Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah

Príspevok v téme: Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah
Neznamy_01

Ahojte, prípadne dobrý večer Vám prajem.

Hlavou mi beží v posledných dňoch vo svojich pomaly 27 rokoch jeden z dosť závažných problémov pre mňa, ktorý ma po svojom úspešnom ukončení VŠ trápi ...jeden z tých problémov kvôli ktorému sa trápim je, že ešte som nemal ani poriadny vzťah a ani babu.. ? ...cítim sklamanie a akúsi bezmocnosť v poslednom čase, že sa mi nepodarilo do bodky naplniť svoje ciele a méty, ktoré som si ešte pred štúdiom na VŠ vytýčil a ktorým bolo teda aj nájdenie si baby ...trápi ma aj to, že už to budem len ťažšie si ju nájsť, lebo kamaráti sa mi po skončení rozplynuli po Slovensku a ja nakoľko sám veľmi nechodím von (som introvert) som vďaka nim len takto chodieval von a mal teda akú-takú šancu si ju nájsť v realite ...no teraz už som odkázaný len na zoznamky, hoci by som bol rád keby tomu tak nebolo..

...veril som, že sa mi to snáď podarí, no nepodarilo sa žiaľ a teda už je isté, že ja si už nemôžem povedať, že svoju polovičku som si našiel počas štúdia ako moji rodičia ...nehovorím, že mi štúdium nedalo pekné spomienky, to dalo, a aj som spoznal počas tohto štúdia asi najviac báb a aj kamarátov v mojom živote, mám veľa pekných zážitkov, no mrzí ma, že ja si nemôžem pri žiadnej povedať, že bola moja a že by to pokračovalo ? ...cítim akési rozplynutie šancí nakoľko v tom meste kde som študoval som mal jednu z mojich najväčších šancí si ju nájsť, hoci som sám o sebe introvert a teda som aj ostýchavý sa len tak ozvať prvý babe ...teraz už ani neviem či si ju nájdem, lebo keď aj budem v práci tak pochybujem že tam bude toľko mladých a hlavne nezadaných dievčat, tak preto tie moje starosti..

...neviem čo robiť, cítim akúsi tiaž, hoci ma to trápi a chcel by som to vnútorne zmeniť, ale neviem či a ako sa mi to podarí a či vôbec sa podarí.. ?

petroneta

dobreuz, mám 46, a môj priateľ je omnoho viac mužom ako Ty. A zakopol o mňa. Tak láskavo neurážaj iných ľudí, Ty mizantrop.
A sú ženy v dlhoročnom vzťahu, ktoré nepotrebujú aby o ne zakopávali iní muži, stačí im ich manžel a nech akokoľvek neveríš, žijú spolu v harmónii, tolerancii a pochopení. Ty také asi nepoznáš, preto tie hnusné reči.

Marconello

Dobrý chlapi sú často zaradení do friendzone, na to aby ťa vytrtkala musíš byť hajzlíček. Veď stačí sa pozrieť na okolo, vo svete mafiáni a zločinci nemajú problém nájsť si ženy, to dobráci a slušňáci ostávajú sami, také sú ženy skazené.

SofiaElla

dobreuz, nemám svoju osobnosť postavenú na svojom výzore ;) (hoci som priznala, že mi to veľa vecí v živote uľahčilo, ale nemala som na mysli vzťahy). Nikto nemladne, takže to beriem tak, ako to v živote je.

ahjajjaj

neznámy, na Tvojom mieste by som išla na stretnutie alebo kurz nordic walkingu. Stretol by si tam nových ľudí, a keby aj baba nebola, príroda a dobrá nálada hej. :-))

ehm

A mimochodom Neznamy odkiaľ si, ak sa smiem opýtať? Nie si náhodou niekde z okolia Banskej Bystrice, Zvolena a tak? tiež by mi možno nezaškodilo si viac rozšíriť aj okruh mužských kamarátov, som tiež dosť introvert, rád chodím do prírody a tak.