Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah

Príspevok v téme: Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah
Neznamy_01

Ahojte, prípadne dobrý večer Vám prajem.

Hlavou mi beží v posledných dňoch vo svojich pomaly 27 rokoch jeden z dosť závažných problémov pre mňa, ktorý ma po svojom úspešnom ukončení VŠ trápi ...jeden z tých problémov kvôli ktorému sa trápim je, že ešte som nemal ani poriadny vzťah a ani babu.. ? ...cítim sklamanie a akúsi bezmocnosť v poslednom čase, že sa mi nepodarilo do bodky naplniť svoje ciele a méty, ktoré som si ešte pred štúdiom na VŠ vytýčil a ktorým bolo teda aj nájdenie si baby ...trápi ma aj to, že už to budem len ťažšie si ju nájsť, lebo kamaráti sa mi po skončení rozplynuli po Slovensku a ja nakoľko sám veľmi nechodím von (som introvert) som vďaka nim len takto chodieval von a mal teda akú-takú šancu si ju nájsť v realite ...no teraz už som odkázaný len na zoznamky, hoci by som bol rád keby tomu tak nebolo..

...veril som, že sa mi to snáď podarí, no nepodarilo sa žiaľ a teda už je isté, že ja si už nemôžem povedať, že svoju polovičku som si našiel počas štúdia ako moji rodičia ...nehovorím, že mi štúdium nedalo pekné spomienky, to dalo, a aj som spoznal počas tohto štúdia asi najviac báb a aj kamarátov v mojom živote, mám veľa pekných zážitkov, no mrzí ma, že ja si nemôžem pri žiadnej povedať, že bola moja a že by to pokračovalo ? ...cítim akési rozplynutie šancí nakoľko v tom meste kde som študoval som mal jednu z mojich najväčších šancí si ju nájsť, hoci som sám o sebe introvert a teda som aj ostýchavý sa len tak ozvať prvý babe ...teraz už ani neviem či si ju nájdem, lebo keď aj budem v práci tak pochybujem že tam bude toľko mladých a hlavne nezadaných dievčat, tak preto tie moje starosti..

...neviem čo robiť, cítim akúsi tiaž, hoci ma to trápi a chcel by som to vnútorne zmeniť, ale neviem či a ako sa mi to podarí a či vôbec sa podarí.. ?

Marconello

SofiaElla my žijeme reálny život, čo si myslíš, že kde žijeme na Marse? Veď my hovoríme z vlastnej skúsenosti a zo skúsenosti iných :D

Neznamy_01

No ehm asi máme rovnaký "problém" ...podobne to je aj u mňa neviem aké "kvality" mať, aby som bol niečo viac ako kamarát u baby ...nie nie, ja nie som zo stredu, ja som západniar :) ...konkrétne priamo Piešťany

SofiaElla

dobreuz, hlavne momentálne ty. Chápem, že ťa baví vypisovať hlúposti, ale urobil by si veľmi dobre, ak by si konečne začal žiť aj reálny život, teda vypol PC a vypadol von medzi ľudí a zažil skutočné medziľudské vzťahy. Ber to ako radu, ktorú si si nepýtal.

SofiaElla

podo mnou príklad, kam až pohlavie XY vie klesnúť. Najprv ženy chcú len bohatých, potom pekných, potom vzťah trvá len 2 roky a teraz sa dozvedáme, že chceme len mafiánov. Už sa prestaňte strápňovať.