Ahojte, prípadne dobrý večer Vám prajem.
Hlavou mi beží v posledných dňoch vo svojich pomaly 27 rokoch jeden z dosť závažných problémov pre mňa, ktorý ma po svojom úspešnom ukončení VŠ trápi ...jeden z tých problémov kvôli ktorému sa trápim je, že ešte som nemal ani poriadny vzťah a ani babu.. ? ...cítim sklamanie a akúsi bezmocnosť v poslednom čase, že sa mi nepodarilo do bodky naplniť svoje ciele a méty, ktoré som si ešte pred štúdiom na VŠ vytýčil a ktorým bolo teda aj nájdenie si baby ...trápi ma aj to, že už to budem len ťažšie si ju nájsť, lebo kamaráti sa mi po skončení rozplynuli po Slovensku a ja nakoľko sám veľmi nechodím von (som introvert) som vďaka nim len takto chodieval von a mal teda akú-takú šancu si ju nájsť v realite ...no teraz už som odkázaný len na zoznamky, hoci by som bol rád keby tomu tak nebolo..
...veril som, že sa mi to snáď podarí, no nepodarilo sa žiaľ a teda už je isté, že ja si už nemôžem povedať, že svoju polovičku som si našiel počas štúdia ako moji rodičia ...nehovorím, že mi štúdium nedalo pekné spomienky, to dalo, a aj som spoznal počas tohto štúdia asi najviac báb a aj kamarátov v mojom živote, mám veľa pekných zážitkov, no mrzí ma, že ja si nemôžem pri žiadnej povedať, že bola moja a že by to pokračovalo ? ...cítim akési rozplynutie šancí nakoľko v tom meste kde som študoval som mal jednu z mojich najväčších šancí si ju nájsť, hoci som sám o sebe introvert a teda som aj ostýchavý sa len tak ozvať prvý babe ...teraz už ani neviem či si ju nájdem, lebo keď aj budem v práci tak pochybujem že tam bude toľko mladých a hlavne nezadaných dievčat, tak preto tie moje starosti..
...neviem čo robiť, cítim akúsi tiaž, hoci ma to trápi a chcel by som to vnútorne zmeniť, ale neviem či a ako sa mi to podarí a či vôbec sa podarí.. ?