Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah

Príspevok v téme: Neviem ako by som si po vysokej škole našiel babu na vzťah
Neznamy_01

Ahojte, prípadne dobrý večer Vám prajem.

Hlavou mi beží v posledných dňoch vo svojich pomaly 27 rokoch jeden z dosť závažných problémov pre mňa, ktorý ma po svojom úspešnom ukončení VŠ trápi ...jeden z tých problémov kvôli ktorému sa trápim je, že ešte som nemal ani poriadny vzťah a ani babu.. ? ...cítim sklamanie a akúsi bezmocnosť v poslednom čase, že sa mi nepodarilo do bodky naplniť svoje ciele a méty, ktoré som si ešte pred štúdiom na VŠ vytýčil a ktorým bolo teda aj nájdenie si baby ...trápi ma aj to, že už to budem len ťažšie si ju nájsť, lebo kamaráti sa mi po skončení rozplynuli po Slovensku a ja nakoľko sám veľmi nechodím von (som introvert) som vďaka nim len takto chodieval von a mal teda akú-takú šancu si ju nájsť v realite ...no teraz už som odkázaný len na zoznamky, hoci by som bol rád keby tomu tak nebolo..

...veril som, že sa mi to snáď podarí, no nepodarilo sa žiaľ a teda už je isté, že ja si už nemôžem povedať, že svoju polovičku som si našiel počas štúdia ako moji rodičia ...nehovorím, že mi štúdium nedalo pekné spomienky, to dalo, a aj som spoznal počas tohto štúdia asi najviac báb a aj kamarátov v mojom živote, mám veľa pekných zážitkov, no mrzí ma, že ja si nemôžem pri žiadnej povedať, že bola moja a že by to pokračovalo ? ...cítim akési rozplynutie šancí nakoľko v tom meste kde som študoval som mal jednu z mojich najväčších šancí si ju nájsť, hoci som sám o sebe introvert a teda som aj ostýchavý sa len tak ozvať prvý babe ...teraz už ani neviem či si ju nájdem, lebo keď aj budem v práci tak pochybujem že tam bude toľko mladých a hlavne nezadaných dievčat, tak preto tie moje starosti..

...neviem čo robiť, cítim akúsi tiaž, hoci ma to trápi a chcel by som to vnútorne zmeniť, ale neviem či a ako sa mi to podarí a či vôbec sa podarí.. ?

ehm

Neznamy, kamarátok mám aj ja na rozdávanie a nájsť na nete nejakú na popísanie nemám zásadný problém. Problém je, že ani ja neviem prelomiť to kamarátstvo, pre všetky som atraktívny a skvelý ako kamarát a chýba mi niečo navyše, aby som to bol schopný posunúť na vyššiu úroveň. Takže mať veľa kamarátok ešte neznamená, že si na dobrej ceste. Aj ja som si myslel, že keď som natoľko fajn, že si viem nájsť kamarátky, tak si časom nájdem aj frajerku. Ale očividne na to treba mať ešte nejaké iné kvality ako na kamarátstvo.

Neznamy_01

Všetko sa to po škole medzičasom rozplynulo a ja by som si rád našiel nových teda kamarátov, keď zo školy sa rozpŕchli po SK, lebo priznám sa vo svojom bydlisku nemám s kým chodiť von

Neznamy_01

No a moja nevýhoda je že som introvert ...akože mám svoje koníčky, len nebaví ma proste potulovať sa mestom ako nejaký znudený teeneger ...ja už som proste vyspel v tomto, nenapĺňajú ma už ani diskotéky, skôr pobyty na čerstvom vzduchu najlepšie na túre, no tam zas tiež nemám už s kým chodiť a aj som dosť časovo zaneprázdnený, lebo prerábam dom..

Bubliii

V praci, cez volnocasove aktivity, cez znamych/priatelov. Moznosti je kopec. Ale je kazdeho slobodna volba, ci si otvori oci alebo bude iba nariekat, ze sa to neda.

Neznamy_01

@ehm ...tak čo sa týka toho výzoru u mňa si nemyslím, že som nejako zas príšerne škaredý ...som taký priemer, možno aj celkom pekný pre baby, veď koniec-koncov kamarátiek mám dosť a aj na zoznamke mám pomerne dosť matchov a keď im napíšem niektoré majú so mnou záujem popísať.. ...skôr je problém ako pre ne nebyť len kamarát, ako som v hlavnom príspevku spomínal ...proste neviem to prelomiť ...možno som jeden z tých chalanov ktorý je povahovo k babe ako anjel a zniesol by jej všetko, vážil by si ju a to nie je dobré, lebo aj baby sú pokazené ...napríklad keď sa chcem stretnúť s babou (ísť na rande), tak ma niektoré baby vystríhali, aby som prijal skotočnosť, že sme len kamaráti ...ja by som však niekedy chcel už vzťah s nimi a preto ma to zarazí a som smutný z toho..

ehm

Nikto sa z jedného nie nezložil, aj po tých piatich som bol úplne v pohode a predstav si ani tá 10ta mi napriek tomu nepovedala áno. A keby ti ich viac ako 10 povedalo nie, tak ver, že ani ty z toho nemáš dobrú náladu a tvoje sebavedomie voči opačnému pohlaviu aspoň načas zostane otrasené, lebo charakter, povaha a hodnoty ti boli doteraz v tejto oblasti len na dve veci.

SofiaElla

ehm, podľa tvojej teórie (a ostatných plačkov) by všetci škaredí, priemerne zarábajúci chlapi boli navždy bez vzťahu. Lenže väčšina partnerky má, niekde v tej vašej teórii je teda riadna diera.
Problém je, že sa idete zložiť z nejakého odmietnutia od ženy. Bože môj, tá žena vám ani nezlomila nos, ani neodťala hlavu, proste vám len povedala nie. Stalo sa to aj mne, je to proste súčasť citového života, že nás aj niekto odmietne. Ale ja sem preto nechodím rumádzgať. Uvedomte si, že čo si asi tak na vás má žena vážiť, keď sa zložíte z jedného "nie". Alebo nech ich bolo aj 5, ak budete takto pokračovať, odmietne vás úplne každá. Alebo sa vzmužíte a tá 10ta vám nakoniec povie áno.
Okrem toho, zakladať si sebavedomie na tom, či vás žena odmietne... no už začínam chápať - ale máš to úplne pomýlené. Sebavedomie si buduj na tom, aký máš charakter, povahu, hodnoty.
Takže ty - milý autor, ostaň pozitívne naladený, žien je dosť, nejaká ti určite do cesty príde. Hlavne sa nestaň zbabelcom a plačkom, lebo takých, my ženy, nechceme.

ehm

Neznamy, vitaj v klube, tu je nás takých bez akýchkoľvek predchádzajúcich vzťahov, či skúseností celkom dosť. Ja sám som napr. ešte o tri roky od teba starší. A ber to trochu pozitívne, keď žiadnu ako introvert neoslovíš, tak ťa aspoň hnusne neodmietne, alebo ti nezlomí srdce, čo by ti nepridalo ani na nálade, ani na sebavedomí. A ak si si do 27 žiadnu nenašiel, tak faktom je, že asi príliš atraktívny pre ženy nebudeš, takže ak nemáš vo výhľade nejakú ozaj výborne platenú prácu, tak by si sa asi mal začať zmierovať so skutočnosťou, že nikoho sa ti nájsť nemusí podariť a hľadať alternatívne spôsoby trávenia času a tvojho vnútorného naplnenia, i keď prijať to nebude ľahké.

Marconello

Bubliii a kde sa podla teba maju mladi ludia zoznamovat, ked musia 8 hodin denne travit v praci, casto za pocitacom s minimalnou socialnou interakciou?

Bubliii

To je akoze nejaky vseobecny uzus, ze ludia sa zoznamuju len na VS a potom uz nic, sanca na vztah padla? Ako takto vobec mozu niektori ludia rozmyslat?