Skúsenosti prírodná kozmetika

Príspevok v téme: Skúsenosti prírodná kozmetika
Kristiiinka

Ahojte ?
Chcela by som začať používať prírodnú kozmetiku, najmä na zničené vlasy - zaujali ma šampuchy a rôzne prírodné oleje. Niekto skúsenosti s konkrétnymi značkami, prišiel želaný účinok ? Mam pocit, že bežné Šampóny, masky, kondicionéry mi vlasy skôr ešte viacej zaťažujú...Takisto aj na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ☺️

Tinka26

Ja som skúšala veľa značiek, lebo produkty s vodou a s konzervatmi teda všetky komerčné značky mi nepomáhajú ba škodia mi, a od všetkých možných najmú českých som skončil pri slovenskej kozmetike bellmedi, na vlasy pomohol ricínový olej a to som používala aj z DM no inej značky a nepomohol, no na základe recenzií na bellmedi ricínový olej som skúsila ešte raz a neľutujem, vlasy narastli a vypadávanie sa obmedzilo. Na problematickú pleť som používala šípkový olej tiež od www.bellmedi.sk Odporúčam všetkými 10timi, čisto prírodná kozmetika, neublíži, môže len pomôcť. Podľa problému si na ich stránke nájdete vhodný produkt

valinka

Niektorá je fajn, iná ma sklamala. Záleží asi, že aké máš očakávania. Ale tá lepšia je aj tá drahšia bohužiaľ.

mollllllly

Mne sa na problematickú pleť osvedčil tento bemali.sk .
Ako bonus mám po nanesení tak neskutočne fresh pocit na pleti, žeby som sa ním najradšej polievala celý deň :D

JankaVeselka

Ja používam prírodnú kozmetiku dlhodobo a už určite nebudem meniť, je naj zo všetkých čo so vyskúšala. Objednávam ju z www.iuvenio.com.

Kika40

Aj ja som sa asi pred pol rokom rozhodla pre jednu českú kozmetiku a je to naozaj kvalita, už nechcem žiadnu inú a zostávam verná tejto značke.

Pivonka37

Áno, iuvenio je super, najnovšie som si kúpila ten peeling a mám po ňom perfektne hladkú pleť. A to mám pórovitú pleť, ale vidím zmenu. A môžte si objednať aj vzorky na www.iuvenio.com, čiže dá sa aj vyskúšať, či vám sadne.