Preco ked stretnem babu, ktora sa mi fyzicky paci, tak sa mi nepaci jej intelekt a naopak, ze baba ma intelektualne pritahuje, ale jej vyzor a styl obliekania nie. Akoby sa intelektualky nevedeli postarat o svoj zovnajsok, nestaraju sa o svoju postavu, kozmetika nic moc, licenie na figu, uces ako pride, slak ma triafa z neupraveneho obocia a zanedbanych nechtov.
To fakt neexistuje mudra baba s dobrym estetickym vkusom?
Kombinacia pekna+mudra nemozna
No neviem, mysli, nezovšeobecňoval by som to na všetkých chlapov, mne sa práve páči skôr akýsi protiklad tej umelej krásky. Páčia sa mi prirodzené dievčatá, ktoré nepoužívajú priveľa make-upu, stačí, že majú normálny jednoduchý účes, prirodzené obočie a môžu nosiť to, v čom sa cítia pohodlne. A žeby som nebodaj u nejakej riešil ešte aj nechty, tak to už vôbec nie.
Tak neviem ale ked pozeram po slovenskych muzoch tak aby tu behalo nejak vela krasavcov ..ehm ..no neviem ..
A co sa tykach krasavic po ktorych tak tuzite drahi muzi ..neviem ci by vam az tak vyhovovala zena ktora cele dni sa toci okolo zrkadla, sminiek, nieje doba lebo obehuje obchody, kozmeticke salony a kadernictva ..a vy by ste nemali navarene, nakupene, oprane ..vsetko by ste museli robit sami lebo vasa polovicka sa musi postarat o svoj dokonaly vzhlad!
A mnohe tie dokonale modelky niesu ani dobre v posteli aspon co som pocula z ust kamaratov muzov, lebo este aj tam musia mat svoj vzhlad pod kontrolou a nevedia i tym padom poriadne s muzom v posteli uzit a odviazat sa.
Takze ozaj tuzite po krasaviciach?
Navyse do takej zenskej budete musiet vela investovat lebo nieco rokonale telo stoji ..
Sú také, ale je ich dosť málo. Ja poznám napr. jednu babu, pracuje ako recepčná, má ozaj peknú postavu aj tvár, dlhé čierne vlasy, modré oči. Maľuje sa mierne, vždy pekne čisto oblečená, žiadne hnusné umelé vlasy, mihalnice a nechtiská, ale normálne svoje nechty nalakované priesvitným lakom. Navyše je veľmi príjemná, usmiata a hlavne vôbec nie namyslená. Do roboty chodí normálne autobusom a vôbec sa nezaujíma o nejaké drahé autá a handry. Takže ani veľa nevychádza, keď si tak. max farbí vlasy na čierno :-)
A v minulosti som poznala viacero podobných báb. Ale hovorím, že je ich ozaj dosť málo.
Filip28a, aj na tej nemoznosti by sa dalo popracovat! :)) Staci len povypinat nepotrebne myslienkove prudy (lebo rozptyluju zavadzaju kradnu) a viac sa potom sustredit na deje ktore prave vykonavas (proste ich robit s citom vedome nie pod tlakom v strese alebo automaticky) potom nejaka ta nemoznost nebude mat sancu! :)) Len teraz neviem co na to obocie lebo kazdemu sa paci inak! :)))
Tak to asi chodis po kanaloch ked nevies najst peknu a mudru babu alebo si moc vyberavy a fajnovy. A si aj ty pekny a mudry?! Ha?! Pre niekoho mozes byt zasa ty skaredy a sprosty kkt...
Tolko narcisiek pokope :DD a kazda si o sebe namysla ze je krasna a mudra :DD
Filip, nemáš to trochu pomýlené? Ak ma oči neklamú, tak mladé intelektuálky sa vedia o seba postarať a múdre "baby" tiež. Tvoj pohľad je samozrejme subjektívny, takže môžeš to vidieť celkom naopak, pretože si toho asi veľa nevidel. Škoda že som nepostrehol tvoj záujem hodnotiť ženy/dievčatá aj iným metrom, ako podľa nechtov, vlasov a oblečenia.
------
No a tvoj názov témy - to ti je iná šupa :D :D :D Dosť (=úplne)odklonená od obsahu témy, ale čo už...
Pekna sa stara o seba. Mudra sa stara o seba. Pekna a mudra sa stara len o seba.
nechápem čo si predstavujete pod pojmom krása a prečo to zaťahujete do extrémov, že krásne baby sú len blond fifleny s umelými prsiami čo sa 5 hodín denne líčia a 5 hodín cvičia vo fitku.
Krása je to, že je žena prirodzene krásna, má primeranú postavu - to jest - neprežiera sa ako prasa, primerane sa líči - to jest nemá na hlave 3 kilá betónu, primerane sa stará o fyzcičku - to jest, že namiesto výťahu používa schody, pár krát do týždňa si zabehá alebo iný šport. A všetko sa to dá stíhať zároveň aj s čítaním kníh...
To že je baba intelektuálka vôbec neospravedlňuje to, že je tlstá ako verlyba a že prehnane zanedbáva svoj vzhľad. Každý inteligentný človek vie, že ako záleží na vnútrajšku tak záleží do istej miery aj na vzhľade. Kto tvrdí opak, ten má komplexy a mal by so sebou niečo robiť :)
Múdra baba sa musí niečomu venovať aby bola múdra a žena čo sa niečomu venuje nemá toľko času ako hlúpa čo sa stará iba o to aby mala nalakované nechty a bola perfektne učesaná. Toto som už u seba riešila. Mám veľa koníčkov a nestihám si robiť makeup a podobne robím v záhrade tak mám polámané nechty, chodím na motorke tak v prilbe som strapata mám modriny na nohách :D chcem čítať knihy, chcem chodiť na turistiku, chcem cvičiť a chodiť do prace. Keď som sa snažila všetko stíhať tak som si len zničila zdravie. Takže buď chceš modelku alebo normálnu ženu. Teraz nemám na mysli že sa žena nestará o seba ako cvičenie a zdravá strava. To je aj podľa mňa povinnosť každého človeka. Ale ostatné veci ako nechty vlasy, makeup,prečítané najnovšie módne trendy ti baba čo je múdra NEBUDE STÍHAŤ. Isto sú výnimky nehovorím. Ale takých bude extrémne málo. Ja takú nepoznám. A tu máš celé vysvetlenie.