dobre, fajn, a citite sa v pohode, chyba vam ked nieje s vami to su sumpatie to je ta pritazlivost nie samotna krasa.
Lebo krasa je voac len o sexe, vidis pekne zvodne telo mas chut ho co? Dostat do postele ale skutocne sympatie pretrvavaju ..
booze tieto slovenske nazory ze kazdy peknych chalan je svina a kazda baba co o seba dba je k... no mame este co robit aby sme boli inteligentnejsi narod co neskatulkuje vsetko co vidi :) Kazdy by sa podla mna mal o seba starat zato ze niekto nechodi s mastnou hlavou v strasnom obleceni a nadváhou a stara sa o seba to neznamena ze je horsi clovek. Naopak ludia co maju komplexy su ovela horsi nez ten co na sebe pracuje. Pretoze to prenasaju na vsetkych ludi okolo a robia najviac zle. Autor temy baby inteligentne aj pekne existuju neviem kde hladas ale ja takých poznam vela :). A aj tak na kazdom nedostatku sa dnes da zapracovat len treba chciet a to slovakom chyba. U nas sa ludia vedia len stazovat. Ten kto pochopil ten na sebe pracuje :)
A uz sa to obracia proti chlapom :-DDD
A co som si vsimla na muzoch
Pekny upraveny muz
=
rozmaznany mamickin synacik
ktoremu bolo vsetkeho dopriate a ma kopec frajeriek najma ti dnesni mačovia s drahymi autami s vypeckovanou hudbou ze len same tuctuctuc ide z auta a s nagelovanymi vlasmi v strede hlavy a obtiahnutymi trickami aby sa im rysovali svaly na rukach z posilovni kam si chodia dvihat svoje ego
Toto ked vidim chce sa mi vracat.
Dat im do ruky motyku a sekeru ta nevie co s nou :D
A uvedom si, ze pri peknej babe budes musiet do nej vela investovat lebo jej naroky su velke na vsetky toe vydavky na kozmetiku, kadernikov, handry, boty, kabelky, dovolenky ..
Zase ani ja sa nestretavam s tym ze pekny chlap ma automaticky dobru povahu, moze byt aj inteligentny ale s blbou povahou co si vsimam ..
Zalezi ti na nepodstatnych veciach!
Nieje dolezite ci je pekna ale ci je dobra
Si este asi prilis mlady ked si zakladas na takych malichernoatiach svetskych.
Pekn a baba casom oskaredie a co ti ostane?
Pri dobrej babe to ostane dobre srdce a navzdy.
Zamysli sa chlapce nad sebou!
Nepozeraj americke osprostele filmy kde v horore ci akcnom filme vyzeraju zeny stalr dokonale aj ked jej ide o zivot a uteka.
Realita je ina chlapce ani ty niesi stale najkrajsi!
Ahoj, v jednom prispevku je to pekne vysvetlene:
Cely problem je tento:
Zeny sa radia na dve kategoerie:
1. Skarede a normalne
2. Pekne a ku*vy
Vysvetlim ako to je:
1. Skareda zena je odmalicka utiahnuta, nema moc pozornosti, stara sa o domacnost, je stale doma, uci sa lebo ju nikto nevola von a podobne. Preto je aj v dospelosti skromna, ma spravne hodnoty a je normalna.
2. Pekna zena ma uz od zakladnej milion napadnikov, volaju ju na party, chlastacky, moze si vyberat chlapov, pomaly jej dochadza ze nic nemusi v zivote robit len roztahovat nohy... Samozrejme sa to prenesie az do dospelosti a je z nej ku*va.
Preto si kazdy chlap musi rozmysliet ktoru z tychto kategori si vyberie.
Ine rozdelenie zien NEEXISTUJE, moze sem pisat kazdy co chce.
Toto je potvrdene rokmi na mne, na kolegoch, znamych, na instagrame, facebooku, vsade. Staci si to zacat vsimat.
Dovidenia :)
No ono to asi bude o tom, ze su to intelektualky, tak neriesia hovadiny, maju ine hodnoty. Ale vynimky urcite existuju.